Ghid restaurante Oludeniz Turcia. Care sunt locurile cu review-uri bune si ce poti manca la fiecare

Oludeniz este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta din Turcia, in mod special pentru plajele sale superbe, dar si pentru diferite alte oportunitati precum zborul cu parapanta, sporturile acvatice, viata de noapte si obiectivele istorice din zona. Desigur, restaurantele, terasele si cafenelele te asteapta la randul lor sa le explorezi meniul, preparatele internationale si pe cele traditionale turcesti, contribuind, de asemenea, la intreg ansamblul unei vacante perfecte. 

Este foarte probabil ca hotelul in care urmeaza sa te cazezi sa aiba regim all inclusive, serviciu dominant si deosebit de apreciat pe litoralul turcesc, insa cu toate acestea, sa vrei sa iesi din hotel pentru a te bucura de vibe-ul statiunii si de mici placeri culinare alese. 

De aceea, ne-am gandit ca o selectie a celor mai apreciate restaurante din Oludeniz ar putea sa-ti fie de folos, mai ales daca mergi pentru prima data in aceasta destinatie. 

Totodata, pentru ca ne place sa ne ocupam de vacante de la un capat la altul, trebuie sa-ti spunem si ca la noi pe site am pregatit o lista cu oferte vacante Fethiye si Oludeniz, din care sa poti selecta hotelul potrivit cerintelor tale in doar cativa pasi rapizi!

Gozde Restorant 

Este localizat la 3,4 kilometri distanta de plaja din Oludeniz, catre centrul statiunii, are o nota de 4,4 din 5 pe Google si peste 1500 de recenzii primite pana la ora actuala (februarie 2023). Acest restaurant poate fi o alegere buna daca vrei sa gusti preparate din bucataria traditionala turceasca, iar preturile sunt descrise ca fiind medii, poate usor mai scazute comparativ cu cele din zona de plaja. 

Meniul este foarte variat si bogat, ceea ce inseamna ca vei avea de ales dintr-o multitudine de preparate, inclusiv mancaruri traditionale cu sos, o multime de aperitive, dar si o lista lunga de deserturi. Este genul de loc mai putin pretentios, unde se mananca bine 🙂 

HINT: Nu uita sa intrebi care este supa speciala a zilei!

Angora Restaurant

Desi este destul de departe de zona de plaja (sunt 4,4 kilometri de la Oludeniz Beach pana aici), acest restaurant a primit cuvinte de lauda pentru o serie de preparate precum micul dejun englezesc, fripturile ribeye, kebab de miel, salate, toate servite de un personal descris ca fiind deosebit de prietenos. 

In meniu gasesti si cocktailuri de toate felurile, iar restaurantul il gasesti in imediata apropiere a hotelului Orka Club & Aqua Park.

Buzz Beach Bar

Il gasesti chiar la mijlocul fasiei de plaja din Oludeniz si este unul dintre restaurantele cu peste 1000 de recenzii pe Google si o nota de 4,4 din 5. 

In meniu gasesti o multime de variante, incepand cu salate (salata vietnameza, salata mexicana, salata de fructe de mare, salata Cezar), aperitive turcesti reci si calde, preparate la gratar, burgeri de diferite feluri, fructe de mare si peste, dar si gustari rapide de tip wraps sau finger food (bruschete, rulouri, etc). 

Sey Beach Lounge 

Este localizat chiar langa Buzz Beach Bar, asadar tot in zona de plaja, iar in meniu gasesti peste la gratar, kebab, sandwich-uri, fructe de mare, aripioare picante, paste, burgeri, dar si o serie de deserturi tentante. 

Tot aici poti sa te rasfeti si cu diferite tipuri de cocktail-uri, inclusiv cele pe baza de sampanie precum Bellini, Kir Royale, Cava Mojito si altele. 

Teras Steakhouse

Un alt restaurant aflat ceva mai departe de plaja (la 5,4 kilometri distanta), Teras Steakhouse este unul dintre locurile in care poti manca diferite tipuri de fripturi la gratar (asa cum sugereaza si numele, de altfel), intr-un cadrul ceva mai pretentios, mai elegant. 

In meniu se regasesc preparate de genul T-bone, Chateaubriand, beef chop, filet mignon, insa daca preferi o masa ceva mai usoara sau preparate din peste, poti alege si file de sea bass, somon, fajitas si altele. Meniul nu este deosebit de stufos, insa preparatele sunt descrise, in mare majoritate, ca fiind delicioase. La desert te poti rasfata cu o baklava cu fistic si inghetata. 

Sandinos Thai & Indian Restaurant

Localizat chiar in apropierea restaurantului Teras Steakhouse, acesta poate fi locul in care sa mananci preparate cu specific thailandez sau indian. Chef-ul de aici a primit mai multe laude pentru retetele sale, invatate chiar in Thailanda, iar restaurantul este o mica afacere de familie. 

Curry-ul si bhaji cu ceapa trebuie incercate aici, dupa spusele celor care au vizitat restaurantul in sezoanele trecute. 

Barracuda Restaurant Wine & Grill Bar

Acest restaurant se afla catre centrul statiunii, la 3,3 kilometri de zona de plaja, are o terasa dragut amenajata si cateodata chiar si spectacole cu muzica live. 

Cei care au fost aici in ultima vreme spun ca au mancat inele de calamar delicioase, creveti in unt, caracatita frageda, fripturi si paste foarte gustoase . Crema de zahar ars cu espresso a primit cele mai multe laude la capitolul deserturi. 

Narlibahce-Pomegranate Garden Restaurant

Este localizat in centrul statiunii, cam departe de zona de plaja (5,8 kilometri) si in imediata apropiere a parcului tematic Orka World. Narlibahce-Pomegranate Garden Restaurant a primit o nota de 4,7 din 5 pe Google si poate fi unul dintre locurile potrivite pentru a te bucura de un mic dejun turcesc in adevaratul sens al cuvantului sau de preparate precum supe, platouri cu branza, tocanite (puiul otoman se numara printre cele mai laudate). 

Shiraz Eat and Drink 

Gasesti acest restaurant pe strada principala din centrul statiunii, la 5,2 kilometri de plaja Oludeniz, iar in meniu se regasesc preparate precum cocktail de creveti, peste de diferite feluri la gratar, paste, piept de pui la gratar, kebab, diferite salate si garnituri. 

Cei care au lasat review-uri dupa ce au luat masa aici au numai cuvinte de lauda, plus ca preturile sunt descrise ca fiind acceptabile. 

Saffron Indian Restaurant

Acesta este un alt restaurant cu specific indian, pe care-l gasesti tot relativ in centrul statiunii si chiar langa restaurantul Angora. Gasesti aici miel preparat in diferite feluri, creveti, frigarui de pui, dar si o serie de preparate vegetariene precum supa de linte condimentata, friganele de ceapa, mancare de naut si altele. 

Poti opta chiar si pentru un meniu cu 3 feluri de mancare incluse, care este descris de catre clienti ca fiind destul de avantajos.  

In loc de concluzie

Oludeniz sta foarte bine la capitolul restaurante, iar daca ai ajuns deja in aceasta zona si ai un loc preferat pe care simti ca este cazul sa-l includem in topul de mai sus, asteptam cu interes recomandarile tale!

Nu uita ca la noi pe site gasesti oferte bune pentru vacantele in Oludeniz si Fethiye, iar procesul de rezervare este cat se poate de simplu si rapid!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?