TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Marina Sands Bijou Boutique Obzor Bulgaria. Turisti care au acolo.

4 stele
Obzor - Vezi pe hartă

9.6
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
8.5
Camere
10
Mancare
10
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
9
Calitate / pret
10
Impresii pe Marina Sands Bijou Boutique

2 impresii reale, verificate 100% - Marina Sands Bijou Boutique

Impresii pe Marina Sands Bijou Boutique

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Obzor Bulgaria
9.5

VACANTA Bulgaria

Buna ziua! Am fost in Marina Sands Boutique -Obzor si pot sa spun ca este o locatie minunata. Serviciile in hotel sunt exceptionale ,personalul de nota 10, curatenia se facea zilnic, pe plaja erau sezlonguri suficiente, parcarea este gratis, In caz ca vrei o cafea mai de dimineata poti merge si te servi la barul "piscinei"fara probleme. Au si animatori pentru cei cu copii si nu numai. Meniul este foarte difersificat si facut cu gust . Recomand celor care vor sa scape de agitatia din alte statiuni . Pentru sopping-areala trebui sa mergeti cam 3 km pina in centrul statiunii. Plaja in dreptul sezlongurilor este plina de pietre, dar se poate merge cam 50m mai la stanga sau dreapta si se gaseste nisip de calitate si inclinatie lenta.Atentie pentru cei cu copii din 8 zile 5 au fost cu valuri.
Recomand Travelplanner: Angajatii agentiei si-au facut treaba.Le multumesc sincer.Bravo

Arata mai mult

9.9

Liniștea de la malul marii

Hotelul este nou, modern, impresionant. Facilitățile sunt pe măsura, camerele curate, zilnic aveam curatenie in camere, mâncarea minunata!! As mai alege oricând acest hotel!
Recomand Travelplanner: Agenția dumneavoastră mi-a fost recomandata de cineva, am mers pe încredere. Nu regret nici un minut ca v-am ales! Profesionalismul de care ați dat dovada, in momentul in care am ajuns la hotel și nu aveam voucherele este de neegalat! După 12 ore de mers cu masina, obosiți, ne-ați ajutat foarte mult. Va mulțumim!!!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Marina Sands Bijou Boutique

Intrebari frecvente despre Marina Sands Bijou Boutique

Care este impresia generala despre hotelul Marina Sands Bijou Boutique?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Marina Sands Bijou Boutique in proportie de 100% si au acordat nota 9.6. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 2 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Marina Sands Bijou Boutique?

Categoria Camere (nota 10) si Mancare (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Marina Sands Bijou Boutique. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Personal (nota 10), Atmosfera (nota 10), Calitate / pret (nota 10), Facilitati (nota 9), Amplasare (nota 8.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.