TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Hotel MPM Guiness Bansko - Ski Bulgaria, oferte 2022

4 stele
4 stele
Bansko Ski Bulgaria - Vezi pe hartă
10% reducere intre 09.01 - 11.02 / pana la 20.12
79% recomandari
33 impresii Travel Planner
79% / 33 impresii
10%
Calculeaza pret si rezerva

Informatii hotel

Situat la poalele Muntilor Pirin, Hotel MPM Guiness este amplasat la aproximativ 200 m distanta de telecabina si 500 m de centrul statiunii Bansko. MPM Guiness hotel face parte din lantul hotelier MPM, unul din cele mai bune lanturi hoteliere din Bulgaria, alaturi de hotelul MPM Sport, acesta ofera clientilor servicii de calitate la standarde de 4 stele. Hotelul a fost construit in anul 2008 si renovat ultima data in anul 2015, este unul dintre hotelurile care ofera servicii de cazare si facilitati de calitate, ideale pentru o vacanta reusita la ski in Bulgaria.
Favorit Travel Planner
Piscina interioara
Experiente SPA
Transfer partie ski
Depozitare ski
Arata mai mult

Cazare: Hotel MPM Guiness din Bansko consta intr-o cladire cu 5 etaje, deservita de 2 lifturi si ofera cazare in 32 studiouri(max. 2+1 persoane, 35 mp), 59 de apartamente cu un dormitor (max. 2+2 persoane, 50 mp), 12 apartamente cu doua dormitoare (max. 4+2 persoane, 75 mp).

Dotarile camerelor includ TV, telefon, minibar, acces internet wireless, incalzire centralizata, baie cu dus/cada, uscator de par, balcon.

 • Studio (aprox 35 mp) doua paturi de o persoana sau un pat dublu.
 • Apartament cu un dormitor (aprox 50 mp) camera de zi cu canapea extensibila si un dormitor cu un pat dublu sau doua paturi.
 • Apartament cu doua dormitoare (aprox 75 mp) camera de zi cu canapea extensibila si doua dormitoare separate cu un pat dublu sau cu cate doua paturi.

Infrastructura hotelului nu este adaptata pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Facilitati / servicii: seif la receptie, acces internet wireless, lobby cu semineu, receptie 24h, room service, spalatorie, lift, magazin, schimb valutar, sala de conferinte (100 locuri), biliard, tenis de masa, internet cafe.

SPA: piscina interioara, piscina "Pearl", piscina "Shock", zona de relaxare, sauna "Park", baie de aburi,

jacuzzi, masaj.

Catering: restaurant principal cu 150 de locuri, lobby bar cu semineu, mehana (restaurant cu specific bulgaresc), meniu vegetarian,

Pentru copii: patut pentru copii (gratuit), scaun inalt (gratuit), piscina pentru copii, mini club pentru copiii cu varsta intre 4 si 11 ani (gratuit).

Facilitati ski: transport la teleschi - gratuit, dupa un program stabilit de hotel, camera pentru depozitarea echipamentului propriu de schi (gratuit).

Parcare: garaj incalzit pentru automobile (contra cost, locuri limitate), parcare nepazita (gratuit, locuri limitate). 

Informatii suplimentare:

Hotelul nu accepta animalele de companie.

Solicitarile pentru check-in inainte de ora 14:00 si check-out dupa ora 12:00 sunt contra cost, in functie de disponibilitate.

Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra serviciilor oferite, fara o notificare in prealabil.

In contextul pandemic actual exista posibilitatea ca pe parcursul sezonului unele servicii sa fie temporar suspendate, astfel incat sa se poata respecta masurile de preventie impuse de autoritati.

In functie de conditiile meteo sau de capacitatea de cazare anumite anumite servicii pot suferi modificari.

Arata mai putin

Oferta cazare Hotel MPM Guiness Bansko, Ski Bulgaria 2022

  Conditii superflexibile: Anulare gratuita, reprogramare, acordare voucher sau rambursare in caz de carantina la destinatie, test PCR pozitiv inainte de plecarea in vacanta, inchiderea granitelor. Plati in rate.
Ce este inclus sau nu in pret?

Este inclus: masa in regim demipensiune (mic dejun si cina bufet), acces piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, zona de relaxare, garderoba echipament ski, shuttle bus pana la prima statie de telegondola, acces parcare exterioara nepazita (locuri limitate), acces internet wireless, club pentru copii, patut bebelus, scaun inalt.

Nu este inclus: garaj, seif, acces internet wireless in camere, spalatorie, biliard, masaj.

Servicii suplimentare:

 • Cina festiva Revelion (obligatorie, inclusa in pretul final): 83 euro/adult si 41 euro/copil intre 2-11.99 ani (copiii intre 0-1.99 ani nu beneficiaza de servicii la cina de Revelion);
 • Cina festiva Craciun nu se ofera.

*Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra serviciilor, fara o notificare in prealabil.

Reduceri copii / adulti

Reduceri pentru copii

 • copil intre 0-1.99 ani - gratuit (in toate tipurile de camera)
 • cu 1 adult - primul copil intre 2-11.99 - reducere de 25 % (in Studio si Apartament cu 1 dormitor)
 • cu 1 adult - al doilea copil intre 2-11.99 - plateste 13,50 EUR/zi (in Studio si Apartament cu 1 dormitor)
 • cu 2 adulti - copil intre 2-11.99 - plateste 13,50 EUR/zi (in Studio)
 • cu 2 sau 3 adulti - copil intre 2-11.99 - plateste 13,50 EUR/zi (in Apartament cu 1 dormitor)
 • cu 4 sau 5 adulti - copil intre 2-11.99 - plateste 13,50 EUR/zi (in Apartament cu 2 dormitoare)

Reduceri pentru adulti

 • al 3-lea adult - reducere de 20 % (in Studio si Apartament cu 1 dormitor)
 • al 4-lea adult - reducere de 20 % (in Apartament cu 1 dormitor)
 • al 5-lea si al 6-lea adult - reducere de 20 % (in Apartament cu 2 dormitoare)
Informatii Covid-19

Hotelurile din grupul MPM Hotels funcționează în conformitate cu toate instrucțiunile OMS și ale Ministerului Turismului din Bulgaria pentru funcționarea unităților de cazare, pentru a asigura siguranța și prevenirea maximă a COVID-19. Toate sunt convenite cu Ministerul Sănătății, precum și cu cerințele Agenției Bulgare pentru Siguranța Alimentară / informațiile de mai jos sunt conforme cu cerințele din Versiunea 7, din 06 octombrie 2020 /.

A fost elaborat un regulament general cu proceduri pe care fiecare dintre hoteluri le va aplica ținând cont de specificul său.

Aici oferim informații despre ceea ce trebuie așteptat de oaspeții noștri:

In introducere, vă atragem atenția că toate măsurile introduse de noi nu vor înlocui responsabilitatea personală a oaspeților noștri. Ne așteptăm ca toți să respecte regulile, astfel încât să ne putem proteja reciproc. Ne rezervăm dreptul de a solicita check-out imediat și plecarea de la hotel a celor care nu ar respecta politicile noastre și ar pune în pericol siguranța altor oaspeți sau angajați ai hotelului.

Instrucțiuni vizuale la intrarea fiecărui hotel cu privire la regulile de observare a distanței sociale în fiecare zonă a hotelului. Informațiile vor fi disponibile, de asemenea, în camera oaspeților, din nou afișate cu pictograme.

RECEPTIE - check-in / check-out:

 • Ecrane de protecție din PVC la recepția hotelului.
 • Personalul de la recepție va folosi măști și mănuși de siguranță.
 • Coridoare separate de check-in, check-out.
 • Se poate face check-in / check-out simultan pentru maximum 2 persoane sau membrii unei familii. Restul oaspeților care vor sosi vor trebui să aștepte la distanță, respectând regula pentru cei 2 metri. Vor exista semne ale distanței unde este posibil
 • Pentru oaspeții cu transport turistic organizat / transferuri de grup / vom încerca prin toate mijloacele să furnizăm check-in imediat la sosirea la hotel și respectiv check-out cu puțin timp înainte de plecare, pentru a minimiza adunarea unui număr mare de oaspeți care așteaptă într-unul loc pentru mai mult timp
 • Oaspeții care călătoresc cu transportul propriu - vă rugăm să fiți informați și să respectați check-in după ora 14:00 și check-out până la ora 12:00. Check-in devreme și check-out târziu pentru oaspeții individuali care călătoresc cu mașina vor fi posibile, dar numai după acord și confirmare de către hotel, care vor fi disponibile cu 1-2 zile înainte de sosire.
 • Plăți fără card de credit / debit fără contact de către terminale bancare pentru toate serviciile - cazare și servicii suplimentare.
 • Dezinfectarea zonei de recepție la fiecare oră și mai des la discreția personalului de la recepție sau atunci când este necesar.

CAZARE-CAMERE:

 • Dezinfectare completa a camerei înainte de a găzdui oaspeții în cameră.
 • Dezinfectarea zilnică a tuturor suprafețelor de contact și a punctelor critice din camera oaspeților, inclusiv telecomandă pentru baie și terasă / TV, întrerupătoare și prize de lumină, mânerele ușilor, încuietori, telefon, mini-bar, instalații sanitare, mânere de sertare și dulapuri /
 • Vom asigura dezinfectant pentru mâini în fiecare cameră. Echipamentul de protecție individuală / măștile / vor fi disponibile la recepție și vor fi furnizate la cerere.
 • Elementele de decorare a camerei / pernele de decor, eșarfele, huse / vor fi reduse la minimum și / sau complet îndepărtate, dacă este cazul.
 • Un set suplimentar de plapumi și perne poate fi furnizat la cerere la recepție.

ZONE COMUNE:

 • Stațiile de igienizare a mâinilor vor fi amplasate în întregul hotel - intrarea în hotel, hol, recepție, în fața lifturilor, intrarea în restaurant, barul din hol, SPA și piscină.
 • Curățarea și dezinfectarea zonelor comune și a punctelor critice din zonele comune, cum ar fi butoanele liftului, balustrade, coridoare, încuietori ale ușilor, scări, băi, bagaje etc. cu detergenți aprobați cu acțiune și frecvență biocidă conform instrucțiunilor pentru fiecare detergent și suprafață pentru pe care este destinat.
 • Amenajarea locurilor în zona holului pentru maximum 4 persoane și o distanță de cel puțin 1,5 metri.
 • Loc pentru întâlnire cu un reprezentant al Tour Operatorilor - maxim 2 persoane sau membri ai unei familii. Reprezentantul TO este supus unei verificări a temperaturii corpului înainte de a fi permis să intre în hotel și trebuie să poarte o mască de protecție și un scut protector.
 • Panouri informative și foldere - utilizarea lor este permisă pe teritoriul hotelurilor, vor fi dezinfectate în mod regulat și, în acest sens, vor fi făcute din materiale adecvate și cu pagini laminate.
 • Limitați numărul de oaspeți pentru urcarea în lifturi, în funcție de mărimea cabinelor, 2 persoane sau maximum 1 familie.

ALIMENTE ȘI BĂUTURI / RESTAURANT:

 • Amenajare specială a meselor la o distanță de cel puțin 1,5 metri, până la 4 persoane sau membri ai unei familii, precum și coridoare cu direcție unică pentru restaurante.
 • Ecrane de siguranță / bariere transparente / în toate punctele în care sunt furnizate alimente și băuturi - restaurant, bar. Este implementat un sistem „servit în spatele sticlei” fără contact, oaspeții vor indica mesele din bufet.
 • Dezinfectarea sălilor restaurantelor înainte de fiecare masă și dezinfectarea tuturor meselor și a scaunelor după fiecare loc al oaspeților.
 • Curățarea și dezinfectarea regulată a barelor, blaturilor și ecranelor de siguranță, cu detergenți aprobați cu acțiune și frecvență biocidă conform instrucțiunilor pentru fiecare detergent și suprafață pentru care este destinat.
 • Livrarea produselor - alimente și băuturi, precum și pregătirea alimentelor - conform tuturor protocoalelor de siguranță și cerințelor Ministerului Sănătății și Inspecției Regionale de Sănătate și înregistrări ale tuturor procedurilor din jurnalele de control.

ZONE DE PISCINA ȘI CENTRUL SPA:

 • Dezinfectarea spa-ului și a piscinei de cel puțin 2 ori pe zi sau mai des dacă este necesar.
 • Stații de dezinfectare a mâinilor în zona de intrare a centrului SPA și lângă piscină.
 • Dezinfectarea șezlongurilor lângă piscină după fiecare oaspete și dezinfectare suplimentară la cererea clienților.
 • Dezinfectarea cabinelor de tratament pentru corp după fiecare oaspete.

PERSONAL:

 • În fiecare hotel va exista un ofițer de sănătate și siguranță care va monitoriza respectarea măsurilor de lucru la hotel, atât de la personal, de la furnizori externi și contractori, cât și de la oaspeții hotelului.
 • Verificarea zilnică a temperaturii corpului angajaților hotelului înainte de începerea fiecărei schimburi, precum și a stării lor la locul de muncă. Angajații cu probleme de sănătate nu vor fi permise la locul de muncă.
 • Lucrați în schimburi constante și programe pentru a limita contactele angajaților.
 • Echipamentul individual de protecție al tuturor angajaților din diferitele unități ale hotelurilor în conformitate cu cerințele și recomandările pentru activitatea respectivă - măști și mănuși, precum și scuturi faciale, acolo unde este necesar.
 • Instruire cu privire la noile cerințe suplimentare specifice pentru comportament și muncă în noile condiții.
 • Toate jurnalele de înregistrare pentru activitățile de înregistrare au rămas până în prezent în funcțiune și sunt implementate altele noi pentru a înregistra procedurile suplimentare introduse. Jurnalele sunt păstrate conform cerințelor inspecției regionale de sănătate pentru a asigura trasabilitatea tuturor fluxurilor și activităților de pe teritoriul hotelurilor.

Accesul furnizorilor, angajaților companiilor externe, partenerilor și / sau subcontractanților la hoteluri se va face într-o anumită ordine - permisă după măsurarea temperaturii corporale, utilizarea obligatorie a măștilor, mănușilor și căștilor, în funcție de natura muncii lor. Sunt înregistrați în jurnale.

Contractați cu un centru medical autorizat dacă este necesar să deserviți oaspeții hotelului, precum și angajații.

Impresii Hotel MPM Guiness Bansko

8.1
Ski Bansko 2017
Hotelul este forte bine amplasat si s-au facut investitii de la ultimul sejur petrecut acolo, in special in zona de lobby si spa. Apa in piscina este calda (o surpriza foarte placuta!) iar saunele curate si ingrijite. Camerele sunt foarte spatioase si curate, a fost foarte cald poate chiar prea cald. Sigurul aspect negativ au fost baile - am avut camerele la ultimul etaj, stil duplex, iar baile de la nivelul superior nu aveau cabina de dus. Una dintre camere nu a avut cabina de dus in niciuna dintre cele doua bai, ceea ce este destul de neplacut. Mancarea a fost buna, chiar daca nu foarte diversificata. Desi este foarte apropape de partie, microbuzu care asigura transpotul catre statia de gondola era foarte puntual, cu plecari la fiecare 15 minute.
Recomand Travelplanner: Oferta transmisa de agentie a fost foarte convenabila,iar colaborarea a fost foarte eficienta, ca de fiecare data.

Arata mai mult

8.3
Revelion Bansko
Foarte bine pozitionat, aproape de gondola si in plus ofera si un skibus. Piscina si spa-ul foarte bune, apa foarte calda in piscina, o placere dupa o zi pe partie. Ca minus doar faptul ca piscina e cam micuta... Mancarea rezonabila...nimic deosebit dar gaseai ce sa mananci. Holul hotelului foarte mare cu un semineu urias in care ardea in permanenta focul a fost deliciul copiilor care au avut foarte mult loc de alergat. Camerele OK, nu extraordinare dar OK. In unele camere era cam frig pe cand in altele prea cald... Cina de revelion a fost rezonabila...am vazut si mult mai rau (tot la Bansko...) In concluzie, o vacanta reusita doar ca a cam lipsit zapada.
Recomand Travelplanner: Foarte prompti si eficienti. Totul a decurs fara cusur.

Arata mai mult

8.7
Vacanta de vis la schi, la Bansko!
Am fost impresionati placut de calitatea serviciilor, de curatenie, de camera si baia spatioase, de atentia la detalii, de semineul urias care dadea un sentiment de apropiere. Locatia e excelenta, foarte aproape de gondola, ai la dispozitie si shutttle bus, dar poti la fel de bine sa-ti faci inviorarea 3 minute pana la gondola. am incercat si sauna cu aburi si pe cea uscata, plus piscina - toate foarte ok. un sejur super relaxant, la un raport calitate-pret super atractiv! Personalul foarte amabil, mesele - bufet suedez - cu meniu variat si bogat. nu prea avem ce minusuri sa gasim, poate doar ca bauturile nu erau incluse la cina.
Recomand Travelplanner: Fff profesionisti cei de la Travel Planner, ne-au recomandat niste prieteni si bine au facut. SMS de bun venit si drum bun spre casa, promptitudine maxima la orice solicitare. Ce bine ca exista si in Romania agentii ca in vest!

Arata mai mult

9.6
concediu peste asteptari
Aflasem despre hotel ca este nou, am avut o recomandare din partea unor prieteni. Au avut dreptate. Hotelul este OK, camerele spatioase , curate. Masa a fost Ok, am avut mic dejun si cina, mancarea a fost forate gustoasa. Poate ar fi fost nevoie sa fie un pic mai calda. Distanta pana la goldola, 7 minute, este o distanta ideala in Bansko. Statiunea ne-a incantat,seara am mers restaurant in oras, preturile au fost acceptabile. Deasemenea, partiile de ski ne-au prilejuit multe momente de satisfactie.
Recomand Travelplanner: O agentie serioasa, mi-a facut placere sa colaborez cu ei.

Arata mai mult

9.5
Un hotel ok
Hotelul este aproape de centru si de telegondola,este curat,camerele mari si se face curat in fiecare zi,spa ok cu excepția clorului exagerat din piscină care mirosea foarte rau..mâncare buna,pot spune ca a fost un sejur meritat.
Recomand Travelplanner: Colaboram de 2 ani si sunt mulțumit, oameni de cuvânt si de incredere..

Arata mai mult

8.5
Foarte bun
Acest hotel are 26 impresii pozitive si doar 7 negative.
Vezi toate impresiile (33)

Intrebari frecvente despre Hotel MPM Guiness

Cat costa o vacanta la hotelul Hotel MPM Guiness?

In general, varful de sezon (iulie - august) corespunde cu cele mai ridicate preturi.

Vacantele in extrasezon in Ski Bulgaria vin cu cel mai bun raport calitate pret pentru vremea excelenta si preturile foarte avantajoase.In mai - iunie poti plati cca 430 euro pentru 5 nopti, 2 adulti.

Intra aici si calculeaza cat costa o vacanta in perioada in care vrei sa calatoresti.
Care sunt conditiile de rezervare pentru hotelul Hotel MPM Guiness?
In afara conditiilor flexibile covid, pentru Hotel MPM Guiness oferim conditii super flexibile de plata, rezervare si anulare. Poti achita un avans de 10% ; iar restul cu pana la 2 saptamani inainte de vacanta; Doar -5% penalizare in cazul anularilor sau anulare gratuita daca transformati penalizarea in voucher valoric; orice modificare este gratuita. Avem conditii foarte bune. Intra pe site si rezerva sau vezi mai multe detalii
Hotel Hotel MPM Guiness este potrivit pentru vacanta familiilor cu copil?
In general majoritatea hotelurilor ofera conditii pentru cazarea famiiilor cu copii. In particular, Hotel MPM Guiness nu are aqua park, tobogane sau kids club dar asta nu inseamna ca nu ar fi potrivit pentru vacanta familiei tale. Vezi ce alte facilitati ofera acest hotel.
Hotelul Hotel MPM Guiness are conditii flexibile covid?
Travel Planner ofera pentru Hotel MPM Guiness conditii super flexibile. Anulare gratuita, reprogramare, acordare voucher sau rambursare in caz de carantina la destinatie sau la intoarcerea in tara, test covid pozitiv, inchiderea granitelor, solicitare test PCR negativ de la destinatie
Care sunt cele mai importante aspecte despre hotelul Hotel MPM Guiness?
Principalele aspecte pe care ar trebui sa le stiti dspre Hotel MPM Guiness sunt: favorit Travel Planner, piscina interioara, experiente SPA, transfer partie ski, depozitare ski. Gasesti mai multe informatii pe site
Unde gasesc cea mai buna oferta pentru hotelul Hotel MPM Guiness?
Cele mai bune conditii de pret si rezervare le gasiti la Travel Planner - vezi aici oferta noastra. Pentru Hotel MPM Guiness, avem tarife convenabile si oferim optiuni flexibile si superflexibile de plata, rezervare si anulare. 98% apreciaza serviciile noastre (peste 18500 impresii) asadar, poti avea incredere in noi. Cei mai multi ne apreciaza in special pentru eficienta si rapiditate. In site, gasesti mai multe despre noi
Hotelul Hotel MPM Guiness este un hotel apreciat de turisti?
Hotelul Hotel MPM Guiness are 79% recomandari din 33 impresii iar nota generala este 8.0. Cel mai mult, turistii apreciaza categoria Amplasare cu nota 8.9 si Calitate / pret cu nota 8.4. Intra pe site si consulta impresiile trimise de turistii nostri
Hotelul are piscina interioara?
La hotelul Hotel MPM Guiness exista o piscina interioaraAfla aici mai multe detalii
Permite animale de companie?
La hotelul Hotel MPM Guiness nu sunt permise animalele de companieAfla aici mai multe detalii
Ce tipuri de camera se pot rezerva la hotelul Hotel MPM Guiness
Cel mai popular tip de camera este Studio. Alte tipuri de camera de la hotelul Hotel MPM Guiness: Studio single, Apartament cu 1 dormitor, Apartament cu 2 dormitoareVezi aici oferta pentru toate tipurile de camera.
Care este varsta copiilor pana la care primesc o reducere / gratuitate?
Hotelul Hotel MPM Guiness ofera reduceri sau gratuitati pentru copiii pana la 12 ani si considera infanti (gratuitate) copiii pana la 2 ani. Consultati sectiunea "Reduceri copii / adulti" unde detaliem oferta de reduceri si gratuitati pentru copii si adultiVezi mai multe detalii in site
Ce alte hoteluri pot fi interesante comparativ cu hotelul Hotel MPM Guiness?
Comparativ cu hotelul Hotel MPM Guiness ati putea gasi interesante in Bansko si hotelurile si Maria Antoaneta Residence, Hotel Strazhite, Bansko Hotel, Grand Royale Hotel Spa. Pentru mai multe variante, consultati oferta completa pentru Bansko
Calculeaza pret si rezerva