TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

6 impresii si pareri Aparthotel Premier Fort Beach Sveti Vlas Bulgaria. Turisti care au acolo.


9.5
100%
6 impresii
6 impresii
Impresiile Travel Planner (6)
Amplasare
9.6
Camere
9.5
Mancare
9.1
Personal
9.5
Atmosfera
9.8
Facilitati
9.5
Calitate / pret
9.5
Impresii pe Aparthotel Premier Fort Beach

6 impresii reale, verificate 100% - Aparthotel Premier Fort Beach

Impresii pe Aparthotel Premier Fort Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sveti Vlas Bulgaria
9.5

Vacanta in Bulgaria

Este un hotel foarte linistit amplasat excelent la 200 m de mare destinat familiilor cu copii. Sejurul a fost peste asteptarile noastre. Am avut un apartament cu doua dormitoare foarte spatios cu vedere la mare, foarte curat (femeia de serviciu venea zilnic sa faca curatenie si sa ia gunoiul) . Complexu ofera o multitudine de activitati: 4 piscine, 2 tobogane cu apa, ateliere pentru copii si program de animatie seara. Meniul a fost foarte variat, erau suficiente optiuni pentru toate gusturile.
Recomand Travelplanner: Am rezervat sejurul foarte usor si am primit toate informatiile de care am avut nevoie in timp util.

Arata mai mult

9.4

Multumit

Complexul este foarte frumos, mult mai frumos decat in poze. Este ingrijit si curat. Apa in piscine este foarte curata si calda chiar si dimineața si seara. Sezlongurile sunt in fiecare seara spalate, la fel si zona piscinelor. Mancarea este buna, diversificata, nu mori de foame. Cel putin cartofii prajiti sunt excelenti. Exista mancare si pentru copii, se pot face combinatii si pentru cei mici. Apartamentul cat de cat curat insa aici se poate mereu si mai bine. Personalul amabil, primitor. Plaja este foarte aproape dar mereu aglomerata. Neîncăpătoare pentru atata lume. La capitolul Animatie ar putea sa mai lucreze putin.
Recomand Travelplanner: Este a doua experienta cu o agentie de turism si totul este la superlativ. Foarte atenti si implicati. Cu siguranță vom mai colabora in viitor.

Arata mai mult

10.0

vacanta bulgaria

excelenta
Recomand Travelplanner: o agentie serioasa cu preturi ok

Arata mai mult

10.0

Excelent !

8.3

Mult peste așteptări

Foarte foarte ok. Nu ar strica însă puțin mai multa bunăvoința și proactivitate din partea personalului, atât de la recepție cât și cameriste.
Recomand Travelplanner: Felicitări!

Arata mai mult

9.7

o vacanta super

Hotelul este defapt de 4 *, ff frumos, camere curate, apartament mare spatios. Piscina ff faina, apa calda. Sunt 2 piscine ceea ce e un avantaj. Aproape de plaja. Mancarea ff multa si diversificata: porc, vita, miel, iepure, rata, pui si peste. Ai avut tot ce ai vrut. O parcare fff bine pazita. Recomand cu incredere acest hotel.
Recomand Travelplanner: O agentie de incredere, e a doua oara cand merg cu aceasta agentie si nu am avut niciun fel de probleme.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Aparthotel Premier Fort Beach

Intrebari frecvente despre Aparthotel Premier Fort Beach

Care este impresia generala despre hotelul Aparthotel Premier Fort Beach?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Aparthotel Premier Fort Beach in proportie de 100% si au acordat nota 9.5. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 6 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Aparthotel Premier Fort Beach?

Categoria Atmosfera (nota 9.8) si Amplasare (nota 9.6) sunt cele mai apreciate la hotelul Aparthotel Premier Fort Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 9.5), Personal (nota 9.5), Facilitati (nota 9.5), Calitate / pret (nota 9.5), Mancare (nota 9.1). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.

In afara de Aparthotel Premier Fort Beach, te-ar mai putea interesa in Sveti Vlas, Bulgaria