Hotelurile din Bulgaria continuă ofertele promoţionale în iunie

Postat de

Exclusiv: topul regiunilor emiţătoare de turişti din România pentru litoralul bulgăresc

Dacă primele patru luni ale anului au fost caracterizate, pentru destinaţia Bulgaria, de o creştere foarte mare a rezervărilor tip early booking faţă de anul precedent, pentru luna iunie, mai mulţi hotelieri pregătesc oferte promoţionale şi reduceri. Potrivit prognozelor meteo, vremea va fi ideală în această perioadă, propice pentru plajă şi îmbăiere. De asemenea, în iunie este o perioadă mai liniştită, mai putin aglomerată, condiţie ideală de a beneficia de o vacanţă de 4-5 stele la preţ de 2-3 stele.

Ofertele promoţionale pentru iunie vor implica reduceri cuprinse între 10% şi 55%. Hotelurile sunt în marea lor majoritate all inclusive, poziţionate pe plajă sau la mică distanţă de mare. Iată câteva exemple de astfel de hoteluri: Astera (4*) şi Atlas (4*) din Nisipurile de Aur, Club Evrika (4*) şi Royal Palace Helena Park (5*) din Sunny Beach.

„Hotelierii din Bulgaria sunt încrezători că vor avea un sezon bun. Vreau să subliniez că pieţele pe care se concentrează aceştia şi de pe care sunt înregistrate creşteri sunt Rusia, dar şi România. O uşoară creştere se înregistrează şi dinspre Marea Britanie, iar piaţa scandinavă stagnează. În schimb, piaţa germană este în scădere. Recomand turiştilor să nu aştepte ofertele last-minute, deoarece riscă să nu mai găsească locuri la hotelul preferat, în staţiunea preferată, şi să-şi facă rezervările în timp util. Amintesc că luna august este mereu foarte aglomerată”, precizează Sebastian Constantinescu, directorul general al Travel Planner, touroperator şi consultant specializat pe destinaţia Bulgaria.

Şi în acest an, hotelierii de pe litoralul vecin au efectuat investiţii în renovări şi în infrastructură, in aqua park-uri şi modernizări ale camerelor. Unele lanţuri hoteliere şi-au extins portofoliul şi au îmbunătăţit serviciile all inclusive. De asemenea, s-au îmbunătăţit locurile de parcare, ţinând cont că turiştii din România şi Bulgaria vin, în marea lor majoritate, cu automobilul propriu. Iată câteva exemple de investiţii: Hotelul Sol Luna Bay din Obzor are un Aqua Park pentru clienţi, RIU Helios din Sunny Beach a fost complet renovat, Iberostar din Sunny Beach a trecut la categoria All Inclusive Premium, lanţul hotelier Grifid a renovat hotelul Arabella din Nisipurile de Aur şi a preluat hotelul Metropol din aceeaşi staţiune, unde a introdus servicii de all inclusive cu set menu – servire a la carte, cu ospătari. De asemenea, staţiunea Albena a reconstruit hotelul Amelia şi a renovat hotelurile Nona şi Borjana. Tot Albena a îmbunătăţit serviciile, oferind şezlonguri gratuite şi dezvoltând ofertele all inclusive pentru hotelurile care se află departe de mare, cu amplasarea unor restaurante pe plajele care aparţin acestor unităţi de cazare şi introducerea unui shuttle bus care să asigure transportul.

Consultanţii Travel Planner informează că rezervările early booking pentru Bulgaria au crescut, în acest an, faţă de 2012, cu 35-40%, ceea ce indică faptul că românii au început să achiziţioneze pachetele turistice din timp.

Topul regiunilor din România emitente de turişti pentru litoralul bulgăresc

  1. Muntenia (Bucureşti, Argeş – Piteşti, Prahova – Ploieşti, Constanţa)
  2. Transilvania (Braşov, Cluj)
  3. Moldova (Iaşi, Bacău)
  4. Oltenia (judeţul Dolj)

Topul staţiunilor de pe litoralul bulgăresc în funcţie de numărul de turişti români veniţi prin touroperatori (estimare)

  1. Sunny Beach
  2. Nisipurile de Aur
  3. Albena
  4. Obzor
  5. Celelalte staţiuni

Despre Travel Planner

Travel Planner este un proiect românesc, înfiinţat în 2007, o agenţie de turism specializată pe destinaţia Bulgaria. Din 2009, touroperatorul Travel Planner este membru al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). “De 5 ani, oferim eficient şi în siguranţă vacanţe în Bulgaria, la un preţ convenabil. Deviza noastră este We Plan. You Travel (Noi planificăm. Tu călătoreşti)”, subliniază Sebastian Constantinescu, directorul general al Travel Planner.

Touroperatorul Travel Planner a obţinut, de-a lungul timpului, mai multe premii şi distincţii atât în România, cât şi în Bulgaria, precum locul 1 în topul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava la categoria agenţii de turism, timp de mai mulţi ani, locul 1 in topul national CNIPMMR, diplome şi certificate de excelenţă din partea partenerilor – lanţurile internaţionale Melia şi Iberostar, lanţul bulgăresc Grifid Hotels etc. (Bulgaria), Premiul special pentru management eficient în dinamica de activitate a întreprinderii la Forumul IMM 2010 (Suceava) etc.

Site-ul Travel Planner are şi un forum de discuţii, de unde turiştii se pot documenta cu privire la calitatea hotelurilor şi a serviciilor. „98% din cei care ne-au scris (peste 3800), au recomandat serviciile noastre. Astfel suntem obligaţi să fim mai buni, dar ne place această provocare”, declară directorul general al Travel Planner.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?