Aqua Dream Marmaris, cel mai mare parc acvatic din aceasta statiune turceasca.  Ce sa ai in vedere daca vii aici

Pentru ca Marmaris este una dintre cele mai ofertante statiuni turcesti in ceea ce priveste activitatile si distractia pe timp de vacanta, merita sa ai in vedere ca si parcurile acvatice pot reprezenta o alternativa de succes, mai ales daca pleci in concediu alaturi de intreaga familie si in mod special alaturi de cei mici. 

Deschis in 2006, Aqua Dream Marmaris se intinde pe o suprafata de 44000 de metri patrati si isi asteapta vizitatorii cu o multime de atractii, spectacole de dans, petreceri cu spuma si o varietate de mancaruri, despre care vom discuta, punctual, in cele ce urmeaza. 

Daca vrei sa te documentezi mai bine despre Marmaris, la noi pe blog te asteapta un articol dedicate exclusiv acestei statiuni cosmopolite: Concediu in Marmaris, Turcia. Ce trebuie sa stii daca planuiesti o vacanta in aceasta statiune turceasca

Si pentru ca ne place sa ne ocupam de toate atunci cand vine vorba de concedii, pe site ti-am pregatit si unele dintre cele mai bune oferte vacante Marmaris, cu o multime de hoteluri dintre care sa poti selecta usor ce ti se potriveste mai bine!

Unde se afla Aqua Dream Marmaris si cum ajungi aici

Acest parc acvatic este localizat la o distanta de circa 6 kilometri de portul de croaziera din Marmaris si la aproximativ 3,4 kilometri de centrul orasului. In imediata apropiere a Aqua Dream Marmaris se afla si hotelul Blue Bay Platinium, dar si un restaurant Mc Donalds, asadar, daca intentionezi sa vii aici cu masina personala, iti poti lua si aceste puncte drept reper. 

Operatorii locali organizeaza excursii optionale si catre acest parc acvatic, asadar mai mult ca sigur vei gasi o oferta de genul, poate chiar si la receptia hotelului tau. In acest caz, vei fi preluat de la hotel si adus inapoi odata ce programul parcului s-a incheiat. 

Pentru informatii suplimentare legate de acces sau parcare, poti suna la numerele de telefon 0252 417 35 37 sau 0252 417 70 74 sau poti da un mail la info@aquadreammarmaris.com. 

Ce atractii cu apa te asteapta la Aqua Dream Marmaris

Daca ai decis sa petreci o zi alaturi de cei dragi in cadrul acestui parc acvatic, e bine sa stii ca vei avea la indemana atractii pentru toate varstele si pentru toate preferintele. 

Printre toboganele cu apa pe care le vei gasi aici se afla si Wide Wild Rafting (pe care te poti da atat cu colac de o persoana, cat si cu un colac dublu), Multi Slide (ideal daca ai chef de o intrecere alaturi de ai tai), Kamikaze (in cazul in care te numeri printre cei mai curajosi si nu ti-e frica sa prinzi viteza mare), Tunelul cu cadere libera, Extreme Body Slide (o varianta cu slide mai lin), Black Hole (unde poti sa folosesti si colac dublu), Giant Rafting, Wave Slide, dar si Aqua Tower, dedicat celor mici.

In ceea ce priveste piscinele de aici, te poti orienta catre piscina principala, potrivita pentru cateva ture de inot, dar si catre piscina cu valuri, care cu siguranta va fi pe placul tau daca vrei sa te bucuri de balaceala intr-un mod ceva mai amuzant. 

Restaurant, bar si alte activitati si servicii la Aqua Dream Marmaris

HINT: Pe langa piscine si tobogane cu apa, la Aqua Dream Marmaris te mai poti delecta si cu alte activitati: poti participa la un spectacol de dans (dansuri latino, dans in ploaie, belly dance) sau poti sa te distrezi in cadrul unei petreceri cu spuma. 

Daca ti se face foame, poti lua o scurta pauza de masa la restaurantul din cadrul Aqua Dream Marmaris, care are si un bar integrat. Aici vei gasi o selectie de preparate destul de variate, incepand cu salate, wrap-uri, pizza, sandwich-uri, burgeri, paste, omlete si alte variante de mic dejun. 

In ceea ce priveste preturile la mancare, acestea aratau in sezonul cald 2022 cam asa: 

  • Quesadilla de pui – 24 TL
  • Wrap de vita – 25 TL
  • Pizza Pepperoni – 25 TL
  • Pizza cu carne de vita – 32 TL 
  • Penne arabiatta – 23 TL
  • Spaghete bolognese – 25 TL
  • Salata cu ton – 26 TL
  • Omleta cu branza – 16 TL
  • Bere Tuborg la draft – 14 TL
  • Bere Heineken – 17 TL
  • Cola/Fanta/Sprite la 0,33 – 9 TL
  • Fresh de portocale  – 10 TL

Bonus, te poti bucura si de o priveliste incantatoare catre orasul Marmaris, pentru ca intreg parcul acvatic a fost construit pe un deal. 

Program de functionare, pret intrare Aqua Dream Marmaris si alte reguli de acces 

Daca vii la Aqua Dream Marmaris si achiti direct la fata locului taxa de acces, vei plati urmatoarele sume:

  • copii intre 0-3 ani – acces gratuit
  • copii intre 4-9 ani – 17 euro
  • copii mai mari de 10 ani si adulti – 23 euro 

Pe de alta parte, daca achizitionezi biletele online, poti beneficia de o reducere de 20%, ceea ce e destul de rentabil daca ai in plan sa mergi aici cu toata familia. Astfel, preturile vor arata cam asa: 

  • copii intre 0-3 ani – acces gratuit
  • copii intre 4-9 ani – 14 euro
  • copii mai mari de 10 ani si adulti – 19 euro 

Printre serviciile incluse in pretul biletului de intrare se numara accesul la vestiare, posibilitatea de a folosi colac plutitor, accesul la dusuri, parcare gratuita, umbrele si sezlonguri, animatie si toate toboganele si atractiile cu apa. 

Contra cost, poti beneficia de seif, servicii foto si, evident, de restaurant si de bar. 

Parcul Aqua Dream Marmaris este deschis pe intreaga durata a sezonului cald in intervalul orar 10 AM – 6 PM. 

Este recomandat ca in timpul vizitei aici sa respecti intreg setul de reguli publicat pe site-ul oficial. Printre cele mai importante se numara respectarea indicatiilor cu privire la inaltimea si varsta potrivita pentru folosirea anumitor tobogane, respectarea indicatiilor oferite de salvamari, acompanierea tuturor copiilor mai mici de 12 ani pe teritoriul parcului. Le poti citi integral aici

Totodata, e bine sa ai in vedere si ca accesul pe teritoriul parcului cu mancare si bautura din exterior nu este permis. 

In loc de concluzie

Daca ai fost pana in prezent la Aqua Dream Marmaris si simti nevoia sa ne impartasesti experienta ta, asteptam cu mult interes informatii noi despre acest loc, iar daca ai in plan sa-ti faci vacanta in aceasta statiune, insa nu ai gasit inca hotelul potrivit, nu uita ca la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte concedii Marmaris!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?