TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel SPA Martinez Sozopol Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


8.0
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
8
Camere
8.5
Mancare
7
Personal
7.5
Atmosfera
9
Facilitati
7.5
Calitate / pret
8.5
Impresii pe Hotel SPA Martinez

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel SPA Martinez Sozopol, Bulgaria

Impresii pe Hotel SPA Martinez

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sozopol Bulgaria
9.5

O locatie interesanta

Conditiile de cazare sunt foarte bune. Camerele sunt mari, frumoase, bine mobilate si dotate. Personalul este de asemenea OK.
Recomand Travelplanner: Am fost foarte multumit de agentie. Doamna Mariana Beghes ne-a ajutat si anul trecut si tin sa-i multumesc pe aceasta cale.

Arata mai mult

7.3

Se putea mai bine

Hotelul este la marginea de sud a statiunii, intre o zona de constructii si un balci. Camerele nu sunt bine izolate fonic, de multe ori avand impresia ca este un geam deschis, din cauza zgomotului. Prima impresie a fost mixta: - camere mari, acceptabil mobilate, dar lipsind masa din living cu scaune, asa cum apare in poze (a fost inlocuita cu o masuta pentru cafea, fara scaune). - chichineta dotata cu plita, tacamuri, farfurii si tigaie (dar nu si detergent de vase) - chiuveta si cada defecte (sistemul de scurgere blocat in pozitia inchis) - s-a rezolvat in 30 minute dupa checkin, timp in care am asteptat sa putem face un dus - un televizor defect - pornea singur din standby, o telecomanda cu baterii consumate Probemele de mai sus par minore, dar te fac sa te intrebi de ce nu au verificat camerele inainte de a le preda clientilor. Ulterior am avut parte si de bune si de mai putin bune: - prosoapele se inlocuiesc dupa utilizare (cele puse pe marginea cazii conform "conventiei") dar nu si gelul de dus sau hartia igienica (trebuie sa ceri, daca ai nevoie - asa mi s-a spus la receptie) - sala de fitness este o gluma iar piscina interioara este practic nefolosita si miroase puternica a clor - piscina exterioara este prost realizata, zona de intrare in panta (cu adancime crescatoare) fiind din ciment alunecos inclinat la circa 30 grade (existau un avertismen in germana, dar ma intreb daca un copil de 4-5 ani l-ar putea citi) - o solutie mai buna ar fi fost cu trepte din gresie sau un material aderent cum am vazut pe la noi la unele acvaparcuri; am vazut o fetita care a alunecat si s-a lovit la cap. - la micul dejun nu a existat niciun fel de produs din carne mai de calitate (sunca/pastrama/muschi) ci numai niste parizere care nu au ce cauta la 4 stele; sucul de fructe este estrem de diluat; categoric nu este un mic dejun de 4 stele - desi exista un anunt prin care se interzicea blocarea ("rezervarea") sezloangelor la piscina, acest lucru era practicat la scara larga (turisti care-si punea prosoalele pe sezloange dimineata devreme, apoi sezloangele stateau chiar si 2 ore nefolosite, iar personaul hotelululi nu lua nicio masura

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel SPA Martinez Sozopol, Bulgaria

Intrebari frecvente despre Hotel SPA Martinez Sozopol, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel SPA Martinez?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel SPA Martinez in proportie de 50% si au acordat nota 8.0. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel SPA Martinez?

Categoria Atmosfera (nota 9) si Camere (nota 8.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel SPA Martinez. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 8.5), Amplasare (nota 8), Personal (nota 7.5), Facilitati (nota 7.5), Mancare (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.