Travel Planner a lansat provocarea verii: castigi premii de peste 7000 de euro

Postat de

Stim ca ti-e dor de mare, soare si relaxare pe plaja. De nisipul fin si de sunetul valurilor care se sparg de tarm. De aceea, iti lansam o provocare: te trimitem in cea mai tare vacanta daca participi la concursul nostru.

In aceasta vara, vrem sa te facem mesagerul nostru. Am lansat cel mai tare concurs: te inscrii, primesti un link personalizat, incepi sa strangi click-uri si intri in cursa pentru super-premiile de peste 7000 de euro pe care le punem la bataie:

– 5 vouchere de vacanta in valoare de 25 de euro in fiecare zi, pe toata perioada campaniei (875 euro/saptamana).

– 5 mini vacante de 2 nopti in Bulgaria la All Inclusive, una in fiecare saptamana (daca ai cel putin 50 de click-uri unice pe link-ul personalizat).

– o vacanta de cinci nopti la All Inclusive in Bulgaria daca ai strans cele mai multe puncte din campanie.

– MARELE PREMIU: o vacanta de 7 nopti in Bulgaria, la HVD Reina del Mar 5*, la Ultra All Inclusive (daca ai cel putin 100 de click-uri unice pe link-ul personalizat).

Inscrie-te aici si convinge-ti toti prietenii sa te voteze.

Ce trebuie sa faci dupa ce primesti link-ul personalizat.

1. Incepi sa aduni click-uri de la prieteni si intri in cursa pentru premiile zilnice si saptamanale si pentru marele premiu.

2. Sansele tale cresc pe masura ce strangi click-uri.

3. Pentru a intra in concursul saptamanal, trebuie sa ai cel putin 50 de click-uri pe link pana in acel moment (se contorizeaza click-urile unice, de la persoane diferite). Pentru a intra in cursa pentru marele premiu, trebuie sa ai cel putin 100 de click-uri unice pe link pana la finalul perioadei de concurs.

4. La finalul fiecarei saptamani, duminica, alegem un castigator, prin tragere la sorti, dintre toti participantii care au acumulat cel putin 50 de click-uri in total, de la inscrierea in concurs, care primeste o vacanta de doua nopti la un hotel all inclusive din Bulgaria. Prima extragere la care participi este cea din duminica saptamanii in care te-ai inscris, daca ai acumulat deja 50 de click-uri pe link.

5. Tot la finalul saptamanii, alegem 35 de castigatori prin tragere la sorti care castiga cate unul dintre cele 35 de vouchere de calatorie Travel Planner de 25 de euro pe care le punem la bataie. Voucherul este valabil pentru minimum 5 nopti de cazare si poate fi folosit pana la finalul anului 2021. Alegem castigatorii voucherelor dintre toti cei care s-au inscris in concurs.

6. La finalul campaniei, pe 5 septembrie, alegem prin tragere la sorti, dintre toti cei care s-au inscris in concurs si au primit cel putin 100 de click-uri pe link-ul personalizat, un castigator al unei vacante de vis de 7 nopti la hotelul HVD Reina del Mar 5* din Obzor, Bulgaria.

7. De asemenea, participantul care a primit cele mai multe click-uri unice pe parcursul intregii campanii primeste o vacanta de 5 nopti la un hotel All Inclusive din Bulgaria.

8. Iti facem update-uri cu numarul de click-uri pe care il ai pe toata durata campaniei, ca sa stii unde te afli.

9. Roaga-ti prietenii sa te sustina si sa iti distribuie link-ul. Sau provoaca-i sa se inscrie in concurs.

Citeste AICI Regulamentul complet.

Ti-am pregatit si un scurt ghid: cum strangi cat mai multe click-uri.

1. Da share pe Facebook, LinkedIn sau Twitter link-ului personalizat si roaga-ti prietenii sa dea click pe el si sa il distribuie. Atentie! Se iau in considerare doar click-urile unice, date de persoane diferite.

2. Trimite link-ul pe WhatsApp si in grupurile in care esti membru. Suntem siguri ca vin click-uri si de acolo.

3. Impartaseste link-ul personalizat pe e-mail si roaga-ti prietenii sa il acceseze.

4. Include-l in BIO pe Instagram sau in story (daca ai cel putin 10.000 de followeri) si indeamna-ti comunitatea sa te ajute.

5. Daca ai un blog, scrie un articol despre concursul nostru si da-i share peste tot in social media.

6. Daca ai canal de YouTube, include link-ul in descrierile clipurilor pe care le faci in perioada urmatoare si aminteste-le abonatilor tai sa te sustina de fiecare data cand publici continut nou.

7. Roaga-ti si prietenii sa distribuie link-ul personalizat in retelele lor sociale.

8. Daca ai cont de TikTok, adauga link-ul in bio si fa cateva TikTok-uri despre concurs. Indeamna-ti comunitatea sa te sustina si chiar sa participe.

Ce zici? Accepti provocarea?

Iar daca nu mai rabdare sa vezi daca ai castigat, ti-am pregatit pe site oferte cu pana la 40% REDUCERE la vacantele in Bulgaria. Le gasesti pe toate aici.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?