TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Zornica Residence Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au acolo.


8.9
100%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
10
Camere
8.6
Mancare
8.3
Personal
9
Atmosfera
8.6
Facilitati
9
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Zornica Residence

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Zornica Residence

Impresii pe Hotel Zornica Residence

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
8.8
vacanta Sunny Beach-all inclusive
cazarea medie; nu mi-a placut ca nu sunt atentie sa curete urmele de insecte de pe pereti, ar trebui sa puna plase la balcoane, cel putin camera noastra nu avea, dar a fost curat, camera mare, baia foarte ok. Restaurantul era mare, mancarea proaspata, cat de cat diferita, nu mureai de foame si aici mi-as fi dorit sa fie mai atenti atunci cand strangeau/curatau mesele. Raportul calitate/ pret este ok..doar putina atentie in plus ( nu iau in considerare bautura, aceasta ar scadea mult nota review-ului, dar ma asteptam). Per total a fost o vacanta reusita, pe masura bugetului de care am dispus.
Recomand Travelplanner: va rog nu faceti acest review despre hotelul zornica publi; nimic de reprosat agentiei, chiar un plus pt mail-ul pe care il trimiteti cu 2 zile inainte de a pleca in vacanta, tot ce mi-ati sugerat a fost super! mi-a placut atentia dvs la detalii

Arata mai mult

9.1
No comments
Un hotel ce isi merita pe deplin cele 4 stele. Pentru cei ce isi doresc animatie in centrul orasului e perfect. Decent, curățenie, mâncare foarte buna si diversificata, ..recomand legumele la gratar.. the best. Animatie ok pentru copii, piscina decenta si curata, igienizata in fiecare zi (sezlongurile..), plaja privata..aproximativ 130 de sezlonguri...suficiente pentru cei care marg la plaja pana in orele 10 ale zilei. Recomand
Recomand Travelplanner: scurt si la obiect.. Rezervat..platit..multumit!

Arata mai mult

7.4
La modul general a fost placut!
O locatie extraordinara, pentru familiile cu copii, aproape de centru. Exterior placut cu verdeata foarte multa, mancare buna si variata. Apartamentul modern, mare si curat. Personal amabil, vorbitori de limba engleza in toate departamentele. Recomand!
Recomand Travelplanner: Foarte multumit!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Zornica Residence

Intrebari frecvente despre Hotel Zornica Residence

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Zornica Residence?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Zornica Residence in proportie de 100% si au acordat nota 8.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 3 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Zornica Residence?
Categoria Amplasare (nota 10) si Personal (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Zornica Residence. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 9), Calitate / pret (nota 9), Camere (nota 8.6), Atmosfera (nota 8.6), Mancare (nota 8.3). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret