TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Apolonia Resort Sozopol Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


9.5
100%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
9.6
Camere
9.6
Mancare
9.6
Personal
9.6
Atmosfera
9.3
Facilitati
9.3
Calitate / pret
9.6
Impresii pe Hotel Apolonia Resort

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Apolonia Resort Sozopol, Bulgaria

Impresii pe Hotel Apolonia Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sozopol Bulgaria
9.9

VACANTA IN SOZOPOL

HOTELUL FOARTE APROAPE DE PLAJA MIC DEJUN FOARTE BUN SI DIVERSIFICAT CELE DOUA RESTAURANTE SERVEAU MANCARE FOARTE BUNA LA PRETURI DECENTE.PERSONALUL FOARTE AMABIL CURATENIE FACEAU ZILNIC ,CAMERELE FOARTE SPATIOASE
Recomand Travelplanner: AM VAZUT AGENTIA PE FACEBOOK INTR O RECLAMA SI AM ZIS SA INCERC SI LA EI PENTRU CA UNDE VROIAM EU SA MERG NU GASEAM CAZARE. NEASTEPTAT DE REPEDE MI AU GASIT SI LA PRET MULT MAI BUN DECAT GASISEM EU SI IN PERIOADA IN CARE PUTEAM EU SA MERG. AGENTIA ESTE FOARTE SERIOASA SI S AU MISCAT FOARTE REPEDE .MI AM UITAT LAPTOPUL IN CAMERA DE HOTEL SI M AU SUNAT LA 15 MINUTE DUPA CE AM PLECAT SA MA INTORC DUPA EL. OAMENII CHIAR SE PRICEP LA CE FAC SI O FAC FOARTE BINE .RECOMAND CU TOATA INCREDEREA

Arata mai mult

9.3

Frumos

Servicii bune și condiții foarte bune. Curățenie peste tot.
Recomand Travelplanner: După mai multe concedii făcute prin Travel planner, totul este la superlativ. Nu am mai găsit altă agenție care să se implice în această măsură în rezolvarea solicitărilor.

Arata mai mult

9.8

Un loc excelent pentru linste si relaxare.

Un loc excelent pentru linste si relaxare. Camere amenajate cu gust si dotate cu toate facilitatile moderne. Gradini bine intretinute, piscina mare cu bar la piscina si piscina separata pentru copii. Plaja cu nisip fin in apropiere dotata cu umbrele de soare, sezlonguri si saltele. Servicii de calitate.
Recomand Travelplanner: Servicii impecabile.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Apolonia Resort Sozopol, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Apolonia Resort?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Apolonia Resort in proportie de 100% si au acordat nota 9.5. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Apolonia Resort?

Categoria Amplasare (nota 9.6) si Camere (nota 9.6) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Apolonia Resort. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Mancare (nota 9.6), Personal (nota 9.6), Calitate / pret (nota 9.6), Atmosfera (nota 9.3), Facilitati (nota 9.3). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.