Nea Skioni Beach Kassandra, una dintre plajele potrivite pentru familiile cu copii

Plaja micutei statiuni Nea Skioni din sudul bratului Kassandra, Halkidiki, reprezinta unul dintre principalele subiecte de interes pentru romanii care aleg sa-si petreaca vacantele aici. Premiata in repetate randuri cu distinctia Blue Flag, Nea Skioni Beach este potrivita in mod particular familiilor cu copii si acelor turisti care vor sa se bucure de mare si de soare intr-un cadru cat mai linistit, insa bine organizat. 

In cele ce urmeaza gasesti detalii utile despre vizita la Nea Skioni Beach, iar daca te-ai hotarat sa te cazezi chiar in aceasta zona, la noi pe site te asteapta si unele dintre cele mai bune oferte vacante Kassandra, cu peste 70 de hoteluri si vile din toate statiunile cunoscute ale acestui brat!

Unde este Nea Skioni Beach si cum ajungi aici 

Nea Skioni Beach este plaja statiunii cu acelasi nume, localizata la 22 kilometri de orasul Kassandria si la 45 kilometri de intrarea pe bratul Kassandra (prin statiunea Nea Potidea). 

Daca vei opta pentru un hotel in Nea Skioni, e bine de stiut ca sunt multe unitati de cazare chiar in apropierea acestei plaje, insa si unele hoteluri mai bine cotate (de 4 si chiar de 5 stele) localizate la 1,5 – 3 kilometri de centru. 

Exista parcare in apropierea plajei, insa in plin sezon (in intervalul iulie-august) e posibil sa gasesti mai greu un loc in care sa lasi masina. 

La Nea Skioni Beach poti ajunge si cu autobuzele locale KTEL, in cazul in care esti cazat intr-o alta statiune. 

Programul autobuzelor poate fi verificat pe acest site, selectand locul din care urmeaza sa pleci si destinatia, dar si luna in care te vei afla in vacanta (programul poate sa difere de la o luna la alta). Pentru Nea Skioni trebuie sa completezi in campul destinatiei “N.Skioni”. 

Noi am simulat un traseu KTEL din Kallithea (cea mai animata statiune a bratului Kassandra) si pana in Nea Skioni, pentru luna iulie, si am gasit doua curse, una la ora 11.10 si o a doua la 14.25. Drumul intre cele doua dureaza intre 45-60 minute, iar pretul unei calatorii este de 3.10 euro/persoana. 

Cum arata Nea Skioni Beach si ce servicii gasesti la aceasta plaja 

Plaja din Nea Skioni a fost premiata in repetate randuri cu distinctia Blue Flag, este formata din nisip si este amenajata pe cea mai lata portiune a sa cu sezlonguri si umbrele. 

Nea Skioni Beach se afla in stanga portului cum te uiti la mare, desi pe Harti este marcata putin diferit . 

Cei care au mai fost aici in sezoanele trecute descriu plaja ca fiind potrivita pentru familiile cu copii, in mod special gratie facilitatilor din imediata apropiere. Pe plaja exista teren de volei, dar si un loc de joaca pentru copii, iar pe portiunea din spate se afla o zona de promenada, terase, taverne si cateva mici magazine. 

Sezlongurile puteau fi ocupate, in septembrie 2022, in schimbul unei consumatii minime de la beach bar, insa daca preferi sa nu stai pe sezlong, la plaja Nea Skioni gasesti si zone libere.

Intrarea in mare este lina la Nea Skioni Beach, insa pe anumite portiuni, exista sanse sa intalnesti pietre, ceea ce inseamna ca e bine sa ai la tine si incaltamintea potrivita pentru apa. 

Alte plaje apropiate de Nea Skioni Beach

Pe langa avantajul de a fi organizata si premiata Blue Flag, Nea Skioni Beach mai are un as in maneca: apropierea fata de alte plaje frumoase din sudul bratului Kassandra. Mai jos gasesti cateva astfel de locuri: 

Plaja Mola Kaliva este localizata la 7 kilometri departare, este destul de ingusta si formata din pietris. Mola Kaliva nu este atat de populara, ceea ce o face sa fie mai putin aglomerata in plin sezon. Este amenajata pe o mica portiune cu sezlonguri si umbrele si are taverne si cateva unitati de cazare in zona din spate. 

Capul Possidi, un loc must see al Kassandrei, localizat la circa 16 kilometri distanta de Nea Skioni, caruia i se adauga cele doua plaje Possidi de est si de vest, ambele amenajate pe anumite portiuni cu sezlonguri si umbrele.

Fasia de nisip care formeaza Capul Possidi este complet lipsita de amenajare si de servicii (nu ai nici umbra naturala aici), insa iti ofera o priveliste absolut superba.

Plaja Loutra Agias Paraskevis se afla in sens opus, in partea stanga a plajei Nea Skioni si la circa 5,5 kilometri de aceasta. Si aici gasesti amenajare, dar si o serie de taverne cu review-uri bune (Tarsanas Restaurant, Pink Banana, Captain Fish Tavern si altele). 

In loc de concluzie

Nea Skioni Beach este o plaja apreciata de catre familiile cu copii si de catre acei turisti care vor sa evite zonele zgomotoase si poate fi potrivita pentru tine daca alegi sa te cazezi in zona si daca rezonezi cu ideea unui loc relaxant la malul marii. 

Iti reamintim ca la noi pe site te asteapta o multime de oferte vacante Kassandra, cu propuneri de hoteluri inclusiv din zona statiunii Nea Skioni. Te invitam sa le descoperi pe toate si sa alegi ce ti se potriveste mai bine!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?