Rezerva pana la 4.03 la super hotelurile GRIFID si prinzi pana la -30% + poti prelungi cu 1 noapte gratis.

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Delphin Be Grand Resort Lara Turcia. 2024

5 stele
Lara, Turcia - Vezi pe hartă

9.6
100%
4 impresii
4 impresii
Impresiile Travel Planner (4)
Amplasare
10
Camere
9.2
Mancare
9.2
Personal
10
Atmosfera
9.7
Facilitati
10
Calitate / pret
9.2
Impresii pe Hotel Delphin Be Grand Resort

4 impresii reale, verificate 100% - Hotel Delphin Be Grand Resort

Impresii pe Hotel Delphin Be Grand Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Lara Turcia
9.9

Vacanța Turcia

O săptămâna de vis, hotel cu condiții deosebite, servicii ireproșabile. Camera cu vedere la mare, o priveliște excepțională. De asemenea, mâncare la discreție, și programele de divertisment de cea mai buna calitate! Recomand tuturor
Recomand Travelplanner: Profesionalism

Arata mai mult

9.5

Vacanța Turcia Septembrie 2021

Delphin Be Grand este un resort spațios, cu o grădina imensa, multe piscine in aer liber inclusiv zona pt copii și parc de distracții pt adolescenți/Adulți, restaurante și baruri lângă piscine, plaja spațioasă cu deja obișnuitul ponton cu bar, zona amenajată pt spectacole in aer liber. Camere spațioase, prosoape și consumabile de baie schimbate zilnic, minibarul din camera împrospătat de asemenea zilnic. Mâncare din belșug, variata pt toate gusturile, băuturi la discreție - bere, vin sau whisky de buna calitate. Între mese sunt deschise diverse chioșcuri sau terase cu mâncare lângă piscine unde găsești de la pizza, hamburgeri, donner, toast, pana la fructe, gustări, frigărui și mâncăruri gătite. Program de entertainment reușit și in timpul zilei la piscina principala cât și seara la sala de spectacole in aer liber. Personal amabil și prietenos, mereu gata sa te servească. Per total o vacanța reușită in care săptămâna petrecuta aici a zburat fără sa ne dam seama.
Recomand Travelplanner: Este a treia vacanța angajata prin intermediul Travel Planner și am fost de fiecare data multumiți de serviciile prestate de aceștia. Recomand datorită profesionalismului și seriozității de care dau dovada.

Arata mai mult

8.8

Vacanța Turcia Septembrie 2021

Resort excelent, spațios, servicii foarte bune.
Recomand Travelplanner: Recomand agenția de turism, profesionalism si corectitudine.

Arata mai mult

9.7

Revelion Delphin Be Grand

Condiții excelente, mâncare bună, personal serviabil și profesionist. Mici probleme: mai bună curățenie în camere; atenționarea celor care, fiind 2 persoane ocupa o masă de 8; atenționarea celor care cară mâncare cu mult peste ceea ce le este necesar. Se creează perioade de așteptare.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Delphin Be Grand Resort

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.