Aquapark Nessebar din Bulgaria. Totul despre vizita la parcul acvatic cu 60 de atractii diferite

aquapark nessebar

Aqua park Nessebar este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Bulgaria si este localizat in imediata apropiere a statiunii Nessebar. Daca esti cazat in Nessebar si ai in plan sa aloci o zi pentru distractie, la Aqua park Nessebar vei gasi 60 de atractii diferite, dintre care 38 sunt numai tobogane cu apa, asadar nu vei avea nicio sansa sa te plictisesti.

Aqua park Nessebar este considerat parcul acvatic cu cele mai multe atractii din Europa, care sunt impartite pe sase categorii, in functie de nivelul de dificultate si varsta potrivita folosirii fiecareia dintre acestea.

Vei putea incerca senzatii tari in zonele extreme si fast and furious, iar daca vrei totusi sa nu ai palpitatii, poti incerca atractiile din zona easy. 

In cazul in care faci o vizita aici insotit de copii, zona destinata celor mici va fi cu siguranta pe placul lor, iar daca ai nevoie de relaxare, vei gasi si o astfel de zona. In mod evident, nu lipsesc nici piscinele sau raurile plutitoare. 

Pentru a evita situatia in care le vei confunda, trebuie sa stii ca parcul Aquapark Nessebar este diferit de cel din cadrul Hotel Sol Nessebar Palace, hotel care se afla in apropierea centrului nou din Nessebar si la 2 kilometri de orasul vechi din statiune. Daca vrei sa fii cazat foarte aproape de acest parc acvatic, cea mai buna optiune e Aqua Paradise Resort Nessebar, mai ales ca oaspetii hotelului au acces gratuit la aquapark.

tobogane aquapark nessebar

Daca vrei sa mai rasfoiesti oferte cazare Nessebar, le gasesti pe cele mai bune la noi pe site. Tot acolo vei gasi si oferte bune pentru multe alte hoteluri cu aqua park de pe litoralul bulgaresc.

Citeste si: Despre Nessebar Bulgaria – una din cele mai importante atractii

Atractiile din Aquapark Nessebar, impartite pe zone 

Vizitatorii au acces la Aquapark la nu mai putin de sase zone cu atractii, delimitate in functie de dificultatea sau scopul acestora. 

  • In zona extreme (destinata persoanelor cu inaltimea de peste 1.50 m si varsta de peste 14 ani) vei gasi toboganul Dragero cu 4 piste de curse, toboganele tip racheta cu traseu curbat, toboganele kamikaze, toboganul cu cadere libera, simulatorul de surf (destinat numai persoanelor cu inaltimea de peste 1.30 m), trambuline pentru sarituri, toboganul inchis naveta spatiala, toboganele king cobra, dar si toboganul gaura neagra si panta tsunami. 
  • In zona fast and furious, destinata numai persoanelor cu inaltimea de peste 1.30 metri vei gasi toboganele inchise air abysses, toboganul fulger, si palnia storm’s eye. Tot aici, cei sub 1.30 m si insotiti de o persoana adulta se pot da in toboganul zebra black hole, in toboganul de rafting, in toboganul volcano si pe toboganul cu 4 piste alaturate de curse. 
  • In zona easy, destinata numai persoanelor cu inaltimea de peste 1.30 m, gasesti atractiile Tornado, Whirpool si toboganele tip cascada. Tot aici, copiii cu inaltimea sub 1.30 si insotitor, se pot da in toboganul multislide cu 3 piste si in spirala. 
  • In zona destinata copiilor, exista Insula comorilor si Regatul copiilor, atractii special concepute pentru copii, dupa modelul atractiilor destinate adultilor. 
  • In zona de piscine si rauri vei gasi un rau pentru rafting, un rau lenes, o piscina cu valuri artificiale, piscina-fluture, si piscina SPA. 
  • In zona de relaxare a parcului acvatic Aquapark Nessebar, te poti bucura de corturi tip gazebo, pe care le poti inchiria si de baldachine. 
simulator surf aquapark nessebar

Aqua park Nessebar pret. Tarife in functie de varsta si de orele petrecute aici

Preturile biletelor la Aqua park Nessebar variaza in functie de varsta/inaltimea vizitatorilor, dar si in functie de perioada pe care vrei sa o petreci acolo. Acestea sunt tarifele practicate in sezonul 2023 la casa de bilete a parcului:

O zi intreaga (10.00 – 18.00/18.30)

  • 68 leva/adulti sau copii cu inaltimea de peste 1.30 m
  • 34 leva/copiii cu inaltimea intre 91 cm – 1.30 m
  • 34 leva/adultii cu varsta de peste 65 de ani
  • gratuit pentru copiii cu inaltimea sub 90 cm

O jumatate de zi (15.00 – 18.00/18.30)

  • 50 leva/adult sau copii cu inaltimea de peste 1.30 m
  • 26 leva/copiii cu inaltimea intre 91 cm – 1.30 m
  • 26 leva/adultii cu varsta de peste 65 de ani
  • gratuit pentru copiii cu inaltimea sub 90 cm

IMPORTANT: Biletele achizitionate online pot avea preturi putin mai avantajoase si pot fi cumparate de pe acest site.

Poti achita biletul pentru intrarea in parc la casa de bilete, cash sau cu cardul. Ulterior, singurul instrument de plata pe care-l vei folosi pe intreg teritoriul parcului este bratara rezistenta la apa pe care o vei primi la intrare si care iti ofera acces la facilitati. Bratara functioneaza asemanator unui card, unde poti depune sume de bani pentru a plati serviciile suplimentare in cadrul parcului acvatic (masaj, bauturi, mancare, etc.)

tobogane aquapark nessebar

Unde este localizat Aquapark Nessebar si unde parchezi

Aqua park Nessebar se afla in apropierea statiunii Nessebar, in satul Ravda si in vecinatatea hotelului Aqua Paradise Resort. Poti ajunge aici cu masina personala sau poti lua autobuzul de tip naveta al Aqua park Nessebar, care asigura transportul gratuit de la majoritatea resorturilor din Nessebar (12 statii), Sunny Beach (9 statii), Saint Vlas si chiar Elenite. 

Parcul acvatic are o parcare gratuita cu 120 de locuri disponibile, iar in cazul in care acestea sunt ocupate, exista langa si o parcare privata cotra cost, cu pretul de 5 leva/autoturism. 

Baruri si restaurante din interiorul Aquapark Nessebar

La Aqua park Nessebar vei gasi 5 baruri unde poti savura bauturile preferate, impartite dupa cum urmeaza:

  • barul de la piscina
  • barul mediteranean
  • cele doua cocktail baruri
  • barul yo-ho-ho 

La capitolul mancare, Aquapark Nessebar are mai multe terase unde poti servi masa, fiecare dintre acestea sub forma unui food corner. Vei gasi aici un corner cu salate, pizza si paste, alt spatiu cu burgeri si kebab, un alt corner cu clatite calde si alte desertur, iar separat – o casuta cu inghetata. 

aquapark nessebar

Servicii incluse in pret si servicii extra la Aquapark Nessebar 

In biletul de intrare la Aquapark Nessebar sunt incluse urmatoarele servicii:

  • sezlonguri si umbrele in limita locurilor disponibile
  • loc de parcare in limita locurilor dispobibile
  • transportul gratuit cu autobuzul Aquapark Nessebar
  • accesul la toalete, dusuri si vestiare
  • asistenta medicala

In ceea ce priveste serviciile contra cost de la Aquapark Nessebar, vei putea beneficia de:

  • inchirierea unui seif (7 BGN) + depozit 5 BGN pentru cheie (depozit returnat la plecare)
  • inchirierea unui dulap pentru depozitarea bunurilor personale (5 BGN)
  • sedinte de masaj
  • spa cu pesti Garra Rufa
  • poze profesionale
  • loc de parcare cu plata (in cazul in care parcarea gratuita este ocupata)

Concluzii: Aquapark Nessebar este un loc destinat distractiei si relaxarii care ofera foarte multe atractii, iar daca petreci o vacanta in Nessebar sau chiar in Sunny Beach si vrei sa petreci o zi altfel, acesta poate fi locul ideal pentru tine si familia ta.

Alte articole care te pot interesa 

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?