Pachis Beach si tot ce trebuie sa stii daca vrei sa te bucuri de soare la aceasta plaja din Thassos

Pachis Beach este una dintre plajele cautate de catre turistii romani care-si fac vacantele in Thassos, in mod special pentru ca este o plaja bine intretinuta, premiata cu distinctia Blue Flag si potrivita inclusiv familiilor cu copii. 

Daca planuiesti sa faci o oprire aici, e posibil ca informatiile din acest articol sa-ti fie de folos, pentru ca te vor ajuta sa stii ce te asteapta la fata locului. 

Sigur, insula Thassos este atat de bogata in plaje frumoase incat ti-ar fi imposibil sa le poti bifa pe toate intr-o singura vacanta, insa daca vrei sa-ti faci un program pe zile in care sa poti include cat mai multe dintre aceste locuri de la malul marii, iti recomandam sa citesti si articolul: Ghid plaje Thassos. Care sunt cele mai frumoase plaje din Thassos, plaje premiate Blue Flag si plaje retrase

Iar daca nu ai gasit inca hotelul potrivit cerintelor tale, te asteptam la noi pe site cu unele dintre cele mai bune oferte vacanta Thassos Grecia, astfel incat sa poti selecta rapid, in doar cativa pasi simpli, locul perfect de cazare!

Unde este Pachis Beach si cum ajungi la aceasta plaja

Pachis Beach se afla la un drum cu masina de circa 13 minute de capitala insulei Thassos, Limenas (sunt aproximativ 10 kilometri din centrul orasului si pana la aceasta plaja). 

Daca vii din Limenaria catre Pachis Beach, asteapta-te sa faci aproximativ jumatate de ora pe drum (30 km), iar daca vii din Potos, pana la Pachis ai de parcurs 33 de kilometri. 

O vei gasi pe Harti sub denumirea de Pachis Beach Bar, caci gazduieste si barul cu acelasi nume, iar in apropierea plajei vei gasi si o zona de parcare. 

E bine de luat in considerare totusi ca in plin sezon (lunile iulie si august) si aceasta plaja primeste un flux destul de mare de turisti, asadar s-ar putea sa te invarti putin pentru un loc in care sa-ti lasi masina. 

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

Cum arata Pachis Beach si ce facilitati si servicii gasesti aici 

Pachis Beach este o plaja destul de ingusta, insa suficient de lata cat sa primeasca un numar important de turisti. In spate exista o padure de pini, iar nisipul fin si intrarea lina in apa fac din Pachis Beach o plaja potrivita pentru familiile cu copii. 

Zona este in general una linistita, vei observa ca exista aici un bar care poarta acelasi nume, iar daca vrei sa inchiriezi sezlonguri si umbrele, e suficient sa faci consumatie la bar. 

In zona barului exista si muzica, asa ca daca te afli in vacanta alaturi de copii mici si ai in plan ca acestia sa adoarma la umbra, e posibil sa vrei sa te orientezi catre extremitati. 

De la Pachis Beach Bar iti poti procura racoritoare, bere, dar si sandwich-uri si pizza, in cazul in care tie sau celor mici vi se face foame cat va bucurati de razele soarelui si de balaceala. 

Plaja este descrisa de catre turistii care au vizitat-o in ultimii ani ca fiind curata si bine intretinuta, ceea ce justifica si distinctia “Blue flag” pe care o are, iar daca vrei sa faci plaja intr-o zona libera, exista si astfel de segmente, unde-ti poti aseza prosopul. Daca vii destul de devreme, poti prinde un loc la umbra unui pin, caci Pachis Beach se numara printre plajele din Thassos care au umbra naturala. 

Poti afla mai multe informatii despre programul si serviciile disponibile la aceasta plaja de pe pagina de Facebook Pachis Beach Bar

Foarte aproape de Pachis Beach, la doar 1 kilometru si 2 minute de mers cu masina, se afla Glyfoneri Beach, o alta plaja frumoasa a insulei, de dimensiuni restranse, cu o intrare lina in apa si zone umbrite. 

Poti citi mai multe detalii despre aceasta plaja in articolul: Ce trebuie sa stii despre Glyfoneri Beach Thassos. Unde se afla si cum arata aceasta plaja micuta

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Pachis Beach 

La fel ca in cazul tuturor plajelor cunoscute si amenajate din Thassos, si Pachis Beach primeste un numar destul de mare de vizitatori in varf de sezon. 

Prin urmare, daca vii aici in iulie si august, asteapta-te sa nu fii chiar singur pe plaja. Daca vrei sa prinzi sezlonguri si umbrela la malul marii, dar si un loc de parcare bun, te sfatuim sa vii destul de devreme la Pachis. 

Pe de alta parte, daca alegi sa-ti faci vacanta in Thassos la sfarsit de mai, in iunie sau in a doua jumatate a lunii septembrie, cu siguranta vei gasi Pachis Beach mai degajata si mai linistita. Vremea in Thassos este calduroasa si in septembrie (cu o medie a maximelor de 24 de grade), iar apa marii are o temperatura medie de 23 de grade, ceea ce o face inca buna pentru baie. 

In loc de concluzie

Pachis Beach Thassos este doar unul dintre locurile frumoase in care te poti bucura de plaja, mare si soare daca alegi aceasta insula pentru vacanta de vara, iar faptul ca aici ai la indemana si diverse facilitati si servicii, dar si o plaja amenajata bine si potrivita celor mici reprezinta un avantaj. 

Te asteptam pe site cu unele dintre cele mai bune oferte vacante Thassos, respectiv cu peste 65 propuneri de hoteluri din care sa-l poti selecta usor pe cel potrivit cerintelor tale!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?