TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri L&B Hotel Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


6.9
86%
7 impresii
7 impresii
Impresiile Travel Planner (7)
Amplasare
6.8
Camere
7.8
Mancare
6.7
Personal
6.4
Atmosfera
7.7
Facilitati
5.5
Calitate / pret
7.7
Impresii pe L&B Hotel

7 impresii reale, verificate 100% - L&B Hotel Sunny Beach, Bulgaria

Impresii pe L&B Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.3

Foarte Buna

Hotelul ca si calitate/pret a fost perfect. Distanta de la mare la hotel 10 min. pe jos. Personal dragut, camere spatioase cu toate comoditatile.
Recomand Travelplanner: Agentia a fost foarte serioasa , flexibila si deschisa la oric intrebare din partea clientului. Sunt foarte multumita.

Arata mai mult

9.8

Hotel L& B Bulgarien

Am petrecut un concediu minunat, conditiile hotelului sunt Mai mult decat multumitoare, curatenie, amabilitate din partea personalului. Hotelul nu este prea aproape de plaja dar mersul pe jos e sanatos

Arata mai mult

7.4

Acceptabil , raport calitate pret ok

Hotelul ok,curatenia in camere asa si asa, demipensiunea nu o recomand mai de graba de banii respectivi se poate manca relativ bine la acel hotel sau altundeva , micul dejun jalnic . Cel mai mare dezavantaj este galagia din timpul noptii, (turisti englezi sub influenta alcoolului ).

Arata mai mult

8.7

loccatie placuta

Este un hotel bun,servicii bune ,cam multa galagie noaptea din cauza unor turisti care vin in camere la ora 3 dimineata si nu prea nimeresc usa(cred ca englezoaice)
Recomand Travelplanner: Numai cuvinte e lauda despre agentie, totul a decurs foarte usor si profesional cu adevarat.

Arata mai mult

8.3

O vacanta frumoasa

Un hotel amplasat la 10 minute de plaja. Aici am gasit o atmosfera calda, primitoare. Personalul era tot timpul cu zambetul pe buze. Camerele sunt mari spatioase, curate. Hotelul este linistit, ferit de zgomotul strazii. Mancarea a fost foarte buna.

Arata mai mult

8.9

O vacanta reusita la un pret relativ mic !

Hotelul este situat relativ aproape de centrul statiunii, este un hotel mic, familial, cu un personal eficient, prietenos. Camerele foarte bine intretinute, dotate cu strictul necesar, se face curatenie si se schimba prosoapele zilnic. Micul dejun saracacios si foarte slab calitativ, iar cina la fel, poti alege doar un fel de mancare si un desert (mereu acealasi ... inghetata ! :) ) ... asta in situatia in care se opteaza pentru demipensiune ! Personal nu recomand regimul de demipensiune !!!
Recomand Travelplanner: Este prima agentie la care am apelat pentru aceasta vacanta si am ramas placut surprins de comunicarea avuta inca din ziua plecarii, la intoarcere ... si chiar la ceva timp dupa vacanta ! :) Acest lucru inseamna seriozitate si profesionalism ! Felicitari ! Sa ramaneti tot asa !

Arata mai mult

2.7

scuze pt.ca nu am putut raspunde pana acum

impresi foarte bune despre hotel si despre oameni de acolo
Recomand Travelplanner: despre agentia dumneavoastra am o impresie foarte buna ,transportul cu acel autocar si aceea firma lasa de dorit .totul a fos OK.DACA AR FI SA AM O ALTA VACANTA FIRMA DV.AS ALEGE-O

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu L&B Hotel Sunny Beach, Bulgaria

Intrebari frecvente despre L&B Hotel Sunny Beach, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul L&B Hotel?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul L&B Hotel in proportie de 86% si au acordat nota 6.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul L&B Hotel?

Categoria Camere (nota 7.8) si Atmosfera (nota 7.7) sunt cele mai apreciate la hotelul L&B Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 7.7), Amplasare (nota 6.8), Mancare (nota 6.7), Personal (nota 6.4), Facilitati (nota 5.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.