Karnagio Thassos, barul din vechiul port Limenas cu o priveliste de exceptie

Karnagio Thassos este un beach bar cu o portiune de plaja localizat in zona vechiului port din Limenas, in nordul insulei Thassos, la doar cateva sute de metri de centrul celui mai mare oras din insula. 

Karnagio este cautat inclusiv de multi dintre romanii care aleg sa-si faca vacantele in Thassos, fiind un loc faimos pentru privelistea pe care o ofera, dar si pentru serviciile bune. 

Gasesti in cele ce urmeaza o serie de informatii utile despre barul si plaja de la Karnagio Thassos, iar la noi pe site si unele dintre cele mai bune oferte vacanta Thassos, cu o multime de optiuni din care sa poti selecta usor ce ti se potriveste mai bine.

Desigur, insula Thassos este faimoasa in primul rand pentru multitudinea de plaje frumoase, pe care le poti descoperi aproape integral in articolul: Ghid plaje Thassos. Care sunt cele mai frumoase plaje din Thassos, plaje premiate Blue Flag si plaje retrase, iar daca vrei sa afli detalii si despre alte atractii din Thassos, iti recomandam si: De vizitat in Thassos. Cele mai importante atractii din aceasta insula greceasca

Unde se afla Karnagio Thassos si cum ajungi aici usor

Barul si plaja Karnagio Thassos se afla in Limenas, capitala insulei Thassos, mai exact in zona portului vechi, in capatul unei portiuni stancoase care strapunge marea. Locatia in sine este una frumoasa si reprezinta unul dintre motivele pentru care Karnagio Thassos a devenit atat de cunoscut. Privelistea de aici este cu adevarat spectaculoasa, iar dovada stau sutele de fotografii de aici disponibile pe internet si pe retelele de socializare. 

Din centrul orasului Limenas si pana la Karnagio Thassos nu ar trebui sa faci mai mult de 5 minute cu masina. Spre exemplu, de la Muzeul de Arheologie din Limenas (localizat central) si pana la barul si plaja Karnagio sunt doar 800 de metri – ceea ce inseamna ca poti ajunge destul de usor si pe jos. 

La Karnagio Thassos exista parcare, insa in varf de sezon poate deveni neincapatoare pentru ca locul este unul destul de popular. Poti veni aici si cu scuterul inchiriat (exista o zona separata de parcare pentru scutere), cu taxi-ul sau pe jos daca vii din centrul orasului Limenas. 

Pe de alta parte, daca esti cazat in zona Limenaria sau in Potos si vrei sa testezi atmosfera de la Karnagio Thassos, pregateste-te sa faci in jur de o ora pe drum, caci sunt circa 44 de kilometri distanta. 

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

Barul si restaurantul de la Karnagio Thassos 

Karnagio Thassos este un loc potrivit pentru a face plaja, insa la fel de bun si pentru cei care vor doar sa se relaxeze ascultand o muzica buna la bar sau pentru cei care vor sa ia masa. 

Poate fi o alegere inspirata pentru o cina romantica, mai ales ca privelistea este una spectaculoasa. In acest sens, te sfatuim sa faci o rezervare, caci asa cum spuneam anterior, locul capata din ce in ce mai multa popularitate si sunt sanse destul de mari ca si alti turisti sa-si faca aceleasi planuri 🙂 

Cei care au vizitat recent locul (in sezonul de vara 2021) spun ca preturile de la bar sunt putin mai ridicate comparativ cu media, insa atmosfera este una frumoasa si muzica este buna. Exista mese atat la exterior, pe terasa, cat si inauntru – ideale daca nimeresti aici intr-o seara mai racoroasa, cu vant. 

Zona de restaurant este de asemenea amplasata pe malul marii, iar privelistea frumoasa si sunetul valurilor nu lipsesc. Gasesti aici aperitive, salate, burgeri si deserturi, iar daca nimeresti la orele diminetii, vei putea comanda linistit si o omleta. 

Cum arata plaja Karnagio Thassos

Plaja Karnagio Thassos este o plaja de dimensiuni micute spre medii, amenajata cu sezlonguri si umbrele si marginita de stanci. Sezlongurile nu se inchiriaza, ci pot fi ocupate in schimbul consumatiei de la bar. 

Daca te afli in vacanta alaturi de copii si decizi sa faci o vizita la Karnagio Thassos, e bine totusi sa iei in considerare ca zona este destul de stancoasa, iar la intrarea in apa sunt pietre. Iti recomandam sa iei cu tine si incaltarile speciale pentru apa, iar daca te afli in Thassos in lunile iulie si august, sa vii la Karnagio mai devreme pentru a prinde sezlong pe plaja. 

Apa de aici este curata si de un albastru turcoaz, iar zona este potrivita si pentru cei care iubesc sa faca snorkeling. Fiind stanci in zona, ai sanse mai mari sa observi pesti, caracatite si alte vietuitoare marine. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Karnagio Thassos 

Daca vrei sa ai parte de mai mult spatiu si sa nu stai cu grija ca nu vei prinde un loc pe plaja, cea mai buna perioada pentru o vizita la Karnagio Thassos poate fi luna mai, inceputul lunii iunie sau a doua jumatate a lunii septembrie. In mai, media maximelor poate atinge 21 de grade in Thassos, in timp ce in iunie, aceeasi medie este de 26 de grade. In septembrie, media maximelor este de 24 de grade. 

Apa marii se pastreaza destul de calda si in septemrbrie in Thassos, cu valori medii de 23 de grade, in timp ce in mai o vei gasi ceva mai rece, respectiv undeva la 18 grade. 

Daca totusi trebuie sa-ti faci vacanta in varf de sezon (lunile iulie si august) si vrei sa vii la Karnagio Thassos, te sfatuim sa ajungi aici devreme pentru a prinde un loc la plaja si sa-ti faci rezervare la restaurant daca vrei sa iei masa aici la orele serii. 

In loc de concluzie

Karnagio Thassos este un loc care devine din ce in ce mai popular, iar daca si tu ai avut o experienta aici, asteptam cu interes si opinia ta.

Iti reamintim totodata ca la noi pe site gasesti unele dintre cele mai tentante oferte vacante Thassos, cu peste 65 de variante de hoteluri din care sa-l alegi pe cel perfect pentru tine!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?