TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Ambassador Nisipurile de Aur Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


6.1
33%
9 impresii
9 impresii
Impresiile Travel Planner (9)
Amplasare
8.7
Camere
4.8
Mancare
6.4
Personal
6.1
Atmosfera
5.8
Facilitati
5.4
Calitate / pret
5.7
Impresii pe Hotel Ambassador

9 impresii reale, verificate 100% - Hotel Ambassador Nisipurile de Aur, Bulgaria

Impresii pe Hotel Ambassador

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.5

Vacanta septembrie

Hotelul vechi, camere modeste, curatenie facuta superficial, prosoape schimbate zilnic. Personalul amabil, mancarea proaspata si gustoasa. Amplasarea hotelului si vederea de pe terasa restaurantului eclipseaza micile neajunsuri. Pentru o destinatie de weekend a fost perfect.
Recomand Travelplanner: O agentie de nota 10.Rapizi si promti.

Arata mai mult

8.7

Sejur Ambassador

Hotel vechi amplasat aproape de plaja cu o vedere frumoasa de pe terasa restaurantului. Mancarea gustoasa, camere mici, curatenie facuta superficial, piscina exterioara mare, au o baza medicala cu sauna si piscina interioara. care nu functiona. Pentru o destinatie de weekend a fost perfect.
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agentie. Rapizi si promti.

Arata mai mult

5.0

Dezastruos

Este un hotel vechi în cameră și baie miroase a mucegai singurul plus ce are hotelul este ca e aproape de plaja și bazinul mare în rest nimic mâncare cu mucegai manegrul își tine o masă mare ocupată pentru prietenii lui deși mulți nu au unde să se pună la masă pentru a manca nu recomand delic acest hotel
Recomand Travelplanner: Recomand

Arata mai mult

2.1

Concediu ratat

Este un hotel foarte murdar jegos mâncare cu mucegai oua fierte verzi personal urâcioși curățenia constă în a scoate gunoiul nicidecum de schimbat prosoape sau așternuturi singurul plus ce are ca ii aproape de plaja și bazinul mare atât deci nu recomand nimănui un hotel infect cu miros puternic de mucegai în baie

Arata mai mult

6.9

Vacanță Bulgaria

Am ajuns la 13. Am asteptat o ora si un sfert ca sa se termine curățenia si cand am ajuns în camera era praf pe mobila, nisip in cada. In tot sejurul nu s-a schimbat lenjeria si o singură dată s-a dat cu aspiratorul. Usa de la terasa se desprindea din balamale. Cu greu am primit prosoape de schimb.
Recomand Travelplanner: Atenți la nevoile clientului Prompți

Arata mai mult

8.8

Iulie 2022

Am fost multumita de cazarea la Hotelul Ambassador. Daca nu ai pretentii de cazari de lux si doresti o cazare modesta, este o alegere foarte buna. Are piscina mare, este foarte aroape de plaja, mancarea este buna.
Recomand Travelplanner: Voi recomanda acesta agentie. Foarte atenti si foarte corecti. Bravo

Arata mai mult

8.5

Prima vacanță în Bulgaria

Prima impresie a fost bună la intrare aveam parcarea hotelului care are destule locuri la receptie a fost ok puteau să ne explice mai bine programul dar am avut in cameră un pliant , camera spatioasa dar saltelele lasă de dorit tv in cameră vechi dar nu mergi la mare să te uiți la tv amplasarea față de plajă a fost perfectă foarte aproape din a doua noapte am inceput sa ne dăm seama că hotelul e infestat cu șoareci sau sobolani la etajul 3 unde aveam noi camera unde asteptai liftul era un miros puternic de excremente de soareci iar noaptea se auzeau cum mișună prin tavan a fost destul de urât. Despre mâncare e aceeași zi de zi cu mici schimbări dar dacă nu ești pretențios ai de unde alege . In princiupiu pentru noi a fost ok
Recomand Travelplanner: O voi recomanda cu incredere tuturor va multumesc pentru tot a-ți fost de nota 10 promit ca in urmatorul concediu am sa apelez tot la dumneavoastră

Arata mai mult

7.7

Hotel dezastru

8.5

vacanta reusita cu exceptia conditiilor de cazare

Toata noaptea misunau soareci/sobolani deasupra tavanului (fals) ceea ce a fost groaznic efectiv groaznic. Se auzea ca si cum misunau chiar langa tine, nu puteai inchide un ochi.
Recomand Travelplanner: Agentia serioasa.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Ambassador Nisipurile de Aur, Bulgaria

Intrebari frecvente despre Hotel Ambassador Nisipurile de Aur, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Ambassador?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Ambassador in proportie de 33% si au acordat nota 6.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Ambassador?

Categoria Amplasare (nota 8.7) si Mancare (nota 6.4) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Ambassador. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Personal (nota 6.1), Atmosfera (nota 5.8), Calitate / pret (nota 5.7), Facilitati (nota 5.4), Camere (nota 4.8). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.

In afara de Hotel Ambassador, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria