Relaxare la centrul SPA din cadrul Reina del Mar, Obzor. Proceduri si tratamente wellness la cele mai inalte standarde

HVD Reina del Mar 5* din statiunea Obzor este poate cel mai bun si apreciat hotel de pe litoralul bulgaresc la ora actuala, lucru confirmat de multitudinea de review-uri pozitive pe care clientii le lasa in urma unei experiente petrecute aici, dar si de vizita a numeroase persoane publice din Romania, precum Laura Cosoi, Carmen Bruma, Mihai Morar, Aurelian Temisan, Cristi Brancu, Ruxandra Luca, Amalia Enache, Victor Slav si multi altii. 

Hotelul a fost deschis in 2020, are regim de cazare ultra all inclusive, cu preparate foarte bune servite in cadrul tuturor meselor, cazare in camere spatioase, dar si posibilitatea de cazare in vile cu etaj si acces privat la piscina. 

Acestor caracteristici li se adauga si paleta extrem de larga de servicii si facilitati, atat pentru oaspetii adulti, cat si pentru copii, care se pot bucura de numeroase programe de animatie, activitati, sporturi, locuri de joaca, piscina exterioara incalzita, bufet special amenajat pentru micuti in cadrul fiecarei mese si lista poate continua. 

Centrul SPA extrem de generos deschis in cadrul HVD Reina del Mar vine in intampinarea oaspetilor care cauta relaxare la superlativ si asta pentru ca este dotat cu facilitati de ultima generatie si cu posibilitatea de a beneficia de proceduri spa si wellness ultramoderne si la cele mai inalte standarde. 

Asadar, daca te afli in cautarea unui loc de vacanta in care sa le ai pe toate, inclusiv un pachet complet de servicii SPA,  la doar 4 ore si jumatate distanta de Bucuresti, e posibil sa rezonezi in adevaratul sens al cuvantului cu o experienta la HVD Reina del Mar.

Prezentare generala a facilitatilor SPA de la Reina del Mar

Centrul SPA din cadrul hotelului HVD Reina del Mar este conceput astfel incat sa le asigure vizitatorilor o bunastare generala, printr-o multitudine de proceduri dedicate sanatatii corpului, a mintii si a sufletului, totul sub atenta supraveghere a specialistilor de aici. 

In zona termala a centrului se afla o piscina pentru inot, piscina de relaxare, piscina destinata copiilor, hammam, baie de aburi, sauna si camera cu sare naturala de Himalaya. Acesteia i se adauga si o zona de relaxare, dar si camerele destinate terapiilor faciale si corporale, masajelor si altor tratamente. 

Cele mai multe terapii si tratamente pot fi combinate, in functie de preferintele clientilor si sub indrumarea specialistilor, iar printre beneficiile generale ale tuturor acestor proceduri se numara imbunatatirea sistemului respirator, detoxifierea organismului, intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea calitatii somnului, reducerea stresului si relaxarea. 

Terapia prin plutire uscata Zerobody, unica in Bulgaria

Una dintre cele mai recente terapii adaugate pe lista centrului SPA de la Reina del Mar este terapia prin plutire uscata Zerobody, singura de acest fel din Bulgaria. Ce o face sa se distinga de alte proceduri de terapie prin plutire este faptul ca beneficiarul tratamentului nu este nevoit sa si dea hainele jos si implicit nici sa se ude, caci va pluti (gravitatie zero) pe un dispozitiv umplut cu 400 litri de apa incalzita, asemanator unei saltele. 

Zerobody are printre beneficii reducerea durerilor si a tensiunii musculare, tratarea insomniei, reducerea durerilor de cap si a migrenelor, adjuvant in problemele cauzate de anxietate si stres, totul intr-un cadru cat se poate de confortabil. 

Tot prin aceeasi tehnologie, clientii se pot bucura la centrul SPA Reina del Mar si de masaj combinat cu plutire uscata, o adevarata inovatie in domeniul frumusetii. Acest tip de masaj are beneficii precum imbunatatirea sistemului circulator si limfatic, diminuarea aspectului de coaja de portocala si a vergeturilor, iar persoana in cauza poate alege dintr-o paleta variata de tipuri de masaj. 

Tipuri de tratamente si masaje la Reina del Mar SPA

Centrul de SPA de la Reina del Mar se remarca si printr-o serie de tratamente signature, precum: 

  • tratament de tip grounding (exfoliere cu diferite saruri, tratament pe spate cu masca de argila, masaj relaxant cu ulei extras din lemn de cedru, mosc si iasomie)
  • tratament energizant (peeling la hammam cu sapun negru, masaj corporal cu ulei de piper si ghimbir, smoothie energizant)
  • tratament de relaxare absoluta (exfoliere cu cristale de struguri, masca de fata hidratanta, masaj corporal cu ulei de bergamota, levantica si neroli, masaj al scalpului si fresh de fructe)
  • tratament de purificare a organismului (ritual de imbaiere, masaj cu ierburi aromatice si ulei de salvie, masaj al scalpului, tratament cu cristale energetice, ceai de ierburi)

Cuplurile se pot bucura de o experienta la SPA impreuna, alegand tratamente personalizate sau un tratament de genul romantic escape (exfoliere cu fructe de padure, masca de fata nutritiva, masaj prin diferite tehnici, reflexoterapie a picioarelor, baie jacuzzi, sampanie si salata de fructe). 

Acestor tratamente complete, care dureaza intre 90-120 minute, li se mai adauga si varianta sedintelor de masaj clasic (cu o durata de 50 minute), de genul: masaj aroma luxury, masaj de relaxare cu lumanari parfumate, masaj antistres, masaj cu flori, masaj tonifiant, masaj cu pietre vulcanice, masaj de hidratare cu aloe, masaj pentru imbunatatirea somnului, masaj lomi-lomi, si altele. 

Preturile pentru un masaj de 50 minute pornesc de la 120 leva/sedinta, insa exista si variante de masaj cu preturi mai convenabile, precum masajul pentru scalp, masajul pentru spate, umeri si gat, dar si altele, cu o durata intre 20-40 minute. Hotelul are promotii si oferte saptamanale pentru zona de spa, ce pot fi consultate la fata locului. 

Hammam, bai si terapii detox la Reina del Mar SPA

Pentru cei care simt ca vor sa se orienteze mai degraba catre o experienta la hammam sau catre impachetari detox si alte tipuri de terapii din aceasta sfera, la centrul SPA Reina del Mar exista si aceste variante. 

La hammam te poti bucura de: experienta clasica orientala, experienta moroccan touch, masaj cu spuma, dar si posibilitatea de a combina o serie de alte proceduri precum masaj al spatelui sau al picioarelor, masca faciala de hidratare/tonifiere/detoxifiere, sapun negru, o gama variata de scruburi, tratament al parului cu ulei de argan, etc. 

Tipuri de impachetari: clientii au de ales intre impachetari cu ciocolata, impachetari cu citrice pentru tonifiere, impachetari cu orez, impachetari cu afine pentru slabire. 

Tipuri de bai: si in acest caz, optiunile sunt multiple: baie detoxifianta cu ierburi marine, baie in stil “Cleopatra”, baie cu pietre semipretioase, baie de tip “sea lagoon”. 

Tratamente de exfoliere: dedicate celor care vor sa acorde mai multa atentie aspectului pielii, acestea pot fi: tratament hidratant de exfoliere pentru pielea sensibila, tratament nutritiv de exfoliere cu vitamine, tratament cu sare roz pentru catifelarea pielii, tratament de exfoliere tonifiant cu 3 tipuri de saruri. 

Tratamente destinate exclusiv copiilor, barbatilor si femeilor insarcinate, la Reina del Mar SPA

In oferta de proceduri disponibile la centrul SPA Reina del Mar se regasesc si tratamente dedicate celor mici, femeilor gravide sau exclusiv barbatilor, asadar, daca-ti doresti clipe de rasfat pentru copiii tai sau urmeaza sa devii mama, te poti orienta catre o experienta potrivita unei anumite categorii:

Servicii SPA pentru copii si familii: masaj junior, masaj wellness pentru copii, masaj cu ciocolata, experienta la masaj pentru copii, alaturi de parinti.

Tratamente SPA destinate barbatilor: detoxifiere si curatare faciala, masaj pentru barbati, tratament de curatare si exfoliere + masaj al scalpului, terapie energizanta. 

Terapie pentru femeile insarcinate: si in acest caz, cei de la Reina del Mar au o serie de proceduri special concepute pentru femeile aflate in trimestrul 2 sau 3 de sarcina, insa este recomandat ca clienta sa solicite sfaturi personalului, care o va indruma catre alegerea celui mai potrivit si totodata sigur tratament, tocmai pentru ca exista anumite restrictii si recomandari in aceasta perioada. 

Ritualurile gourmet pot fi o alta varianta din care sa alegi: terapie cu vin chianti, ritual cu trandafiri bulgaresti, terapie cu produse care contin aur 24 k, terapie cu cristale energetice. 

Ritualuri SPA inspirate din toate colturile lumii, la Reina del Mar 

Masajele si terapiile de la Reina del Mar nu se rezuma numai la cele clasice sau la cele mentionate mai sus, ci exista si experiente inspirate din diferite alte colturi ale lumii. 

Asadar, chiar daca esti in Bulgaria, atat de aproape de casa, ai toate sansele ca la SPA sa te poti simti undeva in Asia, si asta pentru ca poti alege dintre ritualuri precum: abhyanga, kati vasti, shirodhara, snehana, masaj yumeiho, shiatsu, masaj cu vibratii/boluri tibetane, indonezian sau gua sha. 

Poti opta si pentru un pachet de tip journey, in care ai incluse mai multe tipuri de experiente: ritual de munte, ritual arctic, ritual nestematele Atlanticului, ritual al secretelor din est. Aceste experiente dureaza intre 90-120 minute si implica mai multe proceduri. 

Tratamente destinate ingrijirii tenului la Reina del Mar SPA

In cazul in care vrei sa acorzi mai multa atentie ingrijirii tenului, la centrul SPA de la Reina ai de ales dintr-o multitudine de tratamente, precum: 

  • tratament de curatare faciala 
  • tratament calmant pentru ten 
  • tratament antirid si de relaxare a tenului
  • tratament de hidratare intensiva 
  • tratament energizant detox pentru toate varstele

Poti alege si dintr-o paleta larga de masti destinate ingrijirii tenului: masca anti-aging cu citrice, masca cu bambus, masca detoxifianta cu argila, masca hidratanta cu vin rosu, si altele. 

Tot aici vei gasi si variante pentru tratamente organice, care dureaza in jur de 60 de minute si care presupun curatarea tenului, exfoliere, aplicarea unei masti, serum si crema. 

Reguli si alte informatii despre accesul la centrul SPA Reina del Mar 

SPA ul de la Reina del Mar este deschis oaspetilor din hotel, dar si celor care nu sunt cazati la Reina del Mar, intre orele 9.30 – 19.30. Cu toate acestea, vizitele din exterior sunt posibile doar cu programare si in combinatie cu un tratament spa programat anterior vizitei. 

Clientii cazati in hotel au acces gratuit in zona de SPA, conform regulamentului interior, insa procedurile si tratamentele sunt contra cost. 

Tarifele de intrare la SPA pentru cei care vin din exterior sunt de 50 leva/adulti si 30 leva/copii sub 14 ani. Pretul include parcare gratuita, accesul la vestiare si accesul la un dulapior cu incuietoare pentru depozitarea bunurilor personale, dar si accesul la piscina interioara incalzita, la piscina interioara destinata copiilor, in zona jacuzzi, la sauna, in camera cu sare, in zona de relaxare, in camera cu gheata si la dusuri. 

In fiecare saptamana, clientii se pot bucura de diferite promotii si pachete atractive pentru zona de SPA, iar pentru doritori, exista si posibilitatea achizitionarii de vouchere cadou, care pot fi daruite persoanelor dragi. 

Totodata, este recomandat ca personalul sa fie informat in cazul in care vizitatorii au anumite probleme de sanatate cunoscute, cum ar fi tensiune arteriala mare, dizabilitati, alergii si orice alte afectiuni care, combinate cu terapiile si serviciile de aici, le-ar putea pune in pericol sanatatea. Femeile insarcinate trebuie, de asemenea, sa anunte personalul de la SPA inainte de efectuarea anumitor proceduri. 

Se recomanda folosirea discreta a telefoanelor mobile in zona de SPA, iar fumatul si consumul de alcool sunt interzise. 

Varsta minima pentru accesul in zona termala este de 14 ani. 

Oferte avantajoase pentru vacantele in septembrie la HVD Reina del Mar 

Chiar daca in 2022 s-a remarcat o crestere a preturilor si in domeniul turismului, vecinii bulgari vin pentru perioada inceputului de toamna cu oferte foarte tentante, inclusiv la hotelurile din lantul HVD si implicit la Reina del Mar. 

Preturile pentru vacantele la inceput de septembrie sunt oricum cu 20%-30% mai scazute comparativ cu mijlocul verii, iar acestora li se adauga si alte reduceri suplimentare de 20%-30% si in unele cazuri chiar si 40%, ceea ce duce evident la vacante in conditii foarte bune, la preturi superavantajoase. 

Mai mult, preturile scazute nu sunt singurul plus al vacantelor pe litoralul bulgaresc in luna septembrie: vremea se pastreaza placuta, mai ales pentru cei mai putini prietenosi cu perioadele caniculare, drumurile sunt mai libere, punctele de trecere frontiera nu mai sunt atat de aglomerate, hotelurile sunt mai goale, restaurantul, parcarea, plaja sunt mai aerisite. 

In loc de concluzie

Centrul SPA de la HVD Reina del Mar este doar unul dintre motivele plauzibile pentru care ai alege sa-ti faci vacanta aici, mai ales in cazul in care simti ca vrei sa te relaxezi prin intermediul terapiilor si al tratamentelor de acest tip.

Mai mult, poti profita de diferitele oferte si pachete disponibile la fata locului si-ti poti transforma vacanta intr-o adevarata oaza de relaxare, din care sa te intorci cu forte proaspete si mai zen ca niciodata!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?