Totul despre Nissaki Beach Corfu. Ce sa ai in vedere daca vrei sa ajungi aici

Nissaki este numele unui sat de coasta din nord-estul insulei Corfu, care gazduieste doua segmente de plaja ce poarta aceeasi denumire. 

Sunt complet diferite ca si aspect, iar paradoxal, cea mai mica dintre acestea este si cea mai populara. 

Te invitam sa descoperi in cele ce urmeaza care este segmentul de plaja care ti se potriveste mai bine, iar la noi pe site unele dintre cele mai avantajoase oferte cazare Corfu.

Unde sunt cele doua plaje Nissaki Beach, cum ajungi si distante din alte statiuni

Pentru inceput, vom descrie plasarea pe Google Maps a celor doua plaje Nissaki, astfel incat sa-ti fie mai usor sa te orientezi la fata locului. 

Nissaki Beach, cu exact aceasta denumire, este o plaja de dimensiuni foarte reduse, care se afla in zona de port a satului. 

Paralia Nisaki, care include si un segment aflat sub administrarea hotelului Atlantia Nissaki Beach, este localizata la circa 4 kilometri departare de prima, in directia Kalami. 

Ambele pot face obiectul unor experiente cat se poate de relaxante si memorabile in timpul vacantei tale in Corfu, insa fiecare dintre acestea se distinge printr-o serie de particularitati pe care te vom lasa sa le descoperi in capitolul urmator. 

Asadar, Nissaki Beach, respectiv plaja mai micuta, se afla la 23 kilometri departare de Corfu Town, iar drumul cu masina intre cele doua poate fi parcurs in aproximativ 40-45 de minute intr-o zi de vara. 

Paralia Nisaki si hotelul mentionat mai sus sunt pozitionate la 26,2 kilometri departare de Corfu Town. 

Vom folosi ca reper Nissaki Beach (plaja mai micuta) pentru a-ti prezenta si distantele catre aceasta zona pornind din alte statiuni si orase ale insulei:

  • distanta Kavos – Nissaki Beach: 64 kilometri 
  • distanta Moraitika – Nissaki Beach: 37 kilometri
  • distanta Lefkimmi – Nissaki Beach: 60 kilometri
  • distanta Paleokastritsa – Nissaki Beach: 24 kilometri
  • distanta Sidari – Nissaki Beach: 32 kilometri

Cum arata ambele zone Nissaki Beach si ce servicii si facilitati sunt disponibile

Prima dintre plaje, marcata pe Google Maps cu Nissaki Beach, este formata din pietris si are dimensiuni foarte reduse. Are amenajare cu sezlonguri si umbrele si se distinge printr-o nuanta turcoaz a marii, dar si printr-o claritate exceptionala a apei. 

In apropiere exista un mic port, dar si cateva cafenele si un restaurant foarte apreciat (Oliva Restaurant Gastronomy by the Sea). 

Aceasta plaja poate fi deosebit de potrivita pentru snorkeling.

Paralia Nisaki (aflata la 4 km departare de prima) este mai lunga si este amenajata cu sezlonguri si umbrele. O parte a acesteia (in stanga cum te uiti la mare) este administrata de hotelul de 4 stele.

In dreapta gasesti, de asemenea, organizare cu sezlonguri si umbrele, dar si o taverna cu recomandari (Yiannis Taverna Krouzeri). 

De-a lungul acestei plaje este deschis si un centru de sporturi acvatice, de unde poti inchiria echipamente pentru diferite sporturi si mici ambarcatiuni. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita in zona Nissaki Beach

In ceea ce priveste prima dintre plaje (Nissaki Beach), dimensiunile sale reduse o pot face sa devina neincapatoare in plin sezon. 

Da, plaja este deosebit de frumoasa, insa numarul sezlongurilor si al umbrelelor este mic, iar fasia de nisip cu pietris nu poate gazdui prea multi vizitatori deodata.

De aceea, daca-ti faci vacanta aici in intervalul iulie-august, te sfatuim sa ajungi la Nissaki Beach la primele ore ale diminetii. 

Perioade mai bune pentru o oprire la Nissaki Beach pot fi sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie sau sfarsitul lunii septembrie – inceputul lunii octombrie. 

Paralia Nisaki (a doua plaja) are dimensiuni mai mari si risc mai scazut de a se supraaglomera. 

Alte plaje apropiate de Nissaki Beach 

La distante acceptabile fata de cele doua plaje Nissaki gasesti si alte locuri frumoase la malul marii. Printre acestea enumeram:

Plaja Kaminaki se afla pe la jumatatea distantei dintre cele doua plaje Nissaki. Are dimensiuni reduse si este formata din pietris. Gasesti aici si servicii de inchiriere ambarcatiuni. 

In zona din spate exista cateva unitati de cazare si vreo 2 taverne (The ROCKS si Thalassa). 

Plaja Barbati este localizata la 3,4 kilometri de micuta plaja Nissaki. Este una dintre cele mai populare din nord-estul insulei, are segmente organizate cu sezlonguri si umbrele, dar si zone cu umbra naturala. 

Barbati este premiata cu distinctia Blue Flag, ofera acces la multe servicii si facilitati, insa are o intrare destul de abrupta in mare. 

Plaja Ipsos este bine echipata, formata tot din pietris si cu preturi rezonabile. Are statie de autobuz care face legatura cu Corfu Town, iar in zona din spate exista o paleta mai larga de baruri, restaurante si taverne. 

Intre Ipsos si plaja mica Nissaki sunt 7,4 kilometri. 

In loc de concluzie

Plajele Nissaki se numara printre locurile apreciate de pe coasta de nord-est a insulei Corfu, cu mentiunea ca desi este mai aspectuoasa, plaja mica poate deveni foarte aglomerata in mijlocul verii. 

Ti-am starnit apetitul pentru o escapada in aceasta zona? Nu uita sa arunci o privire pe ofertele vacante Corfu disponibile la noi pe site!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?