TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Palm Wings Ephesus Hotel Kusadasi Turcia. Turisti care au fost acolo.


8.4
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
8.5
Camere
8.5
Mancare
7.5
Personal
9
Atmosfera
8.5
Facilitati
9
Calitate / pret
8
Impresii pe Palm Wings Ephesus Hotel

2 impresii reale, verificate 100% - Palm Wings Ephesus Hotel Kusadasi, Turcia

Impresii pe Palm Wings Ephesus Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kusadasi Turcia
8.6

Vacanta Palm Wings

Hotelul este foarte curat, personalul amabil si muncitor. Plaja este foarte lata, nisip fin, sezlonguri suficiente. Piscinele, la fel, foarte bine ingrijite. Masa nu se ridica la nivel de 5 stele, nefiind diversificata si de calitate superioara. Nici macar nu aveau scris denumirile preparatelor. Dupa ce am sesizat la relatii cu clientii acest aspect, au mai pus pe ici colo etichete. Ca si garnituri de ex, erau nelipsiti cartofii prajiti, orezul fiert, conopida si varza de bruxelles. Uneori aducea o tava, doua de piure care se termina repede, apoi inlocuiau cu conopida fiarta. Paine avea doar 2 -3 feluri, din cea mai ieftina, cum e la noi fosta paine de 1 leu, franzela. La capitolul legume la grill, aveau doar ceapa cu ceva fasii de ardei gras si cativa ardei iuti. In cele 8 zile, am avut o singura data miel. Per total, i-as da un 7.5 cu indulgenta. Nu as mai reveni, intrucat la banii platiti am avut sejururi mai reusite.
Recomand Travelplanner: Personalul agentiei foarte profi, recomand cu incredere. De fiecare data, la fiecare solicitare, au raspuns prompt si au rezolvat conform cerintelor.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Turcia

Este a doua oara cand revin aici. Pot spune ca nu s au schimbat foarte multe fata de anul 2019, hotelul este bine amplasat, mancarea este buna, in fiecare seara a avut cate ceva cu specific. Bauturile sunt ok, spectacolele de seara amuzante si interesante pentru cei mici dar si pentru adulti. Consider ca raportul calitate pret este unul foarte bun. Multumesc agentiei pentru promptitudine, corsctitudine si profesionalism in relatia cu clientii.
Recomand Travelplanner: Totul foarte bine, colaborare, eficienta, profesionalism.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Palm Wings Ephesus Hotel Kusadasi, Turcia

Care este impresia generala despre hotelul Palm Wings Ephesus Hotel?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Palm Wings Ephesus Hotel in proportie de 50% si au acordat nota 8.4. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Palm Wings Ephesus Hotel?

Categoria Personal (nota 9) si Facilitati (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Palm Wings Ephesus Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 8.5), Camere (nota 8.5), Atmosfera (nota 8.5), Calitate / pret (nota 8), Mancare (nota 7.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.

In afara de Palm Wings Ephesus Hotel, te-ar mai putea interesa in Kusadasi, Turcia