TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Nessebar Beach Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


8.3
86%
104 impresii
104 impresii
Impresiile Travel Planner (104)
Amplasare
9
Camere
8.3
Mancare
7.9
Personal
8
Atmosfera
8.3
Facilitati
8
Calitate / pret
8.7
Impresii pe Hotel Nessebar Beach

104 impresii reale, verificate 100% - Hotel Nessebar Beach Sunny Beach, Bulgaria

Impresii pe Hotel Nessebar Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
10.0

O vacanta reusita!

Raport calitate -pret excelent. + camere mari, curatenie, lenjerie si prosoape foarte curate, aer conditionat, foarte aproape de plaja, mancare foarte gustoasa si proaspata. Piscina pentru copii avea si topogan. - singurul minus ar fi perdeaua de la dus care nu era suficient de lunga si se inunda partial baia. Parcarea 20 leva pe zi la hotel Burgas- de la receptie vi sa da un cartonas pe care il puneti in parbriz timp de 15 min pana va aduceti bagajele si le lasati la camera de bagaje, apoi va duceti sa parcati masina altfel vi se blocheaza rotile. Vi se dau bratarile si intrati la pranz de la 12:00 la 14:00, iar intre timp se pregatesc camerele.
Recomand Travelplanner: Raspund foarte rapid la emailuri, trimit remindere cu informatiile necesare si telefoanele de urgenta. Recomand si o sa continuam calatoriile impreuna.

Arata mai mult

10.0

Super tare

Totul a fost minunat

Arata mai mult

8.5

3*

Mobilier învechit, cameră spațioasă, curățenia lasă de dorit.. Diversitatea la mâncare nu prea există, nu găsești carne,pește la grătar..la micul dejun prea puține opțiuni dar mâncare gustoasă și proaspătă Personalul amabil,piscine mici dar curate... Plaja aproape (5 minute maxim ) cu zonă mare pt cearceaf, apă mică, curată, nisip fin.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Nesebar Beach Hotel

Hotelul minunat, aproape de plaja, muzica buna si nu foarte tare, mancarea diversificata si foarte gustoasa

Arata mai mult

9.7

F mulțumiți!

Este al doilea an consecutiv când mergem la acest hotel. Anul trecut am fost multumiti și am hotărât sa revenim., însă am fost plăcut surprinși sa constatam ca erau multe îmbunătățiri fata de anul trecut. Au schimbat televizoarele cu modele noi( multe recenzii negative erau pe acest subiect, pe noi nu ne-a deranjat), am găsit frigider în camera, ceea ce anul trecut nu era, au renovat multe spatii, internetul, care anul trecut nu era decât în spatiile comune, anul acesta era în tot hotelul, chiar și la piscina, personalul ca de obicei, amabil.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Bulgaria in familie

Hotelul foarte mare si foarte curat, camerele impecabile, neasteptat de mari.curatenia in camere se facea zilnic,cu schimb de prosoape. Personalul super Ok. Mancarea destul de diversa si de multa.
Recomand Travelplanner: Au fost foarte Ok. Noi am avut o problema cu masina si am intarziat. Au sunat si au vorbit ei la hotel.

Arata mai mult

9.5

Vacanta nessebar beach

Hotel ok servicii ok . Hotelul Nu este pe plajă! Ca și în descriere.

Arata mai mult

5.4

Vacanta Bulgaria

Satisfacator
Recomand Travelplanner: Foarte ok

Arata mai mult

4.7

Dezamăgit total

În primul rând cei de la hotel sunt pe mâna cu cei de la primărie Deoarece nu au parcare, ești nevoit sa parchezi în fata hotelului. Imediat ce intri în hotel sa faci cek-inul cei de la recepție suna la cei care îți blochează roata. Când ieși afară ai roata blocată....deblocare=35 leva). Personalul foarte arogant și plictisit,mâncarea proasta și nediversificata. La bar întotdeauna foarte aglomerat. Un lobi bar la piscina și unul înăuntru. Nu voi mai merge la acest hotel niciodată!
Recomand Travelplanner: Va mulțumesc frumos pentru promptitudine și seriozitate. RECOMAND TRAVEL PLANNER!!!

Arata mai mult

10.0

Excelent

Dupa lungi căutări am ales pentru vacanța de anul acesta Bulgaria. Am sosit la hotel în jurul orei 13.00 și am fost cazați.Am fost o famile de 5 persoane și aveam rezervate două camere.Camerele repartizate nu se aflau în aceiași aripă a hotelului,dar cei de la recepție au rezolvat problema și am primit camere alăturate și care comunicau între ele, ceea ce pentru noi a fost perfect. Hotelul nu are lift, dar pentru noi nu a fost un inconvenient acest aspect.Am observat că erau angajați ai hotelului care te puteau ajuta cu bagajele. Camera era spațioasă.Patul de două persoane era de fapt pat de trei persoane, deci potrivit pentru doi adulți și un copil.Camera dispunea și de un fotoliu extensibil confortabil pentru a patra persoană.Mobilierul era drăguț și funcțional.A m avut aer condiționat.Nu era frigider în cameră. Se putea luat contracost, dar noi nu am avut nevoie deoarece apă rece puteai lua de la dozatorul din holul hotelului.Baia era spațioasă.Se făcea curat zilnic și la 2 zile s-au schimbat prosoapele. Grădina hotelului era frumos amenajată cu diferite flori și plante. Mâncarea foarte gustoasă și diversificată: fructe proaspete la toate cele trei mese, ciorbe la prânz și cină, aperitive calde și reci, candy bar super variat. Băutura la discreție- vin, bere, apă, sucuri accidulate și neaccidulate și diverse cocktail-uri la barul de la piscină și terasă.Personalul de la debarase foarte rapid și amabil.Gustările erau de la ora 11.00-15.00 și aveau hotdog și sandwich, iar de la 15.00-17.00 înghețată super delicioasă. Piscina curată dispunea și de salvamar.Șezlongurile de la piscină suficiente pentru toți-nu s-a întâmplat să nu găsim libere. Echipa de animație-super.Au organizat jocuri atât pentru adulți cât și pentru copilași pe tot parcursul zilei, de la joc de polo, tras cu arcul, minidiscotecă, concursuri, bingo. Distanța de la hotel la plajă era de 2-3 minute.Nu am simțit lipsa barului de pe plajă deoarece fiind distanță mică într-o plimbare ne aduceam răcoritoarele. Nisipul pe plajă super fin și curat.Marea lină, limpede, curată, fără alge-o adevărată plăcere.Intrarea în mare se făcea lin și nu erau pietre. Noi nu am luat șezlonguri pe plajă deoarece nu ni s-a părut rentabil(stăteam până la 11-12 pe plajă, iar după amiaza la piscină.), dar prețul unui șezlong era de 10 leva-aproximativ 25 ron. Despre parcare nu pot să spun nimic deoarece noi am venit cu autocarul. Personal amabil și vorbitor de limba engleză și nu numai. Noi am fost foarte încântați de acest sejur și cu siguranță vom reveni și anul următor. Recomand din suflet.
Recomand Travelplanner: A fost prima colaborare cu agenția.Au fost rapizi și promți și ne-au oferit toate detalii necesare pentru a avea o vacanță reușită. Cu siguranță voi reveni și pentru alte vacanțe. Recomand.

Arata mai mult

10.0

Excelent

Dupa lungi căutări am ales pentru vacanța de anul acesta Bulgaria. Am sosit la hotel în jurul orei 13.00 și am fost cazați.Am fost o famile de 5 persoane și aveam rezervate două camere.Camerele repartizate nu se aflau în aceiași aripă a hotelului,dar cei de la recepție au rezolvat problema și am primit camere alăturate și care comunicau între ele, ceea ce pentru noi a fost perfect. Hotelul nu are lift, dar pentru noi nu a fost un inconvenient acest aspect.Am observat că erau angajați ai hotelului care te puteau ajuta cu bagajele. Camera era spațioasă.Patul de două persoane era de fapt pat de trei persoane, deci potrivit pentru doi adulți și un copil.Camera dispunea și de un fotoliu extensibil confortabil pentru a patra persoană.Mobilierul era drăguț și funcțional.Am avut aer condiționat.Nu era frigider în cameră. Se putea luat contracost, dar noi nu am avut nevoie deoarece apă rece puteai lua de la dozatorul din holul hotelului.Baia era spațioasă.Se făcea curat zilnic și la două zile s-au schimbat prosoapele. Grădina hotelului era frumos amenajată cu diferite flori și plante. Mâncarea foarte gustoasă și diversificată: fructe proaspete la toate cele trei mese, ciorbe la prânz și cină, aperitive calde și reci, candy bar super variat. Băutura la discreție- vin, bere, apă, sucuri accidulate și neaccidulate și diverse cocktail-uri la barul de la piscină și terasă.Personalul de la debarase foarte rapid și amabil.Gustările erau de la ora 11.00-15.00 și aveau hotdog și sandwich, iar de la 15.00-17.00 înghețată super delicioasă. Piscina curată dispunea și de salvamar.Șezlongurile de la piscină suficiente pentru toți-nu s-a întâmplat să nu găsim libere. Echipa de animație-super.Au organizat jocuri atât pentru adulți cât și pentru copilași pe tot parcursul zilei, de la joc de polo, tras cu arcul, minidiscotecă, concursuri, bingo. Distanța de la hotel la plajă era de 2-3 minute.Nu am simțit lipsa barului de pe plajă deoarece fiind distanță mică într-o plimbare ne aduceam noi răcoritoarele. Nisipul pe plajă super fin și curat.Marea lină, limpede, curată, fără alge-o adevărată plăcere.Intrarea în mare se făcea lin și nu erau pietre. Noi nu am luat șezlonguri pe plajă deoarece nu ni s-a părut rentabil(stăteam până la 11-12 pe plajă, iar după amiaza la piscină.), dar prețul unui șezlong era de 10 leva-aproximativ 25 ron. Despre parcare nu pot să spun nimic deoarece noi am venit cu autocarul. Personal amabil și vorbitor de limba engleză și nu numai. Noi am fost foarte încântați de acest sejur și cu siguranță vom reveni și anul următor. Recomand din suflet.
Recomand Travelplanner: A fost prima colaborare cu agenția.Au fost rapizi și promți și ne-au oferit toate detalii necesare pentru a avea o vacanță reușită. Cu siguranță voi reveni și pentru alte vacanțe. Recomand.

Arata mai mult

10.0

Excelent

Dupa lungi căutări am ales pentru vacanța de anul acesta Bulgaria. Am sosit la hotel în jurul orei 13.00 și am fost cazați.Am fost o famile de 5 persoane și aveam rezervate două camere.Camerele repartizate nu se aflau în aceiași aripă a hotelului,dar cei de la recepție au rezolvat problema și am primit camere alăturate și care comunicau între ele, ceea ce pentru noi a fost perfect. Hotelul nu are lift, dar pentru noi nu a fost un inconvenient acest aspect.Am observat că erau angajați ai hotelului care te puteau ajuta cu bagajele. Camera era spațioasă.Patul de două persoane era de fapt pat de trei persoane, deci potrivit pentru doi adulți și un copil.Camera dispunea și de un fotoliu extensibil confortabil pentru a patra persoană.Mobilierul era drăguț și funcțional.A m avut aer condiționat.Nu era frigider în cameră. Se putea luat contracost, dar noi nu am avut nevoie deoarece apă rece puteai lua de la dozatorul din holul hotelului.Baia era spațioasă.Se făcea curat zilnic și la 2 zile s-au schimbat prosoapele. Grădina hotelului era frumos amenajată cu diferite flori și plante. Mâncarea foarte gustoasă și diversificată: fructe proaspete la toate cele trei mese, ciorbe la prânz și cină, aperitive calde și reci, candy bar super variat. Băutura la discreție- vin, bere, apă, sucuri accidulate și neaccidulate și diverse cocktail-uri la barul de la piscină și terasă.Personalul de la debarase foarte rapid și amabil.Gustările erau de la ora 11.00-15.00 și aveau hotdog și sandwich, iar de la 15.00-17.00 înghețată super delicioasă. Piscina curată dispunea și de salvamar.Șezlongurile de la piscină suficiente pentru toți-nu s-a întâmplat să nu găsim libere. Echipa de animație-super.Au organizat jocuri atât pentru adulți cât și pentru copilași pe tot parcursul zilei, de la joc de polo, tras cu arcul, minidiscotecă, concursuri, bingo. Distanța de la hotel la plajă era de 2-3 minute.Nu am simțit lipsa barului de pe plajă deoarece fiind distanță mică într-o plimbare ne aduceam răcoritoarele. Nisipul pe plajă super fin și curat.Marea lină, limpede, curată, fără alge-o adevărată plăcere.Intrarea în mare se făcea lin și nu erau pietre. Noi nu am luat șezlonguri pe plajă deoarece nu ni s-a părut rentabil(stăteam până la 11-12 pe plajă, iar după amiaza la piscină.), dar prețul unui șezlong era de 10 leva-aproximativ 25 ron. Despre parcare nu pot să spun nimic deoarece noi am venit cu autocarul. Personal amabil și vorbitor de limba enhleză și nu numai. Noi am fost foarte încântați de acest sejur și cu siguranță vom reveni și anul următor. Recomand din suflet.
Recomand Travelplanner: A fost prima colaborare cu agenția.Au fost rapizi și promți și ne-au oferit toate detalii necesare pentru a avea o vacanță reușită. Cu siguranță voi reveni și pentru alte vacanțe. Recomand.

Arata mai mult

5.3

Vacanta Bulgaria

Bună ziua, Deși nu e prima oara când plec în Bulgaria ,anul acesta ,am rămas cu un gust amar ,hotelul cât de cât acceptabil dar angajații și ma refer la cameriste jalnice ,doar lgunoiul îl lua zilnic restu trebuia sa le spui ,dar din păcate nu aveai cum sa te înțelegi cu ele,vb doar bulgara și pe deasupra niște acrituri ,aruncau prosoapele curate de la etajul doi pe scările pe care urcau clienții fără pic de jena.Mancarea cât și dulciurile earu zilnic aceleași, rar mai adugau un produs nou,iar dacă nu te duceai în prima ora când era programul la masa nu prea mai aveai ce sa iei.Intre 11 și 15 se dădeau la piscina Sandwich are stăteai la coada de înebuneai, te făcea sa renunti ,ca să nu mai spun ca dacă se făcea ora 15 nu mai vroiau sa servească, practic stăteai la coada degeaba ,Bătaie de joc .NU RECOMAND LA NIMENI ACEST HOTEL,Iar ca să îți parchezi mașină umbli de nebun la alte hoteluri și te rup cu plata,Din prima zi am plătit și amenda în 5 min.am parcat în fata hotelului ca să întrebam și când ne am întors mașinile eru blocate .Ca sa urcu bagajele la etaj te chinui debiro ies ochii ptr ca nu exista lift.Deci un fiasco total.Am cerut camera cu vedere la mare și când ieșeai pe balcon .....SURPRIZA un deal de nisip care nu îți permitea sa vezi decât puțin marea ,arata caut șantier, la piscina ,de la 18 nu mai aveai voie ,era singura care o curățat,iar la șezlonguri,găseai mereu mizerie Cât despre travel planner si angajati,nota 10
Recomand Travelplanner: Recomand agenția, nu m au decepționat niciodată sunt oameni de calitate și promti. Nota 10 cu felicitari

Arata mai mult

8.5

Vacanță Bulgaria,hotel Nessebar Beach

Hotelul ales l-am mai vizitat în anul 2013. Nu am observat mari diferențe. Camerele erau curate,prosoapele erau schimbate zilnic. Personalul foarte amabil. Amplasarea hotelului este minunată deoarece îți ofera acces rapid spre mare. Piscinele erau curate și spațioase. Zona de șezlonguri de lângă piscine, de asemena, curată. Singurul lucru care ne-a deranjat și nu am putut să trecem cu vederea au fost cele 3 mese oferite. Obișnuiam să ajungem printre primii în restaurant și aveam sa gustăm unele porții reci. Din 8 persoane,câți am fost cazați la acest hotel și ne-am petrecut sejurul împreună, 7 dintre noi am avut probleme. Am observat repede că mai multe persoane se plângeau,cum că "Nu am ce să mănânc" ,și am înțeles atunci că nu suntem singurii cărora nu le plac mesele oferite. Ba mai mult, băuturile de la bar aveau un gust foarte ciudat. Nu am găsit nicio băutură in 7 zile să pot spune că o servesc cu plăcere.
Recomand Travelplanner: Este prima dată când am cumpărat un pachet de sejur prin agenția de turism Travel planner și pot spune că am rămas plăcut surprins și extrem de mulțumit de modul lor de lucru. Am fost contactat de dumnealor în cel mai scurt timp,legat de toate demersurile necesare, am primit facturile,de asemenea, în timp util și am fost lămurit legat de toate informațiile pe care le-am solicitat. O companie la care sigur voi apela pentru orice alta vacanță.

Arata mai mult

8.0

Vacanta Nesebar Hotel Beach, August 2022

Hotel ul mi a placut, mic si dragut, deosebit. Curat, dar se poate si mai bine. Plaja aproape, piscina aproape, mancare a si baut urile decent, gustoase.
Recomand Travelplanner: Am primit ceea ce am platit. Totul a fost decent.

Arata mai mult

10.0

Impresii Nessebar Beach Hotel

După lungi căutări am ales pentru vacanța de anul acesta Hotelul Nessebar Beach și pot spune că a fost o alegere minunată. Am ajuns la hotel puțin mai devreme de ora 14.00.Aveam rezervate două camere iar cei de la receptie au alocat o cameră în parte de sud al hotelului și pe cealaltă în aripa de nord.Fiind o famile de 5 persoane i-am rugat sa ne aloce camerele în aceiași aripă, iar dânșii au fost foarte drăguți și ne-au camere alăturate care comunicau între ele, ceea ce pentru noi a fost un mare plus. Hotelul are 3 etaje,nu dispune de lift, dar pentru noi nu a fost un inconvenient acest minus.Din ce am văzut există personal care te ajută la bagaj. Camerele sunt spatioase, curate, au aer condiționat,baie curată.Patul este super mare- încap lejer 2 adulți și un copil.Camera mai dispune și de un pat suplimetar extensibil inclus în preț.Televizorul noi nici măcar nu l-am deschis deoarece nu am simțit nevoia.În cameră nu era frigider,se putea cere contra cost,dar nu a fost necesar deoarece nu aveam ce să ținem în el.Dacă aveam nevoie de apă rece se putea procura de la dozatorul din hol.Se face curat în cameră, se schimbă prosoapele,se duce gunoiul. Noi am avut pachet all-inclusive.Mâncarea a fost gustoasă și suficientă pentru toată lumea.Diversificată-mic dejun bogat, la masa de prânz și la cină nu au lipsit fructele proaspete, candy bar variat.De precizat că personalul de la debarasat era eficient și rapid și amabil.Băutura la discreție-apă, sucuri acidulate, sucuri neacidulate, bere, vin-alb, roșu, roze.Au avut 2 baruri deschise de la ora 10 la ora 23 unde se puteau servi cocktailuri si restul băuturilor.In holuri celor două aripi ale hotelului găseai dozator de apa si de cafea. Gustările erau de la ora 11-15 unde puteai servi hot-dog ,sandwich sau mere, iar de la ora 15-17 inghetată -4 sortimente. Piscina era curată si functiona de la ora 8.00 până la ora 18.00 și dispunea și de salvamar.Șezlonguri suficiente zic eu(nu s-a întâmplat să nu găsim dimineața loc). Distanța până la plaja era de maxim 3 minute.Noi nu am luat șezlonguri deoarece nu se renta prețul pentru cât stăteam la plaja la mare,dar prețurile erau de 10 leva (aproximativ 25 ron) un șezlong.Având în vedere distanța destul de mică de la plajă la hotel nu am fost o lipsă barul de pe plajă, deoarece mergeam într-o plimbare până la barul de la piscină să luam băuturile. Echipa de animatori a fost de nota 10 cu plus.Aveau activități variate de dimineață la piscină atât cu adulți cât și cu copiii.După amiază se organiza un mini joc de polo.Seara era discotecă pentru copii de la ora 20.00 până la ora 21.00, iar dupa erau activități distractive pentru adulți(bingo, discotecă, concursuri de miss world) la terasă. Holurile hotelului aveau canapele și mese unde liniștit te puteai retrăgea la un joc de cărți sau pur și simplu la relaxare. Check-out-ul e până la ora 12.00.Au camera de depozitat bagaje în cazul în care pleci mai târziu. Personalul amabil și vorbitor de limbă engleză. Pozele de pe site sau facebook-ul lor reflectă realitatea. Despre parcare nu pot să vă dau detalii deoarece noi am venit cu autocarul. Plaja curată, nisip fin, apa limpede, intrare lină în mare cu nisip fin, fără alge.Recomand din inimă. Pentru noi a fost un sejur super reușit.Intenționăm să revenim la anul tot aici dar să achiziționăm un pachet cu mai multe zile. Noi recomandăm cu drag acest hotel și serviciile oferite.
Recomand Travelplanner: Este prima mea experiență cu această agenție. Mă bucur că am ales să colaborăm.Au fost promți și ne-au oferit toate informațiile necesare pentru călătorie. O să revenim și pentru alte concedii. Recomand din suflet această agenție.

Arata mai mult

9.3

sejur sa zicem " plăcut "....

buna ziua, sunt mulțumit de cazare și de serviciile prestate de către personalul hotelului Nessebar Beach, dar am o singura problema în legătură cu parcarea autoturismului la sosirea sejurului deoarece am parcat în fața hotelului pentru cazare și nu a durat 5 minute și au venit " băieții " ca să blocheze rotile la mașină, am spus că am o delegație din partea hotelului pentru 15-20 minute pentru cazare și după aceea mut mașina, acei " băieți " au spus că nu îi interesează aceea hârtie de la hotel. La această colaborare între hotel și acei " baeți " am rămas cu un gust amar. Vă mulțumesc pentru serviciile agenției "Travel planner" și sper că acest mesaj să ajungă și la domnul manager de hotel.

Arata mai mult

4.5

Despre hotel

Hotelul era de 3 stele, dar in realitate era de maxim 2 . Aerul conditionat nu functiona,frigiderul era defect, mancarea nu era diversificata.
Recomand Travelplanner: Au fost cumsecade si foarte rapizi si ofera destule de multe detalii.

Arata mai mult

9.1

Nessebar Beach Hotel

Lucruri pozitive: hotel aproape de plaja, curatenie se face zilnic, personal destul de amabil, mancare ok. Piscina si zona din interiorul/jurul hotelului foarte curat si frumos amenajat. Negativ - lipsa frigider camera, probleme cu aparatul de aer conditionalt. am avut rezervate 3 camere, din care in 2 camere nu a functionat aerul conditionat. Dupa multe insistente ne-au dat alta camera.
Recomand Travelplanner: Super ok

Arata mai mult

9.6

Un sejur minut la un hotel frumos!

Acum am venit de acolo.Un hotel de 3 stele super ok. Camerele frumoase,curate, hotelul curat ,bine structurat,devine familiar cumva. Mancarea ok, daca asta conteaza, sunt de toate si multe cum ii place romanului. Personalul este super , baiatul,fata de la bar niste dulci, la fel si cei de la pool bar, fetele si baiatul de la animatori sunt super, distractie la piscina ,distractie seara ,e mișto.Parcarea se face la hotel Burgas ,100m la stanga spre plaja, 20 leva /zi,dar e safety. In plus are o pozitie de milioane ,aproape plaja ,aproape magazine, restaurante multe, statia de autobuz spre Nessebar, la 1km pe faleza in sus se ia vaporasul spre Nessebar ,la 500m in jos e statia ptr trenulet spre Nessebar care trebuie vizitat obligatoriu ,pe langa Sunny care e cea mai mare statiune. In fata hotelului poti inchiria, trotinete electrice, biciclete de 4 locuri electrice sau cu pedale , trasura cu cai ,poze cu diversi papagali , terapie cu pesti. Cand am facut rezervare la acest hotel ,fiind de 3 stele ,am fost sceptic, dar pot sa spun ca am avut un sejur minunat , suntem f incantati si ne.am simtit minunat ,am avut un sejur superreusit. Inca subt sub vraja placuta a celor vazute si intamplate acolo. Cel mai frunos concediu !
Recomand Travelplanner: V-am descoperit anul acesta si ma bucur enorm . M.ati impresionat cu promptitudinea, rapiditatea si complexitatea serviciilor oferite . Sunteti minunati si oferiti tot ce are nevoie turistul . M.ati castigat definitiv ca si client , fie ca e iarna fie ca e vara. Va multumesc ptr serviciile voastre si că prin voi si datorita vouă , am avut cel mai frumos sejur !

Arata mai mult

8.7

Nessebar

Am fost cazat la Nessebar sunny beach Un Hotel de 3 stele Mancare a fost ok Personal ok(mai putin un sefuleţ de acolo care ma trimite sa iau cafea din alta parte in cinditiile in care acolo nu functiona) Pot spune ca un hotel linistit si multumit de cele 3 stele Camera ok poate putin cam mica ptr 3 persoane Se putea mai bine zic
Recomand Travelplanner: La inceput am privit agenția curios sa vedem ce și cum Totul a fost perfect și impecabil din partea agenției Singurul lucru care îl pot reproșa sunt autocarele un pic cam vechi Dar sunt ok

Arata mai mult

8.4

Vacanta Bulgaria

Frumos
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și mereu gata sa îți vina în ajutor

Arata mai mult

9.5

Concediu Bulgaria

Hotelul este chiar dragut, amplasat pe doua nivele, spatiile verzi sunt f bine intretinute, piscinele la fel. Camerele sunt mari, nu foarte moderne, dar curate, baia efectiv sclipea de curatenie cand am ajuns. Lenjeria si prosoapele ne-au fost schimbate dupa 3-4 zile, iar in camera se intra zilnic daca era nevoie. Mancarea a fost ok, diversificata, se repetau unele preparate, dar nu exista sa nu ai ce sa-ti alegi. Personalul ok, nu prea am interactionat, iar animatii erau in fiecare seara, in afara de sambata si duminica. Hotelul este aproape de plaja, nici 5 minute de mers, daca n-ar fi dunele din fata ai putea spune ca esti chiar pe plaja. Plaja curata, nisipul fin, intrarea in mare f lina. Erau sezlonguri de inchiriat 10 leva/zi, dar efectiv nu am avut nevoie, erau aproape tot timpul locuri pentru cearsaf chiar la intrarea in mare. Per total nimic de reprosat , avand in vedere raportul calitate-pret. Ca un sfat: de mentionat camera sa nu fie in aripa de nord a hotelului, este departe de restaurant, piscina, terase si e mai putin mai neglijata acea parte a cladirii.
Recomand Travelplanner: Am colaborat prima data cu aceasta agentie si vreau sa marturisesc ca am ramas placut impresionata. Au fost foarte promti, au tinut cont de cerintele pe care le-am avut si tot timpul am primit mesaje, ba cu date informative despre sejur, ba cu urari la inceputul/sfarsitul vacantei, cu date de contact in cazul in care intampinam probleme, ceea ce mi-a demonstrat un interes deosebit fata de client si mi-a oferit sentimentul ca nu esti abandonat sau lasat in voia sortii.

Arata mai mult

9.0

hotel ok, amplasare ok

hotel ok, amplasare ok
Recomand Travelplanner: profesionalism, nici un fel de problema, punctuali

Arata mai mult

9.8

Recomand Nessebar Beach

La Nessebar Beach a fost foarte frumos. Personal amabil , mâncare diversificată și prăjituri foarte bune . Animația de seara și în cursul zilei au fost foarte interesante! Locația este bine plasată deoarece,satul de vacanță este foarte aproape de hotel.Mai ales că la piscina de puteai bucura de o înghețată,hotdog,sandwich și multe băuturi ! Piscinele de asemenea curate!Experiența asta a fost super si o recomand cu mare încredere!
Recomand Travelplanner: Agenția Travel Planer este foarte de încredere! Recomand cu drag!

Arata mai mult

9.5

Placut impresionat

Hotel aproape de plaja, cu o alee usoara sa ajungi la zona de plaja si mare, cu portiuni de sezlong si de nisip liber unde puteai sa stai fara sa platesti un sezlong. Pretul acestora 10 leva un sezlong si 10 umbrela. Magazine in apropiere si drum destul de usor de ajuns la faleza si multe variante de restaurante in care puteai manca, inclusiv McDonalds. Minimarket langa hotel, fix langa scarile acestuia. Nisip curat, fin, intrare in apa foarte lina. Mancare diversificata, aveai de unde alege, chiar si daca nu mananci carne. Snack-uri (hot dog, sandwich, fructe) la piscina de la 11 la 15, inghetata de la 15 la 17, sucuri, coctail-uri si bere locala la piscina. Camera destul de mare, cu vedere spre mare, doar un mic deal de nisip in spatele hotelului.
Recomand Travelplanner: Foarte profesionist.

Arata mai mult

9.4

Raport calitate preț excelent

Am fost la acest hotel recent și pot spune ca am fost destul de mulțumit atât eu cât și persoanele cu care am fost. Voi începe cu ce nu mi a plăcut și anume ca în 5 zile cât am stat nu s a făcut niciodată curat și doar o singura data s au schimbat prosoapele și cam atât.. frigider nu exista în camera trebuie sa ceri la recepție ( nu știu dacă e sau nu contracost)..camerele putin pe stil vechi dar e ok pentru 3* din acest motiv nici nu prea am ce comenta. Pe partea cealaltă hotelul este foarte mare ( practic un complex format din mai multe corpuri) cu o poziție ideala fata de plaja ( 2-3 minute cât traversezi dunele) iar plaja foarte ok cu nisip destul de fin și apa foarte curata și cu intrare lina..ca idee 2 șezlonguri+1 umbrela costa 30 de leva. Mâncarea la hotel e foarte bună la toate mesele e foarte gustoasa și destul de diversificata cu toate ca e și puțin repetitiva dar cu siguranță găsești ceva nou pe fiecare zi. Piscina e curata apa puțin rece dar a fost în regula.Sezlongurile puse pe nisip arata foarte bine . Divertisment în fiecare seara ( se trăgea cu arcul ,se juca polo și erau spectacole pentru copii ) Hotelul fiind situat chiar în centrul stațiunii puteai sa ieși în fiecare seara și găseai ceva nou de făcut! Eu personal am fost mulțumit și ii dau nota 8 cu un raport calitate preț excelent dar mai trebuie puțin umblat pe la ce am scris mai sus la ce nu mi a plăcut.
Recomand Travelplanner: Recomand cu mare încredere aceasta agenție de turism...preț cu cel puțin 20 % mai ieftin decât pe booking și nu am avut nici un fel de probleme cu cazarea .E prima rezervare dar cu siguranță nu ultima prin aceasta agenție.

Arata mai mult

9.8

Vacanta Nessebar Bulgaria

Locatia super ok, camera mare si curata, aer conditionat performant, baia pentru noi a fost ok desi este micuta. Piscina super ok, cu sezlonguri, loc ptr toata lumea, si program de divertisment. Singurul minus este faptul ca nu are deloc parcare, iar complexul este foarte lung si amplasat la sosea. Sunt 2 receptii, noi am oprit la prima si pana sa iesim roata masinii era blocata( in max 10 min). Practic nu ai unde sa te opresti pentru cazare ca risti amenda. Iar apoi esti indrumat pentru parcare la diverse hoteluri unde " baietii buni" te suprataxeaza. De asteptat de la 15 leva/zi in sus.
Recomand Travelplanner: Foarte multumita de agentie, multe informatii utile inainte , in timpul si la intoarcerea din vacanta. Cu siguranta voi mai apela la agentie si o voi recomanda.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

OK!
Recomand Travelplanner: Rapiditate.Promptitudine.Nu au fost nici un fel de probleme cu cazarea.

Arata mai mult

9.4

Super tare! Mulțumim Travel Planner!

Nu este o recenzie plătită sau ceva reducere la mijloc. Noi am fost foarte multumiți de serviciile oferite de acest hotel. Personal amabil, super amabil și un manager de nota 10. Va las aici sa vedeți și sa nu va speriați de dunele din fata hotelului, sunt foarte faine. https://youtu.be/6P0YLWmJh4s
Recomand Travelplanner: Mergem cu Travel Planner de 5 ani in Bulgaria și de fiecare data am primit ceea cea am plătit și in plus.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (74) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Nessebar Beach Sunny Beach, Bulgaria

Intrebari frecvente despre Hotel Nessebar Beach Sunny Beach, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Nessebar Beach?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Nessebar Beach in proportie de 86% si au acordat nota 8.3. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 104 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Nessebar Beach?

Categoria Amplasare (nota 9) si Calitate / pret (nota 8.7) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Nessebar Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 8.3), Atmosfera (nota 8.3), Personal (nota 8), Facilitati (nota 8), Mancare (nota 7.9). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.