Toate detaliile despre Aquapolis Nisipurile de Aur, unul dintre cele mai atractive aqua park-uri din Bulgaria

aquapolis nisipurile de aur

UPDATE 2023 – Parcul Aquapolis din Nisipurile de Aur figureaza ca fiind inchis. Vom reveni cu informatii despre aceasta atractie in momentul in care vom accesa detalii suplimentare.

Parcul acvatic Aquapolis din Nisipurile de Aur este primul parc de acest gen construit in Bulgaria si este inconjurat de padurea Parcului Natural Nisipurile de Aur, fiind localizat in partea de nord-vest a statiunii.

Aquapolis se intinde pe o suprafata de aproximativ 40.000 de metri patrati, poate gazdui peste 3.000 de persoane simultan si are o parcare privata pentru autoturisme si o alta parcare pentru autocare.  

Totodata, daca esti tentat sa-ti rezervi o vacanta, nu uita ca la noi pe site ti-am pregatit cele mai bune oferte sejur Nisipurile de Aur, cu multiple variante din care sa poti selecta ce ti se potriveste mai bine!

Daca te pregatesti pentru o zi de distractie, dar si relaxare, vei gasi aici suficient de multe atractii, impartite pe 3 zone: zona adultilor, zona copiilor si zona extrema. La Aquapolis Bulgaria exista atat spatii de relaxare (zone cu hidromasaj si jacuzzi), cat si tobogane de mare viteza sau potrivite pentru copii, alaturi de personal specializat (salvamari, animatori) care supravegheaza constant intreaga zona.  

zona copii aquapolis

In cazul cel mai probabil in care vei dori sa iei masa la Aquapolis, vei gasi la interior doua restaurante cu o gama destul de variata de preparate culinare, potrivite pentru brunch, masa de pranz sau cina, alaturi de bauturi racoritoare. 

Ce atractii gasesti la Aquapolis Nisipurile de Aur 

Fiind impartit pe trei zone, parcul acvatic Aquapolis este destul de ofertant in materie de activitati si atractii. 

  • In zona destinata adultilor, vei gasi un rau lent de 300 de metri, o piscina mare pentru adulti, o zona spa unde te poti bucura de hidromasaj si jacuzzi, dar si un templu al apei cu cascada. 
  • In zona destinata copiilor, cea mai apreciata este piscina principala, dotata cu un tobogan care coboara din gura unui dragon, careia i se alatura mai multe tobogane de diferite dimensiuni si alte figurine potrivite celor mici. Este important de stiut ca micutii sub 120 cm au voie sa foloseasca doar piscinele și toboganele pentru copii.
  • Daca te numeri printre cei dornici de adrenalina, poti incerca o tura in toboganul de mare viteză Kamikaze din zona extrema. Toboganul are o inaltime de 18 metri, iar viteza pe care o prinzi poate atinge chiar si 60km/h. 
tobogane aquapolis nisipurile de aur

In cazul in care doresti sa-ti provoci familia sau prietenii la o serie de curse pe tobogan, poti testa cele patru piste alaturate de slalom.

O alta atractie din Aquapolis este raul salbatic, conceput pentru a imita o aventura fluviala. Raul este realizat sub forma unui tobogan deschis, care imita curentii de apa ai raurilor si denivelarile acestora. 

Citeste aici Despre Nisipurile de Aur Bulgaria. Ce trebuie sa stii?

Tarife de intrare la Aquapolis Nisipurile de Aur si program de functionare

UPDATE 2023 – Parcul Aquapolis din Nisipurile de Aur figureaza ca fiind inchis. Vom reveni cu informatii despre aceasta atractie in momentul in care vom accesa detalii suplimentare.

Preturile de la Aquapolis sunt mai mici comparativ cu tarifele din alte aqua park-uri europene si sunt stabilite in functie de inaltimea vizitatorilor, dupa cum urmeaza:

  • vizitatorii cu inaltimea de pana la 90 cm au intrarea gratuita 
  • vizitatorii cu inaltimea intre 90 cm si 120 cm – 18 leva
  • vizitatorii cu inaltimea de peste 120 cm – 35 leva

Tarifele de intrare la Aquapolis sunt diferite insa daca ajungi dupa ora 15.00:

  • vizitatorii cu inaltimea de pana la 90 cm au intrarea gratuita 
  • vizitatorii cu inaltimea intre 90 cm si 120 cm – 12 leva
  • vizitatorii cu inaltimea de peste 120 cm – 26 leva

In pretul de intrare la Aquapolis este inclusa utilizarea pe intreg parcursul programului a atractiilor din parc, a colacelor gonflabile, a vestiarelor, dusurilor si toaletelor. Sezlongurile, saltelele acestora si umbrelele sunt gratuite, in timp ce un seif individual mare costa 4 leva, iar unul de dimensiuni mai mici 2 leva. Parcarea costa 5 leva/autoturism. 

Programul de functionare de la Aquapolis variaza in functie de perioada in care alegi sa faci o vizita aici:

  • in perioada 1 iunie – 15 iunie, parcul este deschis intre orele 10:00 – 18:00
  • in perioada 16 iunie – 31 august, parcul este deschis intre orele 10:00 – 19:00
  • in perioada 1 septembrie – 15 septembrie, parcul este deschis intre orele 10:00 – 18:00
aquapolis nisipurile de aur

Unde este localizat si cum ajungi la parcul acvatic Aquapolis, Bulgaria

Aquapolis este situat in vestul statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 1,4 km de centrul statiunii si 5 minute de mers cu masina. Prin urmare, daca esti cazat in statiune, ar trebui sa ajungi aici relativ usor.

Parcul se afla la iesirea din statiunea Nisipurile de Aur spre statiunea Sfintii Constantin si Elena, iar daca nu vrei sa faci acest drum cu masina personala, exista si autobuz care poate fi luat din centrul statiunii. 

Aquapolis Bulgaria are parcare privata, iar de la masina si pana la intrarea in parc vei avea de urcat o serie de trepte destul de solicitante, accesul fiind descris de catre unii turisti ca fiind putin anevoios.  

Ce mancare gasesti la Aquapolis Nisipurile de Aur si unde poti servi masa 

In ceea ce priveste mancarea de la Aquapolis, vei gasi aici doua restaurante: Arcadia si Ambrosia. 

  • Primul dintre acestea (Arcadia) este un restaurant unde poti gasi preparate traditionale bulgaresti, dar si mancaruri din bucataria europeana (salate, carne la gratar, diferite mancaruri cu specific). 
  • La al doilea restaurant (Ambrosia), poti servi mancare tip fast-food, dar si aperitive, salate, deserturi sau alte gustari. 
restaurant aquapolis nisipurile de aur

Este important sa stii ca accesul cu mancare si bauturi in parc este interzis, iar de cele mai multe ori, vizitatorii sunt controlati la intrare in acest sens. 

Concluzionand, parcul acvatic Aquapolis din Nisipurile de Aur este o alegere potrivita in cazul in care doresti sa te distrezi alaturi de familie sau prieteni, mai ales pentru ca iti ofera posibilitatea de relaxare, dar si de momente de adrenalina in cazul in care le duci dorul.

Alte articole despre Nisipurile de Aur

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?