Restaurante Kranevo. Top locuri cu review-uri bune si ce poti manca la fiecare

Kranevo, statiunea restransa dintre Albena si Nisipurile de Aur, reprezinta un loc numai bun pentru cei care cauta vacante relaxante si cat mai putina agitatie. Spre deosebire de statiunile mai cunoscute din nordul litoralului bulgaresc, Kranevo isi surprinde oaspetii cu mai multa liniste, hoteluri bune, o serie de atractii in apropiere si, nu in ultimul rand, cateva restaurante bine cotate, unde turistii romani spun ca au mancat bine. 

Numarul restaurantelor din Kranevo este direct proportional cu dimensiunea statiunii, asadar nu vorbim despre zeci de variante, insa daca ai in plan sa iei masa in oras fie si doar pentru o seara, vei avea de unde alege. 

Gasesti cateva propuneri interesante in cele ce urmeaza, iar la noi pe site o serie de oferte tentante pentru vacantele in Kranevo, cu hoteluri apreciate, regim de cazare all inclusive si toate conditiile potrivite unui concediu reusit!

1. Mehana Vodenitsata Kranevo

Restaurantul se afla la o distanta de circa 500 metri de centrul statiunii si la 1 kilometru fata de plaja, in zona magazinului Supermarket Top Market. Mehana Vodenitsata este decorat in stil traditional, are o terasa cu bancute si mese de lemn, iar cei care au fost aici spun ca au mancat bine si la preturi rezonabile. 

Din meniu nu lipsesc midiile, crevetii, fructele de mare, pestele de diferite soiuri pescuit din Marea Neagra, salatele si aperitivele bulgaresti, alaturi de alte mancaruri traditionale.

Cei care i-au calcat pragul spun ca exista si destul de multe variante pentru vegetarieni, iar plata cu cardul este posibila. 

Restaurantul are o capacitate maricica, insa daca vii aici in varf de sezon, e bine totusi sa suni si sa faci o rezervare, mai ales daca vei fi insotit de un grup mai mare. 

2. Restaurant Izvora Kranevo

Acest restaurant face parte din complexul hotelier cu acelasi nume si are un numar foarte ridicat de recenzii pe Google si o nota de 4,4 din 5.  

Gradina de vara de aici este descrisa ca fiind foarte frumoasa, iar servirea rapida si portiile generoase. In plin sezon, exista si spectacole cu muzica live. 

In meniu vei regasi preparate cu fructe de mare (calamar gatit in diverse variante), midii, o focaccia descrisa ca fiind delicioasa, diferite feluri de salate. Amatorii de preparate din carne au de ales intre kebab de miel, diferite platouri calde, porc kasapsko, miel cu spanac, iar la capitolul desert, exista tort de biscuiti, clatite cu inghetata, baklava, iaurt cu miere, crema de zahar ars si multe altele. 

Il gasesti la circa 650 metri distata de plaja. 

3. Restaurant First Line Kranevo

First Line este un restaurant localizat chiar pe plaja din Kranevo, asadar te vei putea bucura si de un peisaj frumos in timpul mesei. 

Daca vrei sa mananci o supa, aici vei avea de ales intre traditionala tarator, alaturi de supa de pui, supa crema de ciuperci, dar si supa de peste. 

La capitolul peste, in meniu se regasesc fructe de mare precum caracatita, midii, calamar, insa poti opta si pentru un burger cu somon, macrou si alte cateva tipuri de peste. 

Selectia de paste este destul de variata, exista si risotto (inclusiv cel cu creveti), iar daca mai ramane loc si pentru desert, te-ar putea tenta ceva de genul soufle de ciocolata, crema de zahar ars, tiramisu sau cheesecake. 

4. BBQ House At Paco

O propunere de restaurant ceva mai indepartat de plaja (la 1,8 kilometri – cam 25 minute de mers pe jos de la malul marii), insa cu recenzii bune si preparate interesante.

Printre salatele disponibile in meniu se numara clasica salata bulgareasca, salata greceasca, mixul de salate, caprese, salata cesar, salata de spanac, salata cu quinoa si creveti si altele. 

La felul principal poti alege intre carne de rata, carne de porc, carne de pui, tocanita bulgareasca kavarma, friptura de vita si altele, iar la capitolul peste, poti intreba care este captura zilei. 

In general, meniul este axat pe preparate tip barbeque, asa cum o sugereaza si numele restaurantului. 

Pe Google, BBQ House At Paco a strans o nota de 4,7.  

5. Restaurant Del Mar

Un alt restaurant localizat pe plaja din Kranevo, cu mobilier alb si priveliste boema, Del Mar poate fi pentru tine daca-ti doresti sa mananci preparate din peste si fructe de mare. 

Ai de ales intre paella, midii, creveti, calamari, rechin, guvizi, macrou si multe alte soiuri de peste. 

Personalul este descris ca fiind foarte amabil, iar preturile decente. Fiind vorba de un restaurant localizat la malul marii, iti recomandam sa suni si sa faci o rezervare daca vrei sa vii aici in varf de sezon (iulie-august). 

6. Restaurant Therma Beach 

Therma Beach este asezat in capatul plajei din Kranevo, in partea stanga cum te uiti la mare, in directia Albena. Este ultimul restaurant din Kranevo, iar imediata apropiere se afla Rezervatia Naturala Baltata. 

In meniu gasesti supe, ciorbe, fructe de mare, icre, peste de diferite soiuri, dar si paste. Tot aici poti alege dintr-o gama variata de cocktail-uri pe care sa le savurezi linistit la apus. 

Restaurantul apartine de complexul hotelier cu acelasi nume, indragit in mod special de catre iubitorii de spa&wellness. 

In loc de concluzie

Speram ca sugestiile de mai sus iti vor fi de ajutor atunci cand te pregatesti sa iei masa in Kranevo, iar daca se intampla sa ai si alte recomandari care-si merita locul in acest top, asteptam cu mult interes si feedback-ul tau.

Iti reamintim ca la noi pe site te asteapta si unele dintre cele mai bune oferte vacante Kranevo, cu o serie de hoteluri care sigur iti vor atrage atentia!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?