Despre Aqualand Corfu, parcul acvatic din inima insulei

Localizat in satul Agios Ioannis din zona centrala a insulei Corfu, Aqualand este una dintre cele mai des vizitate atractii, in mod particular de catre familiile cu copii, dar si de catre turistii tineri dornici de distractie si de aventura.

Parcul ofera o varietate de tobogane, piscine si jocuri potrivite pentru toate varstele, alaturi de diferite tipuri de bilete de acces si abonamente, pentru toate preferintele.

In cele ce urmeaza ti-am pregatit o serie de informatii detaliate despre vizita la Aqualand, iar la noi pe site te asteapta mai multe oferte tentante pentru vacantele in Corfu.

Unde se afla Aqualand Corfu, cum ajungi si distante din alte statiuni

Aqualand Corfu a fost construit in satul Agios Ioannis din centrul insulei, la 11 kilometri departare de Corfu Town

ATENTIE: Nu confunda satul Agios Ioannis cu statiunea Agios Ioannis Peristeron, aflata la 20 kilometri departare, pe coasta de est a insulei. 

Parcul acvatic poate fi reperat pe Harti cu denumirea de “Aqualand”, iar in imediata apropiere a sa se afla si hotelul de 4 stele “Aqualand Resort”. 

Revenind la indicatiile rutiere si la distantele pe care le ai de parcurs pana aici, e bine de stiut ca din Corfu Town si pana la Aqualand ar trebui sa faci in jur de 20-23 minute cu masina, intr-o zi de vara cu trafic moderat. 

Poti veni aici si cu autobuzele locale Blue Bus nr. 8 (care circula pe ruta Corfu Town – Afra/Agios Ioannis). Ar trebui sa cobori la ultima statie, care se afla la circa 100 metri departare de parcul acvatic. 

Si autobuzele Green Bus au curse regulate catre Aqualand. Numerele B-15 Aqualand, B-16 Ermones si B-17 Glyfada au opriri aici. 

Distante catre Aqualand Corfu din alte statiuni:

  • distanta Dassia – Aqualand Corfu: 8.6 kilometri
  • distanta Moraitika – Aqualand Corfu: 22.8 kilometri
  • distanta Lefkimmi – Aqualand Corfu: 45 kilometri
  • distanta Kavos – Aqualand Corfu: 49.5 kilometri
  • distanta Agios Gordios – Aqualand Corfu: 13.7 kilometri
  • distanta Paleokastritsa – Aqualand Corfu: 16 kilometri
  • distanta Sidari – Aqualand Corfu: 33 kilometri

Tobogane, piscine si alte activitati la Aqualand Corfu

Ajungem si la partea cea mai interesanta a acestui articol, respectiv la trecerea in revista a atractiilor disponibile la Aqualand Corfu. 

Acestea sunt 51 la numar si sunt impartite pe 5 categorii, dupa cum urmeaza:

Family Adventure, cu 18 tobogane, printre care si: Family Rafting, Tornado, tobogane pentru intrecere, tobogane gigant, tobogane cu piste alaturate si turn cu mai multe tobogane. 

Family Thrill include 4 atractii, respectiv Deep Blue Kayak, Black Hole, Crazy River si Catapult. 

Atractiile din categoriile Family sunt dedicate activitatilor in grup. 

Kids este, dupa cum ti-ai dat seama deja, sectiunea dedicata copiilor. Aceasta include Zona Piratilor, piscina pentru bebelusi, Insula Fantastica, dar si toboganele Young Rebels si Millenium. 

Piscinele din cadrul Aquapark Corfu sunt, de asemenea, cat se poate de apreciate. Sunt 4 la numar, dupa cum urmeaza: piscina Millenium, piscina cu valuri, raul lenes si piscina interactiva cu jacuzzi. 

Thrill este sectiunea dedicata amatorilor de adrenalina. Sunt 11 atractii pentru cei care vor sa-si condimenteze experienta la Aqualand Corfu, printre care se numara si toboganele cu cadere libera, Double Twisters, Hydrotube si toboganele Kamikaze.

Iti recomandam sa tii cont de restrictiile legate de varsta si inaltime atunci cand vrei sa folosesti toboganele din parc. Aici gasesti o lista cu toate limitele pentru utilizarea toboganelor de la Aqualand Corfu. 

Restaurantele si barurile deschise in cadrul parcului acvatic reprezinta un alt subiect de interes pentru vizitatori. Gasesti mai jos o lista a acestora. 

  • Fast Food: deschis intre orele 11:00 – 18:00
  • Grill House: deschis intre orele 11:00 – 17:30
  • Fritland: deschis intre orele 11.00 – 17.30
  • Gelateria: deschis intre orele 10:00 – 18:00
  • Bar Aqualand: deschis intre orele 10:00 – 17:40

Program de functionare, bilete de acces si reguli pentru vizitatori 

Parcul acvatic este deschis zilnic in timpul sezonului cald, in intervalul orar 10:00 am – 6:00 pm. In linii generale, toate atractiile cu apa ar trebui sa fie operationale in intervalul orar 10.30 am – 5.30 pm. 

Tarifele de acces la Aqualand Corfu sunt impartite in 4 categorii. Ai optiunea de a achizitiona Full Day Pass, 2 Day Pass, Half Day Pass sau Seasonal Pass. 

Copiii cu varsta de pana la 3 ani si jumatate au acces gratuit, iar copiii cu varsta de pana la 12 ani, dar si adultii de peste 65 de ani beneficiaza de reducere. 

Preturile variaza asadar in functie de varsta si de tipul de bilet ales si pot fi verificate pe site-ul oficial al atractiei, aici

Vizitatorii care achizitioneaza biletele online beneficiaza de 10% reducere. 

Noi iti sugeram sa optezi pentru varianta biletelor online, atat pentru reducere, cat si pentru a evita eventualele cozi care se pot forma in plin sezon la ghiseele de la intrare. 

In privinta regulamentului interior, este ferm recomandat ca toti oaspetii parcului sa respecte indicatiile personalului si limitele (de varsta/inaltime) afisate in dreptul atractiilor. 

  • Copiii sub 12 ani pot intra pe teritoriul parcului doar daca sunt insotiti de un adult. 
  • Accesul cu animale de companie nu este permis. 
  • Accesul cu mancare si bauturi din exterior nu este permis. 

Gasesti aici regulamentul integral pentru accesul la Aqualand Corfu. 

In loc de concluzie

Speram ca vizita ta la Aqualand Corfu sa fie pe masura asteptarilor, iar informatiile de mai sus sa-ti fie de ajutor in cazul in care planifici sa ajungi aici curand. 

Totodata, daca ai vizitat deja parcul acvatic, ne vor fi in permanenta utile noi update-uri de la fata locului 🙂 

Daca ai in plan sa-ti faci concediul in aceasta insula greceasca, dar nu ai gasit inca hotelul potrivit, te asteptam la noi pe site cu unele dintre cele mai bune oferte vacante Corfu!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?