TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Flora Complex Borovets Ski Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


9.4
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
10
Camere
7
Mancare
9
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
10
Calitate / pret
10
Impresii pe Hotel Flora Complex

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel Flora Complex Borovets, Ski Bulgaria

Impresii pe Hotel Flora Complex

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Borovets Ski Bulgaria
9.7

Am inceput anul senzational!

Hotelul Flora este amplasat extrem de aproape de ambele puncte de plecare spre partii: gondola si telescaunul. Pentru cei ce skiaza este nemaipomenit! Camerele nu sunt cele mai comfortabile, dar curate si zilnic se face curatenie si se inlocuiesc prosoapele. Mancarea foarte buna, diversificata si spatii pentru ocuparea timpului liber din belsug: centru spa, restaurante, baruri, spatii receptie spatioase, zona semineu nemaipomenita! Privelistea din camera superba!
Recomand Travelplanner: De 4-5 ani , planificam vacantele numai prin Travel Planner! Si cele de iarna si cele de vara. Seriozitate si transparenta ar fi principalele cuvinte pentru a caracteriza! Multumim Travel Planner!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Flora Complex Borovets, Ski Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Flora Complex?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Flora Complex in proportie de 100% si au acordat nota 9.4. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Flora Complex?

Categoria Amplasare (nota 10) si Personal (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Flora Complex. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 10), Facilitati (nota 10), Calitate / pret (nota 10), Mancare (nota 9), Camere (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.