Exploreaza statiunea bulgareasca de litoral, Sunny Beach!

Postat de

Dacă sunteti în căutarea unei mari caldute si albastre cu plaje acoperite de nisip fin alb-auriu, nu veti găsi o modalitate mai bună de a va relaxa decât accea de a va petrece vacanta la Sunny Beach.

In aceasta statiune se regaseste cea mai mare plaja din Bulgaria care acopea intr-un mod aproape perfect, cativa kilometri buni de coasta. Cu o gama variata de hoteluri ieftine, Sunny Beach este destinatia de vacanta perfecta!

Statiunea Sunny Beach a câstigat in ultimii ani numeroase premii si este recunoscuta pe scară largă pentru climatul său deosebit de prietenos. Nu veti găsi un loc mai bun pentru a vă relaxa decât Sunny Beach, cu valurile sale indraznete si vremea frumoasă si calduta.

Plaja din Sunny Beach are mai mult de 8 km lungime si aproximativ 50 de metri lătime. Nisipul este fin si în unele locuri s-au format dune de nisip naturale. Apa este foarte curata si o pantă lină duce catre fundul mării.

Dacă vă decideti să încercati si altceva decât plajele de relaxare, Sunny Beach ofera o gama variata de activitati, inclusiv bowling, schi de apă si parasutism! . Există multe oportunitati pentru sporturi, inclusiv surfing, schi de apă si parasute, banane, navigatie, iahturi, barci cu vasle, scutere, volei pe plajă, turnee sportive pentru amatori si profesionisti.

Restaurante, baruri si multe facilităti sportive sunt la dispozitia vizitatorilor. Cu atât de multe moduri de a te bucura de vacante la plajă în Sunny Beach, intotdeauna veti avea lucruri interesante de făcut.

După o zi de relaxare pe plaja, puteti alege dintr-o varietate de restaurante aflate in statiune, de la preparatele gustoase ale bucătăriei bulgăresti si pana la preparatele internationale. Un lucru este clar, in aceasta statiune veti găsi cu siguranta ceva de facut pentru a va bucura de zilele de vacanta.

Dacă cautati viata de noapte, Sunny Beach este, de asemenea inzestrata cu multe cluburi de noapte si pub-uri incredibile. Savurati un cocktail în timp ce va aflati in unul dintre aceste locuri si daca sunteti genul caruia ii place să danseze toata noaptea, vacanta la Sunny Beach oferă o gamă fantastică de cluburi pentru a vă simti bine. Cacao Beach este de asemenea faimoasa pentru marile petreceri de vară cu DJ, care sunt tinute în fiecare vară pe mare.

Sunny Beach este perfecta pentru o vacantă de neuitat! Veti găsi in aceasta statiune o vasta oferta de cazare. Fie că te duci cu familia, prietenii sau un partener, va oferim flexibilitatea de a va personaliza vacanta, pentru a se potrivi intocmai gusturilor dumneavoastră si evident… bugetului. Va propunem sa rezervati acum cu www.travelplanner.ro pentru a prinde ofertele de vacanta promotionale ale lunii iunie la Sunny Beach!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>