TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Galeon Residence and SPA Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


9.1
100%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
9.6
Camere
8.3
Mancare
9.6
Personal
8.6
Atmosfera
10
Facilitati
8.6
Calitate / pret
9.3
Impresii pe Hotel Galeon Residence and SPA

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Galeon Residence and SPA Sunny Beach, Bulgaria

Impresii pe Hotel Galeon Residence and SPA

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.4

Vacanta Galeon Residence and SPA

Din punctul meu de vedere a fost ceea ce mi-am dorit de la sejurul avut la aceast hotel (am avut si cateva probleme cu apa calda, care au fost rezolvate pana la urma). Recomand si restaurantul hotelului care este de nota 10.

Arata mai mult

9.5

Prima vacanta in Bulgaria reusita! O experienta placuta!

Dupa multi ani de concedii la Marea Neagra in Romania mi-am facut curaj si am plecat cu sotia in Bulgaria la sunny beach. A fost o experienta superba! Hotelul este foarte curat, amplasat foarte aproape de plaja (10 min de mers pe jos), are o piscina interioara curatata zilnic si dispune de sauna umeda si uscata. Parcarea este cu plata, 13 leva pe zi - o suma relativ decenta avand in vedere preturile la parcarile de pe litoralul nostru. Mancarea la micul dejun este la fel in fiecare zi insa este foarte variata (3-4 tipuri de carne si branza, omleta, ou fiert/ochi, legume, fructe, cereale etc.). Va recomand cu incredere acest hotel in primul rand pentru aplasarea lui in Sunny Beach. Hotelul este situat intr-o zona mai linistita a statiunii, foarte aproape de Nessebar, un oras super de vizitat seara pe jos. Vazand seriozitatea celor de la travel planner, mi-am rezervat anul acesta si o vacanta in Grecia. Sper sa fie o experienta placuta si de data asta.
Recomand Travelplanner: Mi-a placut faptul ca sunt foarte comunicativi si mi-au instiintat de fiecare data cand am facut o tranzactie de plata. Prima data cand calatorest cu travel planner insa avand aceasta experienta placuta in Sunny Beach mi-am rezervat o vacanta si in Grecia la unul dintre hotelurile recomandate de ei. Multumesc pentru seriozitate!

Arata mai mult

7.1

Vacanta iunie 2022

Stiam minusurile hotelului din Tripadvisor si Booking.com. Parte au fost solutionate. Nu m-au deranjat. Vacanta a fost minunata!
Recomand Travelplanner: Desi am fost deranjata de incidentul cu anularea rezervarii, totul a decurs foarte bine si voi continua sa apelez la serviciile Travelplaner.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Galeon Residence and SPA Sunny Beach, Bulgaria

Intrebari frecvente despre Hotel Galeon Residence and SPA Sunny Beach, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Galeon Residence and SPA?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Galeon Residence and SPA in proportie de 100% si au acordat nota 9.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Galeon Residence and SPA?

Categoria Atmosfera (nota 10) si Amplasare (nota 9.6) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Galeon Residence and SPA. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Mancare (nota 9.6), Calitate / pret (nota 9.3), Personal (nota 8.6), Facilitati (nota 8.6), Camere (nota 8.3). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.