TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Byzantio Hotel & Apartments Parga - Grecia, oferte 2022

3 stele
3 stele
Parga Grecia - Vezi pe hartă
Oferta în curs de actualizare
Fii primul care ne trimite o impresie.
Ai fost aici? Adaugă o impresie
0% / 0 impresii
Calculeaza pret si rezerva

Informatii hotel

Byzantio Hotel & Apartments se afla in spatele Castelului Venetian din Parga, la doar 200 de metri de plaja din Valtos, in apropierea centrului orasului Parga.
Arata mai mult

Cazare: Byzantio Hotel & Apartments are studiouri si apartamente cu aer conditionat, bucatarie complet echipata, TV prin satelit, seif si balcon privat.

Facilitati si servicii: piscina in aer liber pentru

adulti si pentru copii, o terasa spatioasa cu sezlonguri gratuite. Animalele de companie sunt acceptate la cerere (se pot percepe taxe).

Catering: bar la piscina unde oaspetii se pot bucura de o bautura, o cafea sau de snackuri

Arata mai putin

Oferta cazare Byzantio Hotel & Apartments Parga, Grecia 2022

  Conditii superflexibile: Anulare gratuita, reprogramare, acordare voucher sau rambursare in caz de test PCR pozitiv inainte de plecarea in vacanta, inchiderea granitelor. Plati in rate.

Impresii Byzantio Hotel & Apartments Parga

we plan,
you review
Fii primul care adauga o impresie pentru acest hotel!
Impresia ta conteaza. Impresiile clientilor nostri ne ajuta pentru o experienta de vacanta cat mai placuta si lipsita de griji.
Adauga o impresie

Intrebari frecvente despre Byzantio Hotel & Apartments

Cat costa o vacanta la hotelul Byzantio Hotel & Apartments?

In general, varful de sezon (iulie - august) corespunde cu cele mai ridicate preturi.

Vacantele in extrasezon in Grecia vin cu cel mai bun raport calitate pret pentru vremea excelenta si preturile foarte avantajoase.

Intra aici si calculeaza cat costa o vacanta in perioada in care vrei sa calatoresti.
Care sunt conditiile de rezervare pentru hotelul Byzantio Hotel & Apartments?
In afara conditiilor flexibile covid, pentru Byzantio Hotel & Apartments oferim conditii super flexibile de plata, rezervare si anulare. Poti achita un avans de 10% ; iar restul cu pana la 2 saptamani inainte de vacanta; Doar -5% penalizare in cazul anularilor sau anulare gratuita daca transformati penalizarea in voucher valoric; orice modificare este gratuita. Avem conditii foarte bune. Intra pe site si rezerva sau vezi mai multe detalii
Hotel Byzantio Hotel & Apartments este potrivit pentru vacanta familiilor cu copil?
In general majoritatea hotelurilor ofera conditii pentru cazarea famiiilor cu copii. In particular, Byzantio Hotel & Apartments nu are aqua park, tobogane sau kids club dar asta nu inseamna ca nu ar fi potrivit pentru vacanta familiei tale. Vezi ce alte facilitati ofera acest hotel.
Hotelul Byzantio Hotel & Apartments are conditii flexibile covid?
Travel Planner ofera pentru Byzantio Hotel & Apartments conditii super flexibile. Anulare gratuita, reprogramare, acordare voucher sau rambursare in caz de carantina la destinatie sau la intoarcerea in tara, test covid pozitiv, inchiderea granitelor, solicitare test PCR negativ de la destinatie
Unde gasesc cea mai buna oferta pentru hotelul Byzantio Hotel & Apartments?
Cele mai bune conditii de pret si rezervare le gasiti la Travel Planner - vezi aici oferta noastra. Pentru Byzantio Hotel & Apartments, avem tarife convenabile si oferim optiuni flexibile si superflexibile de plata, rezervare si anulare. 98% apreciaza serviciile noastre (peste 18500 impresii) asadar, poti avea incredere in noi. Cei mai multi ne apreciaza in special pentru eficienta si rapiditate. In site, gasesti mai multe despre noi
Hotelul are piscina interioara?
La hotelul Byzantio Hotel & Apartments nu exista o piscina interioaraAfla aici mai multe detalii
Permite animale de companie?
La hotelul Byzantio Hotel & Apartments nu sunt permise animalele de companieAfla aici mai multe detalii
Ce tipuri de camera se pot rezerva la hotelul Byzantio Hotel & Apartments
Cel mai popular tip de camera este Studio Superior. Alte tipuri de camera de la hotelul Byzantio Hotel & Apartments: Vezi aici oferta pentru toate tipurile de camera.
Care este varsta copiilor pana la care primesc o reducere / gratuitate?
Hotelul Byzantio Hotel & Apartments ofera reduceri sau gratuitati pentru copiii pana la 2 ani si considera infanti (gratuitate) copiii pana la 0 ani. Consultati sectiunea "Reduceri copii / adulti" unde detaliem oferta de reduceri si gratuitati pentru copii si adultiVezi mai multe detalii in site
Ce alte hoteluri pot fi interesante comparativ cu hotelul Byzantio Hotel & Apartments?
Comparativ cu hotelul Byzantio Hotel & Apartments ati putea gasi interesante in Parga si hotelurile si Elena Hotel & Apartments, Perla Luxury Living, Hotel Palatino, Apolis Villas & Suites. Pentru mai multe variante, consultati oferta completa pentru Parga
Calculeaza pret si rezerva