TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Stream Resort Pamporovo Ski Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


6.5
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
6.5
Camere
6.5
Mancare
6.5
Personal
6.5
Atmosfera
6.5
Facilitati
6
Calitate / pret
7
Impresii pe Hotel Stream Resort

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Stream Resort Pamporovo, Ski Bulgaria

Impresii pe Hotel Stream Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Pamporovo Ski Bulgaria
8.1

Moderat

Exista camere cu un dormitor de marimi diferite la acelasi pret. A trebuit sa negociez dur ca sa primesc camera mai mare desi eram 4 persoane. Kichineta nu este complet utilata si nu merge decat o plita (cea mica) in toate camerele. Jacuzziul este in piscina, deci temperatura apei este cea din piscina...adica mult prea rece pentru a face masaj acvatic. Restaurantul nu ia comenzi decat pana la ora 21, desi pe siteul hotelului spune ca e deschis pana la 20.30. Am stat in Bulgariain hoteluri mult mai bune la acelasi pret. As recomanda hotelul daca nu va intereseaza decat piscina, saunele si conditii decente de locuit.

Arata mai mult

6.1

Sub asteptari

Apartamentul cu doua dormitoare in care am fost cazati este spatios, cu semnal bun wi fi si caldura suficienta. Curatenia nu a excelat, dar a fost satisfacatoare. Dezamagirea extrema a venit nu doar din faptul ca nu avea balcon, dar mai ales ca, desi era ampleasat la etajul 4, in fata tuturor geamurilor era un zid de beton care obstructiona lumina si vederea. Ni s-a spus la receptie ca toate ap cu 2 dormitoare sunt amplasate identic... In concluzie, nu as recomanda un astfel de apartament sub nicio forma.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Stream Resort Pamporovo, Ski Bulgaria

Intrebari frecvente despre Hotel Stream Resort Pamporovo, Ski Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Stream Resort?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Stream Resort in proportie de 0% si au acordat nota 6.5. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Stream Resort?

Categoria Calitate / pret (nota 7) si Amplasare (nota 6.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Stream Resort. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 6.5), Mancare (nota 6.5), Personal (nota 6.5), Atmosfera (nota 6.5), Facilitati (nota 6). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.