TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Magnolia Villas Albena Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


7.6
83%
6 impresii
6 impresii
Impresiile Travel Planner (6)
Amplasare
8
Camere
7.8
Mancare
7.5
Personal
7.6
Atmosfera
8.1
Facilitati
6.8
Calitate / pret
7.2
Impresii pe Hotel Magnolia Villas

6 impresii reale, verificate 100% - Hotel Magnolia Villas Albena, Bulgaria

Impresii pe Hotel Magnolia Villas

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Albena Bulgaria
4.3

Vacanța

Dezamagire totala,vilele sunt jalnice,vechi;a trebuit sa solicitam la Recepție sa vina cineva sa facă curățenie și sa schimbe prosoapele; mâncarea așa și așa ; dar ceea ce m -a șocat este ca nimeni nu pare sa vorbească engleză ,nici măcar personalul tânăr așa ca ne-am înțeles mai mult prin semne. Toate astea in condițiile in care turiști erau foarte putini comparativ cu alți ani.

Arata mai mult

8.5

hmmmm

Vila superba,nu prea am nimic de reprosat,bazinele (piscina) la hotel orhideya destul de OK, in schimb restaurantul orhideya foarte slabut,dar cum am inteles si la alte restaurante e aceeasi poveste ,din ce in ce mai slab de la un sezon la altul

Arata mai mult

7.7

Prea scurt

Aproximativ perfect.
Recomand Travelplanner: Promtitudine.Profesionalism.

Arata mai mult

9.7

Foarte bine!

9.7

Sejur placut

Am petrecut 4 nopti la vilele Magnolia, cazarea relativ ok (cu unele minusuri),restaurant super ok, mancarea foarte gustoasa si diversificata ( menționez ca am fost si la multe alte hoteluri all inclusive in Albena), piscina frumoasa ,mare, curata si f indragita de copii ( mai ales toboganele).Distanta fata de mare este compesata de scarile rulante cu care se ajunge repede la mare .Animatori care si-au dat silinta pentru a relaxa turistii.Un sejur reusit .M-as intoarce cu placere in aceasta locatie .Mulțumesc de asemenea agenției Travel Planner in special d-nei Mihaela pentru profesionalism .O agentie care a raspuns prompt la toate solicitările noastre si cu care ne-am simțit in siguranta. Felicitări Travel Planner !
Recomand Travelplanner: Multumiri agentiei Travel Planner in special d-nei Mihaela pentru profesionalism. Felicitări Travel Planner !

Arata mai mult

10.0

NEMAIPOMENITA !!!

Pornind de la locatie, confort, curatenie si mai ales amabilitatea si onestitatea personalului, acord nota 10+++ cu multe felicitari. Totul a fost foarte bun.
Recomand Travelplanner: O agentie foarte serioasa, cu personal extrem de profesionist, amabil, punctual. O placere sa lucrezi cu astfel de persoane. Felicitari si tineti-o tot asa. Multumesc.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Magnolia Villas Albena, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Magnolia Villas?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Magnolia Villas in proportie de 83% si au acordat nota 7.6. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Magnolia Villas?

Categoria Atmosfera (nota 8.1) si Amplasare (nota 8) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Magnolia Villas. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 7.8), Personal (nota 7.6), Mancare (nota 7.5), Calitate / pret (nota 7.2), Facilitati (nota 6.8). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.