Toamna la Grifid Encanto Beach – Pachete SPA pentru rasfat total

Postat de

Chiar daca nu te mai poti bucura de apa marii in aceasta toamna, Hotel Grifid Encanto Beach Nisipurile de Aur vine cu super propunerere pentru tine: pachete SPA pentru rasfat si relaxare totala. Cazarea este inclusa, iar preturile pornesc de la 350 euro/persoana, in camera cu vedere la mare pentru 5 zile si tratamente incluse. In plus, ai acces la piscina interioara cu zona de relaxare, spre deosebire de SPA-urile din Romania, unde inca nu este permis acest lucru. 

Hotel Grifid Encanto Beach se afla la doar 300 de kilometri de Bucuresti (aproximativ 3 ore si jumatate cu masina) si are o locatie unica, la doar cativa pasi de plaja, intr-o zona linistita a Nisipurilor de Aur. Designul interior este inspirat de culorile verii si de stralucirea oceanului. Te poti bucura de o vacanta linistita chiar si in aceasta perioada, cu o calatorie welness, in care sa-ti dedici timp tie.

Noul centru MediSpa de la Grifid Encanto Beach este echipat modern si iti ofera un numar impresionant de terapii si programe pentru detoxifiere si relaxare, cu personaj dedicat si profesionist.

De ce sa mergi la Grifid Encanto Beach in aceasta toamna

1. Ai la dispozitie super programe DETOX si SUPER DETOX, insotite de un meniu adecvat, cu doua optiuni de aport caloric. (850-1050 si 1250 – 1400 kcal). 

Poti alege meniul LOCAVORE R70, conceput de Chef Petar Yorgov cu variante de mic dejun, pranz si cina, pregatite din produse locale, sau meniul DETOX complet, cu toate mesele incluse,, care curata, purifica si intareste organismul, cu doua variante de aport caloric: 850 – 1050 si 1250 – 1400 kcal. Meniurile complete sunt incluse in pachetele tale de beauty si cazare. 

Pachetul sanatos de masa LOCAVORE R70 include: Mic Dejun: 07:30 – 10:00 (cafrea, ceai, suc, apa, smoothies incluse); Pranz: 12:00 – 14:00 (bere la draft, vin, cafea, ceai, suc, apa, incluse); Cina: 18:30 – 21:00 (bere la draft, vin, cafea, ceai, suc, apa incluse).

In pachetul detox MediSPA beneficiezi de: Mic Dejun: 07:00 – 09:00; Pranz: 12:00 – 13:30; Gustare: 16:00 – 17:30; Cina: 18:30 – 21:00

In timpul meselor sunt servite ceaiuri detoxifiante si apa.

2. Cei de la Grifid Encanto Beach ti-au pregatit programe de wellness si frumusete care pot fi personalizate in functie de nevoile tale. 

Programele de detoxifiere includ cazare, tratamente corporale si meniuri cu mic dejun, pranz si cine, si pornesc de la 570 de euro/persoana.

Poti alege si programe de remodelare corporala, ce includ cazare intr-o camera cu vedere la mare si tratamente, cu preturi de la 350 de euro de persoana. 

In plus, la Encanto MediSPA poti petrece un weekend de vis alaturi de familie, cu doar 143 de euro/persoana: 2 zile de cazare intr-o camera cu vedere la mare si 5 tratamente pentru fiecare membru al familiei. 

Iar daca vrei sa pleci doar o zi, cu 77 de euro ai cazare intr-o camera cu vedere la mare si un tratament inclus.

Pentru variantele care nu includ mancare, poti alege ce iti doresti din meniul a la carte al restaurantului. Pentru cina, poti merge si la BEACH CLUB – restaurant a la carte cu preparate mediteraneene (nu uita sa-ti faci rezervare in prealabil). Restaurantul cu patiserie este deschis zilnic intre 10:00 si 17:00, in timp ce barul Sky lounge te asteapta sa savurezi cele mai sofisticate cocktailuri in fiecare seara, intre 20:00 si 23:00. 

Consulta AICI lista completa de pachete si preturi.

3. Ai acces la intregul circuit SPA, cu programe speciale Wellfit in natura, la piscina sau in sala, alaturi de instructori de yoga si meditatie.

4. Poti face pilates, zumba, stretching, aqua fit, plimbari in Parcul National Nisipurile de Aur, lectii de dans, fitness pe trambulina, fit ball. 

5. Ai la dispozitie o sala de sport cu vedere panoramica, echipata cu singura statie kinetica din Bulgaria, din seria Technogym.

6. Ai parcare gratuita chiar la hotel.

7. Pisicina infinity cu terasa este deschisa pana la ora 18:00, in timp ce piscina interioara cu geamuri deschise si vedere la mare se inchide la ora 20:00. 

Unde te cazezi

Bineinteles, chiar la Hotel Grifid Encanto Beach, in camere duble cu vedere la mare sau camere de familie cu vedere la mare. Ai aparat de ceai si cafea in camera, halate si papuci, seif, mini-bar alimentat zilnic si toate conditiile sa te simti perfect. 

In plus, poti incerca mancarea savuroasa de la restaurantul a la carte Encanto. In functie de pachetul SPA pe care il alegi, meniul este personalizat. 

Poti sa vii si cu cei mici la Grifid Encanto Beach

Personalul de la Encanto Beach le-a pregatit activitati zilnice intre 10:00 si 17:00 si meniuri sanatoase in restaurantul a la carte. Nu ai niciun motiv sa ii lasi acasa. 

Ce beneficii ai la Encanto MediSPA Center

Cele 32 de camere de tratament pentru proceduri si terapii diferite se intind pe o suprafata de 2300 de metri patrati. Iti poti alege zilnic, intre 08:00 si 20:00, programe de relaxare, detoxifiere, wellness si recereere. 

– Etajul AQUAtic: poti face tratamente cu namol, terapii cu apa, drenaj linfatic si terapii pentru colon. 

  • Circuitul SPA: ai la dispozitie trei saune diferite, bai cu aburi, hammam, fantata de gheata, hidroterapie si pisicina interioara cu zona de relaxare.
  • Etajul VITAlity: poti alege masaj Shiatsu, presoterapie, ultrasunete, tratamente cu oxigen, sau te poti rasfata la salonul de infrumusetare.
  • Centrul Fitness – daca esti pasionata de sport, ai o multime de optiuni: zumba, pilates, stretching, yoga, meditatie, darts, aqua fit, dans, fitness si fit ball. 

Contra-cost, personalul de la Encanto Beach organizeaza si lectii demonstrative de gatit sanatos, lectii de desen si seri cu muzica live. 

Ce zici? Dai o fuga in aceasta toamna la Grifid Encanto Beach Nisipurile de Aur?

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?