Rezerva o vacanta in Bulgaria si poti castiga cel putin 1 plin de benzina. Oferim gratis 11 tone combustibil

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Flora Complex Borovets Ski Bulgaria. 2024

4 stele
Borovets, Ski Bulgaria - Vezi pe hartă

5.5
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7
Camere
4
Mancare
5
Personal
5.5
Atmosfera
5.5
Facilitati
6
Calitate / pret
5.5
Impresii pe Hotel Flora Complex

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Flora Complex

Impresii pe Hotel Flora Complex

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Borovets Ski Bulgaria
4.6

Vacanță ski

Camera lasă de dorit, tavan care are infiltrat apă si nu a fost reparat, miros în baie, cameristă care nu știe engleză aproape deloc și mirosea a transpirație îngrozitor, la recepție la fel engleză aproape deloc și după ora 22:30 nimeni acolo, perdele și draperiile de la camera fiind la masarda nu se puteau trage pentru a asigura întuneric, bec lipsă pe balcon, fierbatoriul de apă defect a fost înlocuit la cerere, lipsă uscător păr adus la cerere, doar două prize în cameră disponibile la cerere adus un prelungitor, iar masa este același fel la micul dejun și cam același feluri la cină, spa o glumă cu piscină cu apă rece și saune ocupate și nu bine întreținute, fără halate de baie pentru spa în cameră. Per total nu este de 4 stele nici măcar bulgărești. Restul serviciilor din stațiune au fost ok. Dacă mai gândim o altă vacanță de ski acolo vom alege alt hotel.
Recomand Travelplanner: Serviciile firmei de turism au fost foarte bune și au fost prompte.

Arata mai mult

9.7

Am inceput anul senzational!

Hotelul Flora este amplasat extrem de aproape de ambele puncte de plecare spre partii: gondola si telescaunul. Pentru cei ce skiaza este nemaipomenit! Camerele nu sunt cele mai comfortabile, dar curate si zilnic se face curatenie si se inlocuiesc prosoapele. Mancarea foarte buna, diversificata si spatii pentru ocuparea timpului liber din belsug: centru spa, restaurante, baruri, spatii receptie spatioase, zona semineu nemaipomenita! Privelistea din camera superba!
Recomand Travelplanner: De 4-5 ani , planificam vacantele numai prin Travel Planner! Si cele de iarna si cele de vara. Seriozitate si transparenta ar fi principalele cuvinte pentru a caracteriza! Multumim Travel Planner!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Flora Complex

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.