Litoralul bulgăresc – o destinaţie ideală pentru familiile cu copii

Postat de

Consultanţii Travel Planner recomandă din plin litoralul bulgăresc drept destinaţie dedicată familiilor cu copii. Vacanţele dedicate familiilor pe litoralul bulgăresc al Mării Negre sunt interesante şi pline de satisfacţii, mai ales dacă luaţi în considerare unele detalii în avans.

Indiferent dacă aveţi de gând să vă programaţi un concediu cu adolescenţi sau cu copii, esenţa constă în detalii. În afară de serviciile obişnuite pe care copiii ar trebui să le primească, aceştia au nevoie de propriile activităţi, care să le permită să se distreze şi să se relaxeze în timpul vacanţei. Nu este necesar doar să cumpere jucării noi sau să-i lăsaţi pe cei mici să se joace cu alţi copii, pentru că încă ar trebui să îi supravegheaţi.

Cea mai bună opţiune este aceea de a compara toate oferte de cazare pe care le-aţi selectat şi să vă concentraţi pe toate serviciile “extra”, care vă vor economisi timp la faţa locului. Multe hoteluri de pe litoralul bulgăresc,  de toate categoriile, oferă animaţie pentru copii.

În plus, mai multe hoteluri din Sunny Beach , Obzor, Nisipurile de Aur ori Albena oferă reduceri speciale pentru copiii sub o anumită vârstă şi, în cele multe cazuri, puteţi profita chiar de pachete turistice gratuite pentru cel de-al doilea sau chiar al treilea copil.

Prin economisirea unor fonduri, aveţi posibilitatea să alocaţi bugetul pentru animaţie pentru copii, baby-sitting sau pur şi simplu să vă surprindeţi copiii cu tot ceea ce doresc. Este recomandat sa alegeţi un hotel cu animaţie, pentru că şi dacă vă gândiţi că nu aveţi de ce să vă lăsaţi copiii singuri, nu poţi ştii niciodată când vei avea nevoie de câteva ore doar pentru tine.

Locurile de joacă pentru copii reprezintă, de asemenea, o opţiune dacă doriţi ca cei mici să se bucure de aer curat şi să se distreze în mod real. Piscina pentru copii este un plus pe care ar trebui să-l aibă orice hotel. Copiii dumneavoastră se vor bucura, astfel, de aventuri în apă cu prietenii lor, fiind în acelaşi timp supravegheaţi de un salvamar. Nu mai spunem că toboganele de apă şi alte atracţii vor genera multe emoţii plăcute pentru copiii tăi.

Nu trebuie trecute cu vederea nici activităţile sportive. Unele hoteluri oferă locuri de joacă pentru copii, cu terenuri de baschet, fotbal etc.

Excursii scurte sunt, de asemenea, o opţiune pe care copiii tăi o vor aprecia pe deplin. Atracţiile locale oferite de staţiunile de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre pot fi vizitate în grup şi vor fi cu siguranţă mici cadouri de neuitat pentru copiii dumneavoastră.

Unele hoteluri oferă toate aceste facilități şi  servicii suplimentare amintite mai sus, iar acest lucru vă va ţine într-o permanentă şi adevărată sărbătoare.

Dacă vă plac toate aceste sugestii şi aveţi copii, adresaţi-vă consultantului Travel Planner şi el vă va ghida în alegerea staţiunii şi a hotelului, pe care le puteti oricand explora si pe site-ul nostru.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?