TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Asteria Family Sunny Beach Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au acolo.


8.9
100%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
10
Camere
8.6
Mancare
8.3
Personal
9
Atmosfera
8.6
Facilitati
9
Calitate / pret
9
Impresii pe Asteria Family Sunny Beach

3 impresii reale, verificate 100% - Asteria Family Sunny Beach

Impresii pe Asteria Family Sunny Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
8.8

vacanta Sunny Beach-all inclusive

cazarea medie; nu mi-a placut ca nu sunt atentie sa curete urmele de insecte de pe pereti, ar trebui sa puna plase la balcoane, cel putin camera noastra nu avea, dar a fost curat, camera mare, baia foarte ok. Restaurantul era mare, mancarea proaspata, cat de cat diferita, nu mureai de foame si aici mi-as fi dorit sa fie mai atenti atunci cand strangeau/curatau mesele. Raportul calitate/ pret este ok..doar putina atentie in plus ( nu iau in considerare bautura, aceasta ar scadea mult nota review-ului, dar ma asteptam). Per total a fost o vacanta reusita, pe masura bugetului de care am dispus.
Recomand Travelplanner: va rog nu faceti acest review despre hotelul zornica publi; nimic de reprosat agentiei, chiar un plus pt mail-ul pe care il trimiteti cu 2 zile inainte de a pleca in vacanta, tot ce mi-ati sugerat a fost super! mi-a placut atentia dvs la detalii

Arata mai mult

9.1

No comments

Un hotel ce isi merita pe deplin cele 4 stele. Pentru cei ce isi doresc animatie in centrul orasului e perfect. Decent, curățenie, mâncare foarte buna si diversificata, ..recomand legumele la gratar.. the best. Animatie ok pentru copii, piscina decenta si curata, igienizata in fiecare zi (sezlongurile..), plaja privata..aproximativ 130 de sezlonguri...suficiente pentru cei care marg la plaja pana in orele 10 ale zilei. Recomand
Recomand Travelplanner: scurt si la obiect.. Rezervat..platit..multumit!

Arata mai mult

7.4

La modul general a fost placut!

O locatie extraordinara, pentru familiile cu copii, aproape de centru. Exterior placut cu verdeata foarte multa, mancare buna si variata. Apartamentul modern, mare si curat. Personal amabil, vorbitori de limba engleza in toate departamentele. Recomand!
Recomand Travelplanner: Foarte multumit!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Asteria Family Sunny Beach

Intrebari frecvente despre Asteria Family Sunny Beach

Care este impresia generala despre hotelul Asteria Family Sunny Beach?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Asteria Family Sunny Beach in proportie de 100% si au acordat nota 8.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 3 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Asteria Family Sunny Beach?

Categoria Amplasare (nota 10) si Personal (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Asteria Family Sunny Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 9), Calitate / pret (nota 9), Camere (nota 8.6), Atmosfera (nota 8.6), Mancare (nota 8.3). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.

In afara de Asteria Family Sunny Beach, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria