Ultima zi. Prinde ofertele early booking care expira la 31.03. Poti plati saptamana viitoare

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Delphin Be Grand Resort Lara Turcia. Turisti care au fost acolo.

5 stele
Lara - Vezi pe hartă

9.6
100%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
10
Camere
9.3
Mancare
9
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
10
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Delphin Be Grand Resort

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Delphin Be Grand Resort Lara, Turcia

Impresii pe Hotel Delphin Be Grand Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Lara Turcia
9.9

Vacanța Turcia

O săptămâna de vis, hotel cu condiții deosebite, servicii ireproșabile. Camera cu vedere la mare, o priveliște excepțională. De asemenea, mâncare la discreție, și programele de divertisment de cea mai buna calitate! Recomand tuturor
Recomand Travelplanner: Profesionalism

Arata mai mult

9.5

Vacanța Turcia Septembrie 2021

Delphin Be Grand este un resort spațios, cu o grădina imensa, multe piscine in aer liber inclusiv zona pt copii și parc de distracții pt adolescenți/Adulți, restaurante și baruri lângă piscine, plaja spațioasă cu deja obișnuitul ponton cu bar, zona amenajată pt spectacole in aer liber. Camere spațioase, prosoape și consumabile de baie schimbate zilnic, minibarul din camera împrospătat de asemenea zilnic. Mâncare din belșug, variata pt toate gusturile, băuturi la discreție - bere, vin sau whisky de buna calitate. Între mese sunt deschise diverse chioșcuri sau terase cu mâncare lângă piscine unde găsești de la pizza, hamburgeri, donner, toast, pana la fructe, gustări, frigărui și mâncăruri gătite. Program de entertainment reușit și in timpul zilei la piscina principala cât și seara la sala de spectacole in aer liber. Personal amabil și prietenos, mereu gata sa te servească. Per total o vacanța reușită in care săptămâna petrecuta aici a zburat fără sa ne dam seama.
Recomand Travelplanner: Este a treia vacanța angajata prin intermediul Travel Planner și am fost de fiecare data multumiți de serviciile prestate de aceștia. Recomand datorită profesionalismului și seriozității de care dau dovada.

Arata mai mult

8.8

Vacanța Turcia Septembrie 2021

Resort excelent, spațios, servicii foarte bune.
Recomand Travelplanner: Recomand agenția de turism, profesionalism si corectitudine.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Delphin Be Grand Resort Lara, Turcia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Delphin Be Grand Resort?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Delphin Be Grand Resort in proportie de 100% si au acordat nota 9.6. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Delphin Be Grand Resort?

Categoria Amplasare (nota 10) si Personal (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Delphin Be Grand Resort. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 10), Facilitati (nota 10), Camere (nota 9.3), Mancare (nota 9), Calitate / pret (nota 9). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.