TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Arkutino Family Resort Arkutino Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


5.1
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
5
Camere
5.5
Mancare
5
Personal
5
Atmosfera
5.5
Facilitati
5
Calitate / pret
5
Impresii pe Hotel Arkutino Family Resort

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Arkutino Family Resort Arkutino, Bulgaria

Impresii pe Hotel Arkutino Family Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Arkutino Bulgaria
2.8

Vacanta la Arkutino family resort

Am fost in perioada 9-14 august. Hotel de 4 *dar nu merita mai mult de 3*, restaurant , bar, terasa clasat la 3*dar nu merita mai mult de 2*. Restaurantul nu a gost curatat, scaune lipicioase de grasime, mese murdare, farfurii tacâmuri murdare, pe jos jegos, se lipea incaltamintea de podea. Mancarea cat de cat buna, dar nu diversificata. In fiecare zi aceeasi. Personal farã nici o pricepere, copii angajati sezonieri, fãrã habar Plaja frumoasa. Tânțarii atacã, nu glumã, nu poti sa lasi geamul deschis noaptea si nici sa stai pe afarã dupã ce se face seara.

Arata mai mult

9.3

Un sejur placut

Camere spatioase, curate, amplasat intr-o zona frumoasa, linistita. Piscina nu prea mare, insa suficienta, la fel si plaja. Intotdeauna am gasit paturi atat la piscina cat si pe plaja. Mancare nu foarte variata la micul dejun, in rest in fiecare zi gaseai alte tipuri de mancare, in special seara. Nu trebuia sa stai la coada, Personal amabil. Printre minusuri pot aminti tantarii seara, lipsa de schimb valutar si faptul ca pe plaja nu aveau servicii asigurate. Din fericire plaja nu era departe de hotel. Pentru cei care doresc viata de noapte sa-si caute alta statiune.
Recomand Travelplanner: A fost a saptea oara cand am apelat la serviciile agentiei. Corecti, prompti, dornici de a ajuta clientul. Multumiri agentiei pentru un sejur reusit, dar si pentru flexibiliatea dovedita.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Arkutino Family Resort Arkutino, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Arkutino Family Resort?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Arkutino Family Resort in proportie de 50% si au acordat nota 5.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Arkutino Family Resort?

Categoria Camere (nota 5.5) si Atmosfera (nota 5.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Arkutino Family Resort. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 5), Mancare (nota 5), Personal (nota 5), Facilitati (nota 5), Calitate / pret (nota 5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.