Ce sa ai in vedere daca vrei sa mergi la plaja Kanoula din sudul insulei Corfu

La o distanta rezonabila pornind din Kavos si localizata intr-un cadru natural aparte, Kanoula isi face loc printre plajele potrivite celor care iubesc malul marii cat mai putin atins de infrastructura si de turismul in masa. 

Kanoula Beach Corfu are de oferit cate ceva pentru fiecare vizitator in parte, tocmai pentru ca are si zona amenajata cu sezlonguri si umbrele, dar si foarte mult spatiu liber, cu aspect salbatic. 

Continua sa citesti pentru a descoperi detalii despre plaja Kanoula si verifica unele dintre cele mai bune oferte de vacanta in Corfu pe site-ul nostru.

Amplasarea plajei Kanoula, directii de acces si distante din alte statiuni

Kanoula Beach este localizata in partea de sud a insulei Corfu, la 9,4 kilometri departare de animata statiune Kavos

Intr-o zi cu trafic normal, ar trebui sa faci din Kavos si pana aici in jur de 20 minute. 

Plaja Kanoula are mai multe segmente. Daca vrei sa ajungi direct la sectiunea amenajata, ar trebui sa te orientezi pe Google dupa denumirea “Paralia Kanoula” sau dupa terasa “Mikro Nisi Beach Venue”. 

ATENTIE: Nu confunda plaja Kanoula din zona Lefkimmi/Kavos cu plaja Kanouli localizata in partea de vest a insulei Corfu. Cele doua sunt diferite din punct de vedere al aspectului si se afla la 30 kilometri departare una de cealalta. 

Se poate parca pe marginile drumului care trece prin spatele plajei. 

Distante catre Kanoula Beach din alte orase si statiuni:

  • distanta Corfu Town – Kanoula Beach: 47 kilometri
  • distanta Moraitika – Kanoula Beach: 26 kilometri
  • distanta Lefkimmi – Kanoula Beach: 6,8 kilometri
  • distanta Paleokastritsa – Kanoula Beach: 62,5 kilometri
  • distanta Sidari – Kanoula Beach: 80 kilometri

Cum arata Kanoula Beach si ce servicii sunt disponibile aici

Asa cum spuneam inca de la inceput, Kanoula este acel gen de plaja potrivita mai multor tipuri de turisti. 

In cazul in care preferi sa te bucuri de mare intr-un cadru confortabil si cu mai multe servicii la indemana, te poti aseza in partea amenajata a plajei (in dreapta, cum te uiti la mare), respectiv in zona restaurantului Mikro Nisi, care a strans in ultimii ani peste 1000 de recenzii, cele mai multe pozitive 🙂

Un set de sezlonguri + umbrela se inchiriaza cu aproximativ 10 euro.

Daca vrei sa te indrepti mai degraba catre o zona pustie de plaja si sa stai direct pe nisip, poti avansa catre partea stanga a plajei cum te uiti la mare. 

Plaja este formata din nisip, iar la intrarea in apa exista pietre si chiar placi de stanca pe multe dintre portiuni, ceea ce inseamna ca e bine sa ai la tine si acea incaltaminte speciala. 

Unii dintre vizitatori au observat in zona chiar si broaste testoase, iar cadrul natural in care este pozitionata Kanoula este fermecator. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Kanoula Beach

Fiind o plaja destul de lunga, Kanoula nu se aglomereaza nici macar in plin sezon. 

Cu toate acestea, partea amenajata poate deveni mai intens vizitata in intervalul iulie-august. 

In miez de vara, apa marii inregistreaza valori medii de circa 26 de grade, in timp ce in mai-iunie are o medie situata intre 20-22, iar in septembrie-octombrie o medie de 23-25 grade. 

Daca ai decis sa-ti faci vacanta aici in extrasezon, ai toate sansele sa gasesti Kanoula Beach cat se poate de libera si sa te bucuri de frumusetea acestui loc fara sa fii nevoit sa imparti sentimentul cu prea multa lume deodata 🙂 

sursa foto Mikro Nisi Corfu

Alte plaje apropiate de Kanoula Beach Corfu 

Ti-ai propus sa vizitezi in fiecare zi o plaja noua si ai in plan sa te cazezi in zona Kavos? Destul de aproape de Kanoula Beach mai gasesti si urmatoarele:

Plaja Arkoudilas se afla la doar 6 kilometri departare, in directia Capului Asprokavos. Este, probabil, cea mai sudica plaja din insula Corfu si are o deschidere ampla catre mare. 

Este formata din nisip, iar la intrarea in mare exista pietre. Gasesti aici si segment organizat cu sezlonguri si umbrele. 

Plaja Kavos se afla la 10 kilometri distanta de Kanoula si este una dintre cele mai animate de pe insula. Evident, aici intalnesti multe segmente amenajate, dar si mai toate serviciile in zona din spate. 

Kavos Beach poate deveni destul de aglomerata in miez de vara. 

Plaja Gardenos mai poate fi una dintre variantele catre care te poti deplasa usor pornind de la Kanoula. 

Se afla la 13 kilometri departare, este formata din nisip fin si are atat zone libere din belsug, cat si zone organizate cu sezlonguri. 

In loc de concluzie

Kanoula Beach este una dintre plajele mai degajate, mai linistite din apropiere de Kavos si poate face obiectul unei experiente cat se poate de relaxante la malul marii. 

In incheiere, vrem sa-ti reamintim ca pe site-ul nostru gasesti unele dintre cele mai bune oferte de vacanta in insula Corfu.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?