E bine de știut de la început ca Moko Beach este fostul hotel Morsko Oko renovat și ca fix în fata lui se construiește noua clădire de 5 stele a hotelului, ceea ce înseamnă ca priveliștea nu este una frumoasa pentru ca vezi un șantier de câteva etaje, macarale, etc. Sigur, dacă te intorci cu spatele, vezi plaja și marea, altfel probabil ca undeva în 2024-2025 va fi gata și hotelul. Camerele sunt renovate cu bun gust și sunt destul de spațioase (pat 2m foarte confortabil și 2 canapele de o persoana), iar băile arata ca în poze. Noi am avut vedere la parc, dar vederea la mare ar fi fost oricum obturata de clădirea în construcție. Curățenie în camere se făcea zilnic, mini bar alimentat zilnic cu bere, Mirinda, Pepsi și apa. Prosoapele pt plaja/piscina se dau pe baza de cartela și se schimba seara. Mâncarea a fost excepțională și destul de variata la prânz și la cina, mai puțin la micul dejun unde erau aceleasi optiuni zilnic, dar diversificarea o făceai tu în farfurie în fiecare zi, ca doar nu mănânci la o masa și oua fierte/posate/ochiuri/omlete și 7 feluri de branze/carnuri/iaurturi, clătite, wafe, pate, terci, smoothie, friganele, chifteluțe de cartofi, gogoșele, carnati etc. Erau destule optiuni cât sa mănânci altceva tot sejurul. Inedit la masa de prânz era faptul ca masa se servea la restaurantul de pe plaja (aici se facea si snackbarul), ceea ce era foarte comod ca nu mai trebuia sa mergi sa te schimbi și puteai lasa lucrurile pe plaja. Deși nu se făceau multe feluri de mâncare, toate erau foarte bune și inclusiv o banala garnitura de orez sau cartofi era extrem de gustoasa. Printre felurile de mâncare: paella + shaworma + pizza (zilnic prânz + snack bar), vita, porc, curcan, pui, rata, peste gătite la grătar sau în diverse sosuri, legume la grătar, salate de tot felul, supe (crema, ciorba de peste, de pui, de curcan, de vita gătite cam ca la noi cu legume, taietei) și prăjituri de tot felul, foarte bune toate și nu exagerat de dulci. La snackbar se făceau și clatite+waffles. La cina au fost și midii, calamari pane, creveți, pastele ți le gătea bucatarul pe loc în funcție de ce ingrediente voiai și la fel erau tot felul de cărnuri gătite diferit fata de celalalt restaurant, dar foarte bune. Garniturile erau de la orez, brocoli, conopida, legume mexicane, etc pana la cartofii gratinați grozav de buni. Seara apăreau și brânzeturile care se serveau cu pepene galben sau struguri și un pahar de vin (cel alb era bun și parfumat, rose-ul nu ne-a plăcut, iar rosu nu am gustat). Și iar prăjituri, altele mereu, dar bune aproape toate. La baruri se făceau tot felul de cocktailuri bunisoare, dar mai de calitate la lobby bar comparativ cu beach barul. Animația slabuta, dar copiii au fost încântați de disco night. Personalul de la recepție foarte amabil și ne-a ajutat cu orice problema/informație, dar toti ceilalti erau foarte plictisiti si nu schitau niciun zambet, ceea ce este oarecum de inteles la cat muncesc. Parcarea este subterana sub clădirea noua și costa 20 leva/zi. Piscinele foarte frumoase, se uneau cu plaja, cea de copii (cu tobogane) in stânga și cea de adulti în dreapta, cu beach barul pe mijloc, doar ca apa era destul de rece. Plaja este cu nisip, dar nu foarte fin (nu poti face castele), iar apa se adanceste foarte repede. Noi am prins si valuri foarte mari, dar pentru copii a fost distractiv. În rest nu exista nicio gradina, loc de joaca sau alt loc unde sa stai și toate hotelurile sunt calarite unul intr-altul ca nici nu știi unde se termina unul și incepe celalalt. Și aviz amatorilor de Aqua Park Grifid. Pentru cei cazați la Moko Beach, nu este gratuit ca în cazul Bolero, Arabella sau altele. Iar in caz de vreme rea, nu exista piscina interioara si tot ce poti face e sa te uiti la Netflix sau sa mergi la Delfinariu / Acvariu. Am amintit toate minusurile pentru cei pretentiosi sa stie la ce sa se astepte. Pentru noi a fost o experienta frumoasa cu servicii demne de 4 stele! Grifid is the best!
Arata mai mult