Oferim gratis 11 tone de benzina sau motorina.

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Garden of Eden Sveti Vlas Bulgaria. 2024

5 stele
Sveti Vlas, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.8
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
9.5
Camere
8.5
Mancare
6
Personal
5.5
Atmosfera
8.5
Facilitati
8.5
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel Garden of Eden

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Garden of Eden

Impresii pe Hotel Garden of Eden

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sveti Vlas Bulgaria
8.5

Resort frumos dar nu merita 5 stele

Resortul in exterior era impecabil ,părea că ești la gradina botanică ,un loc plin de oxigen , camera spațioasa și curata . Se făcea curățenie în fiecare zi. Avantajul parcării gratuite ,se găseau locuri oricând fiind subterană pe 4 nivele. Din păcate sunt multe aspecte negative începând cu personalul care era destul de rece ,zâmbetele costa . Apa plina de alge ,plaja nu au curățat-o cateva zile ,piscinele curate in schimb .Mâncarea destul de puțin variată ,gustoasa dar după primele doua zile simțeai nevoia de ceva mai lejer ,la capitolul dulciuri foarte slăbuț . Restaurantul nu era cel mai curat ,de exemplu scăunelele de copii erau extrem de lipicioase și jerpelite ,la propriu (când am cerut să mi-l curețe a venit cu o laveta și aia murdara ) . Pentru noi vacantavs-a terminat mai devreme deoarece bebelușul de un an a luat un minunat rotavirus de acolo și am stat internați destul de mult . De aceeași problema se plângeau mai mulți părinți în resort. Per ansamblu , locul este frumos dar igiena lasă de dorit
Recomand Travelplanner: O agenție foarte serioasa ,răspunde prompt,oferte bune de călătorie.Urmatoarea vacanta o voi planifica tot cu ajutorul lor

Arata mai mult

8.4

Vacanta Garden of Eden

Camera spatioasa, curatenie (prosoapele au fost schimbate zilnic),parcare mare unde gaseai mereu loc, personalul nu este cel mai comunicativ si amabil (cand am ajuns domnul de la receptie ne spunea ca avem doar micul dejun inclus, iar noi aveam full board), mancarea putea sa fie mai diversificata.
Recomand Travelplanner: Desi am comunicat pe e-mail, au fost foarte prompti, corecti cu informatiile furnizate, si amabili (am primit SMS si la plecarea in concediu si la sosire). Cu drag vom apela din nou la serviciile agentiei.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Garden of Eden

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.