Program special de Revelion la Veliko Tarnovo

Postat de

Oraşul istoric Veliko Tarnovo pregăteşte un program cultural interesant pentru festivitățile de Anul Nou şi de Crăciun. Numeroase concerte și evenimente de artă vor distra oaspeții și locuitorii din localitate în timpul perioadei vacanţei de Crăciun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAProgramul festivalului orașului dedicat sărbătorilor de iarnă începe cu Strauss Orchestra din Viena, pe 13 decembrie 2013.
Punctul culminant al festivalurilor va avea loc în ajunul Anului Nou, cu grandios spectacol de sunete şi lumini, la cetatea Ţarigrad Tarnov. Spectacolul include muzică dramatică, lumini multicolore, lasere și chiming, sincronizate într-un mod unic, cu scopul de a descrie istoria zbuciumată a Bulgariei.

Bucurați-vă de un Crăciun foarte special și de vacanţa de Anul Nou, cu cazare în hoteluri frumoase, masă specială de sărbători speciale, cu un program deosebit și multă de distracție în Veliko Tarnovo.

Pitorescul oraş medieval Veliko Tarnovo, situat în nordul Bulgariei, la numai 160 km de Bucureşti, reprezintă destinaţia perfectă pentru vacanţe.

Oraşul adună peste 7000 de ani de istorie, are palate, cetatea, case cu un stil arhitectonic unic, muzee, mănăstiri, Arbanassi – satul cu case din piatră, şi, nu în ultimul rând, reprezintă un loc foarte bun pentru cumpărături.

Vestigiile bogatei sale istorii, viaţa de noapte, peisajele deosebite din împrejurimi, ospitalitatea, reprezintă atuuri care recomandă Veliko Tarnovo drept un oraş ideal pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>