Reguli de circulatie in statiunea Sunny Beach. Fara motociclete si ATV!

Postat de

Sunny Beach  a anuntat inca din sezonul 2012  noi reguli de circulație în stațiune. Astfel, toate tipurile de motociclete și ATV-uri sunt complet interzise.

Un numar de circa 270 taxiuri cu insemne speciale vor avea dreptul legal de a transporta turiștii.

Turistii au posibilitatea de a utiliza serviciile de transport oferite prin vehicule diferite: 26 de trasuri, 300 triciclete electrice, 100 de “patruciclete” avand dupa cum v-ati dat seama cate 4 locuri și in cele din urma dar nu in ultimul rand, 100 de biciclete clasice.

Trebui sa stiti ca  in calitate de vizitatori nu aveti dreptul de a utiliza mijloacele amintite pe aleea centrala a statiunii. În această parte a statiunii pot folosi bicicletele și trenuletul care beneficieaza de un anumit traseu special agreat de autoritati.

Dupa o zi in care v-ati bucurat de soare si apa Marii Negre, va puteti rasfata si cu o plimbare cu trasura. Este bine de stiut ca acestea sunt interzise între 12 pm și 9 am in fiecare zi.

Turistii care aleg sa vina cu masina pot intra Sunny Beach gratuit, dar parcarea este interzisă pe peluze și pe trotuarele complexelor. Locul de parcare in zonele special amenajate costa 1.50 leva pe oră și poate fi plătită prin intermediul unui SMS.

Concluzionand, fiind una dintre cele mai aglomerate statiuni de pe litoralul bulgaresc, este bine ca se impun anumite reguli de circulatie in Sunny Beach, iar daca esti tentat sa-ti faci o vacanta aici, e bine sa le ai in vedere de la inceput, alaturi de cele mai bune oferte de cazare in aceasta statiune, pe care le vei gasi intr-o multitudine de optiuni, la noi pe site!

>
Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro