TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Cook's Club Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au acolo.


9.1
80%
5 impresii
5 impresii
Impresiile Travel Planner (5)
Amplasare
8.8
Camere
9.2
Mancare
8.4
Personal
8.8
Atmosfera
10
Facilitati
9.2
Calitate / pret
9.6
Impresii pe Cook's Club

5 impresii reale, verificate 100% - Cook's Club

Impresii pe Cook's Club

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.7

vacanta sunny beach

camera a fost mare, bine dotata, paturi confortabile, curatenie facuta zilnic in camere si peste tot in hotel, finisaje ieftine in tot hotelul insa nu incurca cu nimic sejurul, mancarea diversificata si buna, muzica buna, bauturi difersificate
Recomand Travelplanner: au fost foarte amabili si rapizi.

Arata mai mult

9.9

excelent...wow

revenim cu placere anul viitor
Recomand Travelplanner: fb

Arata mai mult

8.0

Vacanta cook’s club

Am petrecut 2 nopți la Cook’s Club, este un hotel de tineri in principal, însă condițiile nu sunt de 4*, hotelul este de tip vagon, holurile dau impresia de hala industrială, camerele sunt acceptabile, curățenia la fel, dar mâncarea este slab diversificata, cam 5 feluri principale la masa de pranz, tip fast food, vita pot spune ca a fost foarte buna, in rest slab, dar poți găsi ceva pe plac. Piscinele in schimb sunt mari și curate, șezlonguri suficiente, muzica ok. Seara este petrecere pana la ora 23:00 la piscina. Anul trecut am fost la Grifid Encanto care este tot de 4*, dar este absolut incomparabil. După cele 2 nopți petrecute aici ne-am mutat la Riu Palace, tot adults only, unde condițiile sunt într-adevăr de 5*.
Recomand Travelplanner: Au cele mai bune oferte pentru Bulgaria.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Cook’s Club

Avantaje: personal amabil, fructe proaspete, piscine mari și curate, camere spațioase cu design modern, aer condiționat care face fata căldurii, am găsit parcare fix in fata hotelului. Erau feluri de mâncare gătite pe loc (cartofi prăjiți, clătite, grătar, oua prăjite etc), suc mai bun decât in alte părți. 5 minute pana la plaja, însă am preferat piscina pentru dj și cocktailuri Dezavantaje: mâncarea era servita de bucătar (foarte prietenos de altfel), ceea ce ducea la formarea de cozi, timp de așteptare 10-15 min întrucât erau persoane care luau mai multe farfurii, clasica “rezervare” a șezlongurilor de seara, ceea ce nu ar fi neaparat vina hotelului, însă eu una as strânge toate prosoapele dimineața. Distanța relativ mare fata de centru (aproximativ 30min)

Arata mai mult

10.0

Vacanță Cook's Club

Totul a fost perfect.
Recomand Travelplanner: Cea mai buna agenție. O vii recomanda și voi colabora cu ea in continuare.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Cook's Club

Intrebari frecvente despre Cook's Club

Care este impresia generala despre hotelul Cook's Club?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Cook's Club in proportie de 80% si au acordat nota 9.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 5 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Cook's Club?

Categoria Atmosfera (nota 10) si Calitate / pret (nota 9.6) sunt cele mai apreciate la hotelul Cook's Club. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 9.2), Facilitati (nota 9.2), Amplasare (nota 8.8), Personal (nota 8.8), Mancare (nota 8.4). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.