Tristinika Beach, una dintre plajele ideale pentru relaxare din apropiere de Toroni

Considerata a fi o prelungire a plajei Toroni, Tristinika Beach este una dintre plajele foarte apreciate de pe coasta de sud-vest a bratului Sithonia, vizitata in mod frecvent de catre cei care aleg sa stea aici cu cortul si de catre cei care prefera plajele cu aspect mai salbatic. 

Gasesti mai jos o serie de amanunte interesante despre Tristinika Beach, iar la noi pe site si unele dintre cele mai bune oferte vacante Sithonia, cu zeci de vile si hoteluri din toate zonele cunoscute ale acestui brat.

Localizare Tristinika Beach si cum ajungi aici 

Plaja Tristinika Beach se afla in imediata vecinatate a statiunii linistite Toroni, fiind despartita de plaja acesteia printr-un mic golfulet (in care vei gasi plaja Destenika). 

Neos Marmaras este una dintre statiunile ceva mai apropiate de Tristinika Beach, la o distanta de 19,3 kilometri. Practic, intre cele doua vei face in jur de 25 minute cu masina. 

Din Nikiti si pana la Tristinika Beach sunt 38 kilometri, iar din centrul statiunii Toroni si pana aici sunt doar 3,9 kilometri. 

Mai indepartata este statiune Sarti, localizata la 34,4 kilometri de Tristinika, dar si celebrul sat pescaresc Vourvourou, care se afla la 50 kilometri distanta. Totusi, ceva ne spune ca daca te vei caza in zona acestor statiuni, nu vei avea neaparat prea multe motive sa vii la Tristinika, caci si acolo gasesti plaje cat se poate de frumoase si cu aspect salbatic. 

Cei care au fost in ultimii ani cu masina la Tristinika Beach spun ca nu au intampinat probleme in a gasi un loc de parcare in zona din spatele plajei. 

Cum arata Tristinika Beach si ce servicii sunt disponibile la aceasta plaja

Plaja Tristinika poate fi comparata cu plaja Toroni din punct de vedere al aspectului, desi este cu mult mai putin organizata. Este formata din nisip si are o panta medie spre abrupta la intrarea in apa. 

In capatul de nord al plajei exista un beach bar (Ethnik Beach Bar – destul de popular) in timp ce la sud se afla un camping si 1-2 unitati de cazare. De aceea, e posibil sa intalnesti mai multe rulote parcate aici, mai ales in plin sezon (in intervalul iulie-august). 

Exista si un segment amenajat cu sezlonguri si umbrele, dar si o portiune generoasa de plaja libera, unde-ti poti aseza linistit prosopul. 

In linii generale, Tristinika este potrivita celor care vor sa se bucure de mare si de soare intr-un spatiu mai putin aglomerat si mai calm. Desi nu este aglomerata nici macar in plin sezon, unele dintre cele mai bune perioade pentru o vizita la aceasta plaja pot fi sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie sau sfarsitul lui septembrie, cand vei avea sansa sa te bucuri de liniste in adevaratul sens al cuvantului. 

Mai mult, are un plus pentru ca imbina cu succes atat dorinta celor de a sta la plaja intr-un mediu organizat (in partea de nord), cat si a celor care vor sa faca plaja inconjurati de natura, bucurandu-se doar de sunetul valurilor si de razele soarelui. 

Alte plaje apropiate de Tristinika Beach

In cazul in care vrei sa bifezi cat mai multe plaje din aceasta zona in timpul vacantei tale, de la Tristinika Beach poti ajunge relativ rapid si in urmatoarele locuri: 

Plaja Destenika se afla intre Tristinika si plaja Toroni, are dimensiuni mai micute, insa este linistita si ferita de vant si de valuri mari. Si in aceasta zona este amenajat un camping, iar in partea stanga din spatele plajei exista si un restaurant (Akrogiali), cu un segment amenajat cu sezlonguri si umbrele. 

Plaja Toroni este una dintre cele mai lungi din Sithonia (2.5-3 kilometri), are multe unitati de cazare in zona din spate, multe restaurante, terase si baruri, dar si centre de sporturi acvatice si alte servicii. 

Este considerata a fi tot o plaja linistita, potrivita pentru relaxare. O gasesti la 3,5-4 kilometri departare de Tristinika. 

Plaja Aretes se afla la nord de Tristinika, la o distanta de doar 2,1 kilometri si este potrivita pentru snorkeling, retrasa si cu o atmosfera chill. In imediata apropiere a plajei gasesti taverna Apostolos, unde-ti recomandam sa vii catre apus, pentru a admira privelistea frumoasa. 

In loc de concluzie,

Tristinika Beach este, fara doar si poate, una dintre plajele cu atmosfera “zen” pe care le vei gasi in sud-vestul Sithoniei. In cazul in care ai ajuns deja aici sau planuiesti sa vii in perioada urmatoare, asteptam cu interes si parerile tale 🙂 

Iar daca nu ai dat inca peste locul perfect de cazare, iti recomandam sa arunci o privire si la noi pe site, unde te asteapta unele dintre cele mai tari oferte vacante Sithonia!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?