Lagomandra Beach Sithonia. Cum arata aceasta plaja bine organizata si unde te poti caza in apropiere

Plaja Lagomandra este una dintre cele mai cunoscute de pe bratul Sithonia si este localizata intre statiunile Nikiti si Neos Marmaras. 

Un avantaj al acestui loc este faptul ca are multe de oferit vizitatorilor sai: doua segmente de plaja premiate Blue Flag, o organizare foarte buna, cazare in apropiere, mini market, restaurant, practic, cam tot ce ti-ar trebui daca vrei sa ai o experienta confortabila cat de bucuri de soare la malul marii.  

In cele ce urmeaza poti citi detalii despre tot ce presupune o oprire la aceasta plaja, iar la noi pe site poti arunca o privire pe unele dintre cele mai bune oferte vacanta Sithonia, care includ si hoteluri din zona Lagomandra.

Localizare Lagomandra Beach si distante din principalele statiuni

Aceasta plaja se afla la nord de Neos Marmaras, la o distanta de aproximativ 8 kilometri. In directia opusa se afla Nikiti, la o distanta de 14 kilometri, asadar putem spune ca Lagomandra este o optiune buna de plaja pentru acei turisti cazati in cele doua statiuni renumite. 

Daca se intampla sa fii cazat in zona satului Vourvourou si sa vrei ca intr-o zi sa te bucuri de calitatile plajei Lagomandra, ia in calcul un drum cu masina de aproximativ 30 de minute (25,3 kilometri distanta). 

Din Sarti si pana la plaja Lagomandra, drumul este ceva mai lung (54 kilometri distanta), iar daca vii din Kalamitsi, ia in calcul in jur de 45 de minute petrecute pe drum (43 kilometri). 

Indiferent din ce zona a bratului Sithonia ai pleca, daca vrei sa te bucuri de plaja la Lagomandra, nu ar trebui sa faci pe drum mai mult de o ora, o ora si ceva, iar unii dintre cei care au fost aici in ultimii ani spun ca este una dintre plajele bine organizate ale Sithoniei. 

Masinile pot fi parcate la strada, la cateva zeci de metri distanta de plaja, gratuit.

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

Cum arata Lagomandra Beach

Lagomandra Beach este compusa practic din doua segmente de plaja, ambele premiate in trecut cu distinctia Blue Flag, ceea ce inseamna ca vei gasi aici o apa curata, o plaja bine intretinuta, dar si o paleta mai cuprinzatoare de servicii. 

In spatele plajei exista o mica padure de pini, asadar si umbra naturala, in timp ce pe nisip vei gasi atat zone amenajate cu sezlonguri si umbrele, cat si zone de plaja libera. 

La inceput de iulie 2022, doua sezlonguri si o umbrela puteau fi inchiriate la aceasta plaja pentru suma de 12 euro. 

In iunie 2023, preturile la plaja Lagomandra aratau cam asa:

Ambele segmente de plaja de la Lagomandra (pe Harti le vei gasi sub denumirile de Lagomandra Beach si/sau Paralia Lagomandra) au nisip granulat si o panta medie spre abrupta la intrarea in apa, asadar, iti recomandam putin mai multa precautie in cazul in care mergi aici alaturi de cei mici.

Cazare si alte servicii la plaja Lagomandra

Daca nu ai rezervat inca hotelul in Sithonia si parca ti-ar surade zona acestei plajei, e bine de luat in seama faptul ca in imediata vecinatate se afla mai multe unitati de cazare, printre care si doua hoteluri de 4 stele: Lagomandra Beach (localizat la 30 de metri de plaja, cu miniclub pentru copii, piscina exterioara si cazare in regim demipensiune sau all inclusive) si Lagomandra Hotel Spa (asezat la 150 metri de plaja, cu miniclub pentru copii, centru SPA, regim demipensiune sau all inclusive si alte servicii). 

Exista si o taverna care poarta acelasi nume, dar si un beach bar de unde-ti poti procura racoritoare si orice bauturi mai doresti cat stai la plaja. 

In zona din spate dreapta a plajei cum te uiti la mare gasesti si un supermarket, cu preturi destul de ridicate, insa usor mai scazute comparativ cu tarifele intalnite la plaja.

Lagomandra Beach mai gazduieste si un centru de diving, asa ca daca esti pasionat de aceasta activitate, ai putea sa-i dai o sansa aici, iar in apropiere gasesti si un centru de inchirieri ambarcatiuni. 

Recent, a fost deschis si un mic aquapark, e drept, nu de tip clasic, ci cu atractii gonflabile amplasate direct pe apa marii. Se cheama Aqua Arena, este colorat cu galben si cu verde si il vei gasi in partea stanga a plajei cum te uiti la mare. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la plaja Lagomandra

Ca aproape orice loc frumos dintr-o destinatie populara, si Lagomandra Beach are cateva mici dezavantaje, pe care le poti resimti in plin sezon. 

Fiind o plaja cunoscuta si localizata intre doua statiuni mari, Lagomandra devine destul de aglomerata in perioada iulie-august, asadar, daca esti conditionat sa-ti faci vacanta in acest interval, ia in considerare sa vii aici mai devreme, de dimineata, pentru a te asigura ca prinzi sezlong acolo unde doresti. Asteapta-te ca atmosfera sa devina ceva mai ticsita pe la orele pranzului. 

Pe de alta parte, daca ai posibilitatea sa-ti faci vacanta in Sithonia la sfarsit de mai, inceput de iunie sau dupa prima jumatate a lunii septembrie, atmosfera va fi una mai degajata, inclusiv la Lagomandra Beach. 

Acesta nu va fi singurul avantaj, caci stim cu totii, si preturile la cazari sunt mai prietenoase cu bugetul in extrasezon. 

In loc de concluzie

Lagomandra Beach este una dintre plajele bine amenajate, intretinute si frumoase ale Sithoniei, cu dezavantajul de a fi destul de aglomerata in varf de sezon, insa ramane o alternativa buna de loc in care sa te bucuri de relaxare in aceasta parte a bratului, dar si un loc de luat in seama in ceea ce priveste cazarea. 

Iti reamintim ca la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte vacanta Sithonia, cu zeci de hoteluri din toate statiunile cunoscute si cu un proces de rezervare extrem de simplu si rapid!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?