TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Sarantis Kassandra Grecia. Turisti care au fost acolo.


7.2
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7.5
Camere
7
Mancare
7.5
Personal
7.5
Atmosfera
7.5
Facilitati
6.5
Calitate / pret
7.5
Impresii pe Hotel Sarantis

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Sarantis Kassandra, Grecia

Impresii pe Hotel Sarantis

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
8.5

impresii vacanta

un hotel elegant, cochet, ce iti ofera un sejur reusit; proprietarii hotelului, in schimb, cam sufocanti, deoarece au multe restrictii ce la alt hoel de oriunde am fost in lume, nu am intalnit. in rest, numai de bine
Recomand Travelplanner: este prima data cand plec in vacanta cu aceasta agentie si am doar cuvinte de lauda, persoanele cu care am intrat in contact dovedind un adevarat profesionalism si interes pentru a satisface nevoile clienului

Arata mai mult

8.0

Vacanță august 2018, patru adulți, hotel Sarantis.

Hotel cu multe camere foarte mici, tencuieli și mobilier învechite, așternuturi precum tabla și aproape insalubre, gestionat personal de proprietar și familia lui. Are și unele camere mai curate probabil pentru cunoștințe și reclama mincinoasă care e pe net. Multă gălăgie de la mașini, fiind amplasat la strada principală unde de altfel trebuie să-ți parchezi mașina.
Recomand Travelplanner: Agenție serioasă, cu personal amabil. Totuși, cu atâta reclamă mincinoasă pe net, în general vorbind, depinde de norocul fiecăruia cum nimerește hotelul.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Sarantis Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Sarantis?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Sarantis in proportie de 50% si au acordat nota 7.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Sarantis?

Categoria Amplasare (nota 7.5) si Mancare (nota 7.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Sarantis. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Personal (nota 7.5), Atmosfera (nota 7.5), Calitate / pret (nota 7.5), Camere (nota 7), Facilitati (nota 6.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.