Impresii si pareri Hotel Ponti Beach Lefkada Grecia. Recenzii 2021. Am fost acolo.


9.1
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
7
Camere
10
Mancare
7
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
10
Calitate / pret
10
Impresii pe Hotel Ponti Beach

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel Ponti Beach

Impresii pe Hotel Ponti Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.3
Foarte bine
Pentru un hotel de 2 stele totul ok ,camerele spatioase,frumoase,curatenie facuta zilnic,lenjeria schimbată aproape zilnic ,noi avand fetita mica o mai murdarea ,prosoapele de asemenea ,daca le lasam jos zilnic,zilnic le schimbau. Lasa de dorit putin micul dejun pentru ca e cam acelasi mereu si putin obositoare scările pana la plaja :)
Recomand Travelplanner: Ca de obicei foarte mulțumiți de agentie,răspunsuri prompte la fiecare solicitare si ajutor chiar daca am solicitat inca o camera cu 2 zile inainte de plecare si au dat tot interesul pentru a ne o gasi si la un pret foarte bun. Multumim travelplanner! :) cei mai buni!
loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel Ponti Beach?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Ponti Beach

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Ponti Beach?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Ponti Beach in proportie de 100% si au acordat nota 9.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 1 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Ponti Beach?
Categoria Camere (nota 10) si Personal (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Ponti Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 10), Facilitati (nota 10), Calitate / pret (nota 10), Amplasare (nota 7), Mancare (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret