Vacanţe ieftine in Bulgaria pentru rezervarile prin sistemul early-booking – pana la 28.02.2013

plaja bulgaria
Postat de

Early-booking-ul este un concept care isi face incet dar sigur tot mai mult loc in mentalitatea turistului roman si totodata si intelegerea pe deplin a acestuia, cu tot cu avantajele oferite.

Este bine stiut deja ca locurile la hotel şi transportul sunt mai ieftine cu până la 25%, dacă sunt rezervate din timp pentru perioadele de sezon. La o rezervare fermă, prin system early-booking, de obicei se plăteşte înainte totul, avantajul major fiind acela ca turistul beneficiază de o reducere substanţială care poate să ajungă şi la 25% în anumite condiţii.

Atentie insa, ca in spatele unei oferte foarte avantajoase impachetate frumos pe un site necunoscut de pe Internet, sa nu ascunda alte capcane. Facem referire aici la relele intentii ale unor indivizi care sub masca unei agentii de turism, doresc sa se imbogateasca pe spatele naivitatii cumparatorului, care de multe ori in necunostinta de cauza sau lipsa de experienta, nu mai ajunge in destinatia pentru care a platit.

Dar daca ofertele sunt selectionate de catre turist dupa niste criterii solide si obiective, cum ar fi de exemplu, apartenenta agentiei la o asociatie de profil, vechimea si notorietatea pe piata sau de ce nu, prin prisma comentariilor lasate de turisti in mediul on-line, cu privire la serviciile agentiei, ofertele early booking pot aduce chiar avantaje majore.

Orice pachet achiziţionat în perioada de early booking sau în afara acesteia se bucură de aceleaşi atribute de siguranţă şi calitate. Avantajul achiziţiei din timp a pachetului turistic este  reprezentat de preţul redus care este plătit la cumpărare. Un avantaj mai puţin vizibil, dar la fel de important, este faptul că turistul are siguranţa hotelului preferat în destinaţia de vacanţă aleasă şi poate beneficia de atuurile unei planificări timpurii (a concediului, a bugetului de cheltuieli în perioada excursiei etc.). Posibilitatea achitării în rate face ca acest pachet turistic să fie şi mai atractiv, pe lângă facilitate obţinerii sale. Una dintre destinaţiile de bază ale românilor, unde aceştia pot beneficia de pachete turistice achiziţionate în regim de early booking, este litoralul bulgăresc.

Pentru aceasta destinatie tot mai cautata, rezervările tip early booking implică reduceri de până la 25-30% din tariful de bază. Turiştii români trebuie să ştie că, în pofida crizei, hotelierii bulgari au crescut uşor preţurile faţă de anul precedent. Astfel că early booking reprezintă cea mai eficientă soluţie de a beneficia de un tarif bun pentru pachetele turistice. În acest an, rezervările early booking au început mai devreme, de la jumătatea lunii noiembrie, iar turiştii sunt foarte interesaţi şi compară astfel de oferte.

Pentru turistii care isi doresc sa-si petreaca vacanta de vara in Bulgaria, Travel Planner lanseaza invitatia la consultarea ofertelor early booking valabile pana la 28.02.2013!

Avantajoase, fie prin reduceri de prêt, fie prin discount, trebuie neaparat mentionat, ca primele praguri de early booking sunt mereu cele mai avantajoase, datorita discounturilor foarte mari!

„Recomand ofertele early booking, deoarece implică multe avantaje pentru turist. Însă, pe de altă parte, atenţionez turiştii să aibă mare grijă de unde le achiziţionează”, subliniază Sebastian Constantinescu, director general al touroperatorului Travel Planner, specializat pe Bulgaria.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?