Joburi Bulgaria: HVD Reina del Mar si HVD Miramar din Obzor cauta staff vorbitor de limba romana

Postat de

HVD Reina del Mar si HVD Clubhotel Miramar din Obzor, doua dintre cele mai bune hoteluri de la Malul Marii Negre, in Bulgaria, cauta staff vorbitor de limba romana pentru perioada iunie-septembrie.

Intr-o perioada provocatoare pentru turism la nivel mondial, hotelurile din lantul HVD merg cu incredere mai departe, cu planuri de viitor si de extindere. Chiar si in acest an dificil, gradul de ocupare al celor doua hoteluri a fost de peste 70%, o performanta extraordinara. 

HVD Reina del Mar, hotel de cinci stele, si HVD Clubhotel Miramar, hotel de patru stele, pun excelenta pe primul loc, iar satisfactia clientului este o prioritate. De aceea, au nevoie de personal profesionist, cu ajutorul caruia sa mentina standardele ridicate, asa cum si-au obisnuit turistii de-a lungul anilor.

Daca vorbesti fluent limba engleza si vrei sa faci parte dintr-o echipa cu experienta in domeniul hotelier, dinamica si mereu in expansiune, aplica pentru unul dintre urmatoarele joburi:

  • Receptioner
  • Specialist relatii cu clientii
  • Ospatar
  • Barman

Hotelurile din lantul HVD cauta persoane tinere, motivate, dispuse sa invete. 

Daca te regasesti in descriere, uite ce trebuie sa stii:

  • experienta este un plus, dar nu este obligatorie.
  • trebuie sa vorbesti si sa intelegi limba engleza la nivel avansat
  • trebuie sa fii deschis la nou si gata sa inveti lucruri noi
  • nu iti uita zambetul acasa
  • se apreciaza proactivitatea, creativitatea si spiritul de echipa

Ce beneficii ai:

  • un pachet salarial corespunzator experientei tale
  • cazare in Obzor, in cladirea noua HVD Reina del Mar, cu wi-fi gratuit, masina de spalat si uscator, maximum 3 persoane in camera.
  • uniforma de lucru.
  • mese asigurate in timpul orelor de lucru
  • program flexibil

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa diversa si profesionista, contacteaza direct echipa de recrutare. Trimite CV-ul in limba engleza.

  • E-mail: manager@reinadelmar-bg.com
  • Telefon: +359 897 800 449 (limba engleza)

De ce sa lucrezi la HVD Reina del Mar si HVD ClubHotel Miramar

Hotelurile HVD sunt locatiile in care anual, sute de familii isi petrec concedii reusite, gratie unor servicii de buna calitate, atat in ceea ce priveste spatiile de cazare, masa in regim ultra all inclusive, cat si gamei largi de activitati de entertaining si relaxare destinate turistilor. Mentin an de an un raport calitate pret excelent, motiv pentru care se bucura de cele mai bune review-uri. Sunt renumite si pentru mancarea delicioasa servita la restaurantele de tip de bufet si la cele a la carte, pentru ospitalitatea personalului si pentru variantele de entertainment. 

HVD Reina del Mar

Deschis in 2019, resortul de 5 stele Reina del Mar este situat pe plaja din Obzor, intr-o zona linistita, si se bucura de un concept modern, cu un design aparte, alaturi de servicii si facilitati ultra all inclusive. Hotelul are 637 de camere distribuite in mai multe cladiri: cea principala, cladirea anexa si zona de vile private Laguna si River. Turistii cazati la Reina del Mar au acces la 7 tipuri de piscine. Printre acestea, o piscina exterioara de relaxare sau pentru activitati sportive, doua piscine exterioare pentru copii, una pentru bebelusi si o piscina interioara cu sectiune pentru copii. 

Mai multe detalii despre hotel gasesti aici.

HVD Clubhotel Miramar

Clubhotel Miramar Obzor este unul din cele mai cautate cluburi de familie din Bulgaria. Deschis in 2006, cu multiple renovari de-a lungul anilor, se afla direct pe plaja, intr-o zona linistita a statiunii Obzor. Un family club cu servicii complete, HVD Clubhotel Miramar Obzor ofera turistilor 4 piscine (o pisicina interioara, o piscina pentru copii si alte 2 piscine exterioare). 

Cele 465 de camere si 35 de apartamente sunt spatioase, bine intretinute si sunt dotate cu toate utilitatile necesare unui sejur ireprosabil. Centrul SPA din cadrul hotelului este unul dintre aspectele care reprezinta un plus pentru turistii care aleg sa revina la Miramar, iar serviciile de calitate superioara includ tratamente faciale, corporale sau chiar terapii bazate pe aromaterapie

Mai multe detalii despre hotel gasesti aici.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?