Argata Beach, una dintre cele mai intime si aspectuoase plaje de langa Kavarna, Bulgaria

Printre plajele cu adevarat speciale si bine organizate din nordul litoralului bulgaresc se numara si Argata Beach, un loc pentru care turistii romani manifesta din ce in ce mai mult interes. 

Plaja Argata se afla sub administrarea resortului Thracian Cliffs Golf & Beach din Kavarna si a facut, in ultimele sezoane, obiectul unor fotografii foarte frumoase, care au impanzit retelele de socializare. 

Daca esti interesat sa stii cum se ajunge aici sau vrei sa te cazezi chiar in aceasta zona, mai jos ti-am pregatit o serie de detalii utile despre Argata Beach, iar la noi pe site unele dintre cele mai bune oferte vacante in Kavarna.

Unde este Argata Beach si cum se ajunge la aceasta plaja

Argata Beach este localizata la circa 12 kilometri de centrul statiunii Kavarna si la 15 kilometri de Kavarna Beach. Argata este administrata de Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, iar accesul la aceasta plaja poate fi restrictionat pentru vizitatorii din exterior, lucru pe care e bine sa-l ai in vedere daca intentionezi sa vii aici. 

Din relatarile turistilor care au vizitat in ultimii ani Argata Beach, pentru a ajunge aici trebuie sa lasi masina in parcarea resortului, urmand sa fii transportat ulterior cu o masinuta de golf la baza acestei plaje. Se pare ca Argata Beach este o plaja destinata intai de toate oaspetilor resortului, asadar, este posibil ca in cazul in care nu ai o camera rezervata aici, accesul sa nu-ti fie permis. 

Exista si unele persoane care povestesc ca au reusit sa ajunga pe plaja conduse de personalul hotelier, dar care nu au putut inchiria sezlonguri, acestea fiind rezervate oaspetilor. In orice circumstanta, te sfatuim sa suni la receptie si sa intrebi aceste informatii inainte. 

In cazul in care urmeaza sa te cazezi aici, accesul la plajele Argata si Bendida (ambele administrate de acest resort), iti va fi asigurat. 

Cum arata Argata Beach si ce servicii ai la dispozitie aici

Argata Beach este o plaja deosebita, atat prin prisma frumusetii sale naturale, cat si gratie felului in care a fost amenajata. Este formata din nisip fin, are dimensiuni micute si este destul de ingusta. 

Apa de aici este descrisa ca fiind curata, iar sezlongurile sunt amplasate pe un singur rand, iar in loc de umbrele exista corturi. 

Printre principalele atractii de la Argata Beach se numara si hamacele instalate aici, de altfel cele care au facut obiectul mai multor fotografii postate pe retelele de socializare, oferind locului un vibe exotic. 

Pe plaja se afla si un restaurant cu bar (Argata Beach Seafood Grill & Bar), iar oaspetii au la dispozitie si serviciu de masaj la malul marii. 

Totodata, la Argata Beach se pot organiza si mici evenimente private, precum nunti, botezuri sau alte petreceri. 

Alte plaje bune in apropiere de Argata Beach

Daca simti nevoia sa explorezi si alte locuri frumoase de la malul marii, in aceasta zona, te mai poti indrepta relativ usor catre una dintre urmatoarele variante:

Bendida Beach, localizata la doar 1,2 kilometri de Argata Beach si administrata tot de acelasi resort. In acest caz, vei gasi o plaja ceva mai lata si mai incapatoare, cu peisaje la fel de frumoase. 

Kavarna Beach, care se afla la un drum de aproximativ 20 minute cu masina de la Argata si care este o plaja publica, organizata cu sezlonguri si umbrele de inchiriat, dar si cu zone de plaja libera. Plaja acestei statiuni este destul de linistita, chiar si in plin sezon, iar in apropiere gasesti cateva variante de beach baruri si restaurante. 

Plaja Bolata, aflata in golful cu acelasi nume, chiar langa Capul Kaliakra si la 27 kilometri distanta de Argata, mai poate fi un loc bun de oprire. Desi drumul de acces nu se afla in conditii foarte bune, Bolata este o plaja frumoasa, in forma de semicerc si este, de cele mai multe ori, neorganizata. 

Plaja din Albena poate fi o varianta foarte buna pentru familiile cu copii. In acest caz, vorbim despre o plaja lunga de circa 6 kilometri, foarte lata, cu intrare lina in apa, bine organizata si premiata cu distinctia Blue Flag. 

Concluzionand, 

Argata Beach este, fara doar si poate, una dintre cele mai intime si speciale plaje de pe litoralul bulgaresc, insa faptul ca are dimensiuni reduse si ca poate avea accesul limitat reprezinta inconveniente pe care e bine sa le iei in calcul. 

Totusi, daca vrei sa te cazezi chiar aici si sa te bucuri de aceasta micuta plaja in fiecare zi in timpul concediului, iti reamintim ca la noi pe site gasesti unele dintre cele mai bune oferte pentru vacantele in Kavarna!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?