Activităti de iarnă în muntii Bulgariei

ski bulgaria
Postat de

Patinaj

Patinajul devine un sport de iarnă tot mai popular în Bulgaria. Tot mai multe patinoare bine întretinute sunt disponibile în Bansko cat si in toate marile orase din Bulgaria. Puteti experimenta emotii majore în

cele mai bune patinoare din Bulgaria. Nu contează dacă sunteti un patinator cu experientă sau ati pus pentru prima dată in picioare patinele, va veti simti precum un cerb care învată să meargă, va veti simti imediat ultra-fericit. Este greu de descris sentimentul de a patina alături de prieteni si de a respira profund aerul rece, de a admira stelele strălucitoare pe cerul ca de cristal.

Nu ezitati să vizitati patinoarele din Bansko, Sofia, Varna, Burgas si chiar Stara Zagora. Fiti siguri că veti auzi un râs cu adevaratsincer al copiilor dumneavoastra si veti vedea fericirea in ochii prietenilor si –
cine stie – poate , veti avea sansa să sărutati persoana, cu care ati mai experimentat sau ppoate nu momente de neuitat, dupa care veti patina ametitor pe gheată .

Ciclism montan

Ciclismul montan devine tot mai popular în Bulgaria dat fiind faptul ca tot mai multe persoane încep sa pedaleze si sa urmeze trasee montane. O contributie majoră in acest sens o reprezinta numeroasele trasee montane excelente pentru ciclism în Bulgaria.

Mersul pe bicicleta este unul dintre sporturile cele mai relaxante si sănătoase si care vă mentine într-o forma perfectă. Dacă va planificati o vacantă de iarnă în Bulgaria, puteti petrece câteva ore foarte plăcute dacă închiriati o bicicletă si faceti o plimbare într-unul din parcuri.

In cazul in care sunteti un pasionat freerider sau downhiller, Vitosha este locul perfect pentru dumneavoastra. Este un munte dur, cu multe pietre, iar pedalarea printre copaci iti creaza un sentiment care este dincolo de orice descriere.

Borovets Mountain Bike Park oferă locuri excelente pentru training sau rute de specialitate pentru cei avansati .

Snow-kiting

Statiunile de schi din Bulgaria sunt atractive pentru numerosii fani ai snow-kiting-ului. Dacă vă place schiul, sau doar doriti să încercati ceva nou în această iarnă – snow-kiting este o alegere excelentă pentru toti cei in cautare de aventură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>
Rezerva mai usor
Autentifica-te in aplicatia Travel Planner pentru a rezerva mai repede si pentru a primi pentru cele mai bune oferte.
Login cu Facebook Login cu Google
sau
Continuand, inseamna ca este de acord cu Termenii si Conditiile