Nudism Thassos. Top plaje nudisti si ce trebuie sa stii despre aceste locuri de la malul marii

Nudismul pe plajele din Grecia nu este foarte clar reglementat de legile acestei tari si asta pentru ca, in general, oficialii nu vor sa supere pe nimeni. Pe de alta parte, daca preferi plajele de nudisti, e bine sa iei in considerare ca multe dintre acestea nu au un caracter oficial, exceptand cateva locuri de la malul marii. 

Grecii nu percep nudismul si topless-ul ca fiind neaparat o normalitate, iar localnicii, de regula, prefera sa nu se afiseze in acest mod. Cu toate acestea, topless-ul se practica fara probleme pe multe dintre plajele Greciei, iar in anumite locatii poti intalni si practicanti ai nudismului.  

In ceea ce priveste nudismul in Thassos, aceasta insula greceasca nu se poate lauda cu foarte multe locuri cunoscute celor care vor sa faca plaja fara articole vestimentare, insa exista cateva variante care pot fi luate in seama, in functie de perioada in care alegi sa-ti faci vacanta aici. 

Gasesti mai jos cateva exemple de locuri mai izolate de la malul marii in Thassos, cunoscute in cercurile practicantilor de nudism, cu mentiunea ca in perioadele aglomerate, este posibil ca si pe aceste plaje sa existe mai multi turisti imbracati decat cei dezbracati. 

Daca nu ai gasit inca locul ideal de cazare in aceasta insula greceasca, la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte vacanta Thassos, cu zeci de hoteluri din toate zonele cunoscute si un proces de rezervare extrem de simplu si de rapid!

Paradise Beach este unul dintre locurile in care pot fi intalniti nudisti in Thassos, insa numai in partea sa estica (in stanga, cum te uiti catre mare). Vei observa ca pe Google Maps poti gasi locul si sub denumirea de “Paradise Beach Nudist Area”. Aceasta este cea mai cunoscuta zona de nudism din intreaga insula, insa doritorii se pozitioneaza departe de zonele amenajate cu sezlonguri.

Aceasta plaja mai are si avantajul de a fi localizata intr-o zona cu un tarm fragmentat, ceea ce inseamna ca in imprejurimi exista o multime de mici golfulete retrase, unde accesul este ceva mai dificil. 

Altfel, e bine stiut ca Paradise Beach este una dintre cele mai cunoscute plaje ale insulei Thassos, iar pe segmentele sale organizate cu sezlonguri si umbrele, practicarea nudismului nu este intalnita.

Fiind o plaja cu nisip si cu o intrare lina in apa, Paradise Beach este preferata si de catre familiile cu copii.

Gasesti plaja Paradise Beach la 23,5 kilometri de Limenas si la 28,5 kilometri de Potos. 

In apropierea plajei Tripiti exista, de asemenea, o zona in care se poate intampla sa intalnesti turisti care practica nudismul, in partea stanga cum te uiti la mare (in directia orasului Limenaria). 

Si in aceasta zona tarmul are un aspect stancos, fragmentat, cu multe golfuri de dimensiuni micute care ofera liniste si intimitate celor care vor sa faca plaja feriti de ochii lumii. 

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

In partea dreapta a plajei exista mai multe sectiuni amenajate cu sezlonguri si umbrele, baruri pe plaja, iar in plin sezon, aceasta zona devine destul de aglomerata. Practicarea nudismului nu este intalnita aici. 

Plaja Tripiti se afla la 7,1 kilometri de Potos si la 3,7 kilometri de Limenaria

In imprejurimile plajei Metalia, o alta plaja deosebita a insulei Thassos, mai exista, de asemenea, golfuri retrase in care turistii practicanti de nudism fac plaja. 

Plaja Metalia se afla la o distanta de doar 1,8 kilometri de centrul celui de-al doilea oras ca marime din Thassos (Limenaria). Metalia este o plaja organizata (nu se pratica nudismul pe sectiunea principala, amenajata cu sezlonguri). In aceasta zona exista stanci la intrarea in mare, asadar se recomanda incaltamintea speciala pentru apa. 

HINT: Cele mai mari sanse sa prinzi plajele de nudisti libere le ai daca vii in Thassos in perioade mai putin aglomerate. In mai, poate inceput de iunie sau dupa prima jumatate a lunii septembrie si chiar inceput de octombrie, sansele ca locurile respective sa primeasca vizitatori sunt mai scazute. 

O parte dintre turistii amatori de nudism au raportat faptul ca in plin sezon, locurile cunoscute in astfel de cercuri sunt adesea vizitate si de catre turistii care obisnuiesc sa faca plaja in stil clasic. 

Daca urmeaza sa pleci in Thassos si simti ca nu ai adunat inca suficient de multe informatii despre plajele frumoase ale acestei insule, te-ar putea interesa si articolul: Ghid plaje Thassos. Care sunt cele mai frumoase plaje din Thassos, plaje premiate Blue Flag si plaje retrase 

In loc de concluzie

Speram ca experienta ta in Thassos sa fie una deosebita indiferent de locul in care alegi sa faci plaja, iar daca simti ca exista informatii actualizate ce pot completa acest articol, asteptam cu drag si feedback-ul tau. 

Iti reamintim ca la noi pe site gasesti unele dintre cele mai bune oferte vacanta Thassos, cu o multime de variante de hoteluri pentru toate buzunarele!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?