Cum este viaţa de noapte în Bansko

Postat de

Bansko este o staţiune de ski fantastică, pentru turiştii cu bugete mici sau medii, situată la aproximativ 155 km sud de Sofia, în Munții Pirin. Dacă nu doriți faceţi vreun credit pentru a plăti călătoria dvs. de ski viitoare, atunci Europa de Est oferă o mână de destinații de vacanță vibrante, oferind condiții excelente, siguranţă şi multă distracţie. Cu peste 70 de km de pârtii de ski, o mulţime de şcoli de ski şi sporturi extreme de iarnă cu privire la ofertă, Bansko este probabil cea mai populară staţiune de ski tip buget din Europa de Est, iar mulți britanici aleg an de an această destinaţie.

Bansko are capacitatea de a satisface gusturile de distracţie ale turiştilor tineri şi mai puţini tineri cu varietatea sa de cluburi, baruri şi restaurante tradiționale, multe dintre ele deschise până noaptea târziu. Iată ce spune un tânăr blogger britanic despre Bansko: “Personal, ca ca un schior tânăr, am găsit viața de noapte din Bansko a fi interesantă, vibrantă şi incredibil de animată. Dacă sunteți o persoană care se bucură de alcool ieftin, un amestec sănătos de trupe live și hituri de ultimă oră cu clubbing, bucuria unor chefuri fără sfârşit, atunci Bansko ar putea fi locul ideal pentru tine”.

O vacanță de ski nu ar fi completă fără entertainment. Există două zone complet diferite în Bansko, foarte bune pentru clubbing. Dacă vă aflaţi în apropiere de stația de telegondolă, atunci barurile din zonă sunt deschise până dis de dimineaţă. Amigos este, probabil, cel mai popular bar / club în acest moment, iar în sezonul de vârf vă puteți bucura de o trupă live care va cânta până pe la 3 dimineaţa.

În Orașul Vechi, situat la aproximativ 25 de minute de mers pe jos de la telegondolă, veți găsi un club de noapte numit Oxygen. Este o experiență destul de diferită faţă de Amigos, în sensul că veţi experimenta DJ şi piese de dans, mai degrabă decât muzică live. Dar petrecerile continuă de multe ori până la 6 dimineața.

Bijuteria ascunsă a staţiunii Bansko este un loc mic, care seamănă cu o casă tradițională bulgară – Bash Bar. Potrivit tinerilor amatori de ski britanici, este de departe cel mai bun loc pentru viaţa de noapte. Se află lângă Strada Glazne și nu este bine semnalizat, dar este locul preferat al instructorilor de ski și al localnicilor.

Dacă sunteți în căutarea unei atmosfere mai chill-out, vă recomandăm barul Friendly. Acesta se află lângă Amigos şi dacă doriţi brit pop în exces, acesta este locul. Este şi unul dintre cele mai ieftine baruri turistice în termeni de băuturi spirtoase sau de bere.

Bansko pe timp de noapte – Restaurantele Mehana

Merită să gustaţi preparatele tradiționale bulgărești în timpul sejurului dumneavoastră. Mehanas sunt restaurante tradiționale bulgărești care oferă preparate delicioase, gătite de casă. Aici veți experimenta adevărata Bulgarie, și bucurați-vă de preparate suculente de carne pe un pat de legume fierbinți, însoțite de un vin fiert lângă un foc agitat.

În unele dintre taverne vă puteţi delecta auzul cu cvartete de coarde și muzică la pian – o caracteristică comună a localurilor tip Mehana, perfecte pentru relaxare după o zi pe pârtii. Ca băuturi și produse alimentare, aici veți găsi, fără îndoială, cele mai bune beri europene precum și alimente uimitoare, care astisfac orice gust.

Diversitatea este, clar, unul dintre atuurile staţiunii Bansko. Multe staţiuni din Alpi sunt, în general, adaptate doar unui singur stil de viaţă de noapte. Astfel, Bansko a fost, este şi va rămâne o staţiune de top a Europei de Est.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>
Rezerva mai usor
Autentifica-te in aplicatia Travel Planner pentru a rezerva mai repede si pentru a primi pentru cele mai bune oferte.
Login cu Facebook Login cu Google
sau
Continuand, inseamna ca este de acord cu Termenii si Conditiile